kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hanımlar tedavi için eşimi ikna edemiyorum ilkinin sıkıntılarını daha atamadık üzerimizden diyor şimdi tedavi görmek için çok erken diyor yine olmayacak üzüleceksin yıpratacaksın kendini diyor
ancak 5 sene sonra yaparız ama normal şekilde uğraşırız ama tedavi için erken diyor

kızlar hepinize iyi akşamlar bizim hasta anjiyo oldu ve sonuç çok kötü dr hemen ameliyat dedi kesinlikle olmuyo hepsi tıkalıymış damarlarının deprosyonlu hasta demiştim ya oyüzde ikna edemiyoz eve getirdik dr felç falan kalmazsın direk gidersin diedi ama kayın babam yok dedi dün biraz agladık falan bugün herkez duruldu kaderlerine razı geldiler biz elimizden geleni yaptık napalım rabbim herkezin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz umarım listemize ugur getirirsiniz sırayla hamile kalırız

kızlar hepinize iyi akşamlar bizim hasta anjiyo oldu ve sonuç çok kötü dr hemen ameliyat dedi kesinlikle olmuyo hepsi tıkalıymış damarlarının deprosyonlu hasta demiştim ya oyüzde ikna edemiyoz eve getirdik dr felç falan kalmazsın direk gidersin diedi ama kayın babam yok dedi dün biraz agladık falan bugün herkez duruldu kaderlerine razı geldiler biz elimizden geleni yaptık napalım rabbim herkezin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz umarım listemize ugur getirirsiniz sırayla hamile kalırız

hoşbulduk canım geçmiş olsun çok etkileniyorum ben böyle benim babam ve annemde kalp hastası çok üzülüyorum hemen onlar aklıma geliyorsenağlama

günaydın kızlaaaarrrr.hihoyyythihoyyytsositososito:sm_cool:..nasılsınız canlarıııımmm..herkese hayırlı bol bereketli günler canlarım.:Saruboceq::Saruboceq:..amiiiiinnn.ŞenizŞeniz..

canım çok geçmiş olsun tekrar bende babamı kalp nedeniyle kaybettim,her yönüyle zor bir hastalıktır.

Günaydın arