kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

,y,geceler nasılsınız kızlar ben musmulaya yanı dongelde dıyorlar ona aşerıyorum mevsımı nezaman bu meyvenın esimede soyleyemedım mevsımı degılse dıye bılen varmı gecenın bıryarısı canım ıstedı kalktım elma yedım belkı otadı bulurum dıye:sm_confused:

muşmulamı?nerden geldi kız o aklına,benim bildiğim sonbaharda oluyor ama belki büyük marketlerde bulabilirsin,canım niye söylemedin eşine,söyle bence şöyle muşmula arasında gelsin.bulurdu belki kaydirigubbakcemile3

muşmulanın bebeğe çok faydası var biliyormusun?düşük riskini aqzalttığını duymuştum bir yerde!

merhaba arkadaşlar bende katılmak istedim aranıza benim uzun ve yorucu bir süreçten sonra aşılama yoluyla bir kızım oldu şimdi 22 aylık
fazla arası geçmeden 2. bir bebek istiyorum çünkü büyüdükleri zaman arkadaş olsunlar birbirlerine istiyorum fazla araları olsun istemiyorum bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum benim hamileliğimin normal yolla olması çok zor ama yinede denemek istiyorum yaz sonuna kadar eğer normal yolla olmazsa aşılama yaptırmak istiyorum ve hiç korunmuyoruz
bilmiyorum bana biraz akıl verin ama 2. bir bebeğide çok istiyorum

canım hoşgeldin,fazla geçiktirme yap hemen,ikisi bir arada büyür giderler,2 yaşında kadeşi doğana kadar 3 yaşında olur,tam iyi olur bence!

merhaba arkadaşlar bende katılmak istedim aranıza benim uzun ve yorucu bir süreçten sonra aşılama yoluyla bir kızım oldu şimdi 22 aylık
fazla arası geçmeden 2. bir bebek istiyorum çünkü büyüdükleri zaman arkadaş olsunlar birbirlerine istiyorum fazla araları olsun istemiyorum bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum benim hamileliğimin normal yolla olması çok zor ama yinede denemek istiyorum yaz sonuna kadar eğer normal yolla olmazsa aşılama yaptırmak istiyorum ve hiç korunmuyoruz
bilmiyorum bana biraz akıl verin ama 2. bir bebeğide çok istiyorum

Herkese günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar. Şükür sonunda bir hemşehrimi buldumkaydirigubbakcemile2 Elmascığım en iyisini düşünmüşsün. Bugünki aklım olsa ben de aynen senin gibi yapardım. Ama artık benim oğlum neredeyse 11 yaşında. Dün devlet hastanesindeydim 50-55 yaşlarında bir bayanın yanında oturdum. Kadıncağız menapozdaymış onunla uğraşıyormuş. Benim kaderim kara yazılmış kızım dedi. Şaşırdım. Neden teyze dedim. Benim hiç çocuğum olmadı evladım, bir ömür boyu evlat hasretiyle yandım, denemediğim yol, gitmediğim doktor kalmadı dedi. Hayatımda keşkelere yer bırakmadım ama bu yönden bahtım gülmedi dedi. İçim acıdı vallahi. Allahım önce hiç olmayanlara, ardından da tüm isteyenlere ver Yarabbiimm dedim içimden. Yani diyeceğim o ki Elmascığım çok isabetli bir karar almışsın. Hayırlı olsuna.s.

ZEYNEPÇıĞıM benim en son adet tarihim 26 Marttı. Fakat hala adet olmadım. 17 gün geçti. Bebek yok ama adet de yok... Dün iğne vuruldum adet olabilmek için. Ne zaman adet olursam yeniden gün veririrm sana. Buyüzden beni listeden silebilirsin arkadaşım. Allah hepimize ve herkese hayırlısını versin...

günaydııınn kızlaaaarrr.a.s..nasılsınız canlarııımm..herkese hayırlı bereketli günleeeerr..elmas cım aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz sana uğur getirir..amiiinn..erken değil canım benim kızımda 2,5 yaşında ..teadviyle hamile kalabildiğim için bende erken istedim 2.bebişi..bence tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun canım benim...öptüm canlarııımm...Şeniz

Son düzenleme:
hatice ablacııımmŞeniz nasılsın canım beniiimm..canım dün mesajını okudum cevap yazamadım kusura bakma.:utangac:.canım ablam üzülme lütfen.:1hug:.demek ki daha zamanı değil hepimiz için..sınavı biten hamile kalıyo..bazılarımızın sınavın çok ağır geçiyo..a.scanımm benim bi de dr unu değiştir.yakın şehirlerde ki dr ları araştır..hemde listemizde her zaman yer alacaksın yasakkelimea.s...ama inşallah en kısa zamanda hamişler bölümüne terfi edeceksin .sositososito..amiiinn..hakkında hayırlısı olsun canım ablam.Şeniz.Rabbim kısa zamanda o sıcak yüreğinle yüzüne yansıyan talı yüzünü güldürsün inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:.amiiinn..öptüm canım benim.Şeniz..

hatice ablacııımmŞeniz nasılsın canım beniiimm..canım dün mesajını okudum cevap yazamadım kusura bakma.:utangac:.canım ablam üzülme lütfen.:1hug:.demek ki daha zamanı değil hepimiz için..sınavı biten hamile kalıyo..bazılarımızın sınavın çok ağır geçiyo..a.scanımm benim bi de dr unu değiştir.yakın şehirlerde ki dr ları araştır..hemde listemizde her zaman yer alacaksın yasakkelimea.s...ama inşallah en kısa zamanda hamişler bölümüne terfi edeceksin .sositososito..amiiinn..hakkında hayırlısı olsun canım ablam.Şeniz.Rabbim kısa zamanda o sıcak yüreğinle yüzüne yansıyan talı yüzünü güldürsün inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:.amiiinn..öptüm canım benim.Şeniz..

Ebrucum canım benim çok sağol ne güzel yazmışsın . Evet çok haklısın bu bi sınav. Ya ne bileyim işte bir an çok yorulduğumu ve sıkıldığımı hissettim sizlerle paylaştım. Belki geçici bi bunalımdır ama hala öyleyim. Bu arada senin gelişmelerinide takip ediyorum gözümden kaçtığını sanma canım inşallah bu ay senden güzel haberler alıcaz. Çok öpüyorum Rabbim umarım çok bekletmez :1hug:

Ebrucum canım benim çok sağol ne güzel yazmışsın . Evet çok haklısın bu bi sınav. Ya ne bileyim işte bir an çok yorulduğumu ve sıkıldığımı hissettim sizlerle paylaştım. Belki geçici bi bunalımdır ama hala öyleyim. Bu arada senin gelişmelerinide takip ediyorum gözümden kaçtığını sanma canım inşallah bu ay senden güzel haberler alıcaz. Çok öpüyorum Rabbim umarım çok bekletmez :1hug:

Allah razı olsun canım ablam..canım benim yorulduk evet hele sizler daha çok yoruldunuz:çok üzgünüm: ben daha yolun başındayım.a.s.ben bile bazen bırakayım:a015: diyorum ama sonra sınavı kaybedeceğimi anlıyorum ve dönmek yok yola devam diye kendime cesaret veriyorum.:lepi:.emek çekmeden yemek olmuyo..her ne istersek az da olsa çok ta olsa emek vermek gerekiyo..önemli olan ulaşılmaza ulaşmak bunu unutmayalım canlarıımm:hooray:..Şenizcanım ablam inşallah bebişin süpriz yapar ummadığın anda:Saruboceq::Saruboceq:öptüm bitanem.Şeniz.

slm allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah aminnnnnn... benim 4 yaşında bi kızım var ve 2. cisi için kendimi hazır hissediyorum ve çalışmaya başladık benim son adet tarihim 27 nisan ve dün de yumurtlama günüm dü ilk deneme anneler günü 10 nisan bakalım hayırlısı.....

kızlarrrr adet oldum...benim kırmızılar erken geldii...Çok üzgünüm çoook...zeynep ciğim bidahaki adet tarihim haziranın 6 sıı...inşallah yaza sıcak sıcak bebişleri yaparızz..

Yeni gelen arkadaşlarr aramıza hoşgeldiniz.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün ,inşallahha.s.

canım beniimmm Allah razı olsun..inşallah sizlerin dualarınızla ikinci bebişime merhaba diycem..amiiiinnn...:Saruboceq:öptüm canım benim..Şenizbu arada resimdeki sensin herhalde ooooo süperiiiiizzz:lepi:kaydirigubbakcemile5

balııııımmm canım benimŞeniz çok saol,Allah razı olsun canlarııımm..evet yumoşum büyümüş 19mm olmuşsositososito..bugün akşam saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..hayırlısı bakalım..öptüm balıımm benim...Şeniz

zelişiiimm canım benim Allah razı olsun bacııımm...Şenizcanım benim gerçekten ne güzel dualar etmişsiniz..senağlamaa.s.inanın yanımda olsanız sarılıp öpecem teker teker:1hug:ŞenizŞenizŞeniz

canlarııımm beniiimm..yumoşum 19mm olmuş..dr um çok güzel dedi..sanırım diğer tarafta da yumoş vardı ölçtü ama bişey demedi dr um..bugün saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..babam vurdu iğnemi koldan..o devamlı iğne vuruyo eli alışkın..babama okuda vur iğneyi dedim..besmele çekip vurdu..hayırlısı bakalım..canlarııımm beniiimmm..sizler gibi dostlarım olduğu için çok memnunum...Allah razı olsun hepinizden...Rabbim hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin dileklerinizi..amiiiiiiiiinnnnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canlarıııımmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım, inşallah vakti zamanı gelmiştir, Rabbim "OL" der. hayırlı haberlerini bekliyoruz.a.s.

,y,geceler nasılsınız kızlar ben musmulaya yanı dongelde dıyorlar ona aşerıyorum mevsımı nezaman bu meyvenın esimede soyleyemedım mevsımı degılse dıye bılen varmı gecenın bıryarısı canım ıstedı kalktım elma yedım belkı otadı bulurum dıye:sm_confused:

canım, muşmulanın tadını vs. hiç bilmiyorum ama umarım mevsimidir de bulur doya doya yersin.

bende durup durup patlıcan aşeriyorum. kalkıp yapmayada üşeniyorum, eşime çabuk beni patlıcan yemeye götür diyorum gelip götürüyor. geçen gün beğendiğim bir patlıcan yemeği bulana kadar lokanta lokanta dolandık. olacak o kadar artık di mi?kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar. Şükür sonunda bir hemşehrimi buldumkaydirigubbakcemile2 Elmascığım en iyisini düşünmüşsün. Bugünki aklım olsa ben de aynen senin gibi yapardım. Ama artık benim oğlum neredeyse 11 yaşında. Dün devlet hastanesindeydim 50-55 yaşlarında bir bayanın yanında oturdum. Kadıncağız menapozdaymış onunla uğraşıyormuş. Benim kaderim kara yazılmış kızım dedi. Şaşırdım. Neden teyze dedim. Benim hiç çocuğum olmadı evladım, bir ömür boyu evlat hasretiyle yandım, denemediğim yol, gitmediğim doktor kalmadı dedi. Hayatımda keşkelere yer bırakmadım ama bu yönden bahtım gülmedi dedi. İçim acıdı vallahi. Allahım önce hiç olmayanlara, ardından da tüm isteyenlere ver Yarabbiimm dedim içimden. Yani diyeceğim o ki Elmascığım çok isabetli bir karar almışsın. Hayırlı olsuna.s.

içim o kadar rahatladıki birde ben yozgatlıyım eşim asker olduğu için ben edirnede oturuyoruz

Back
X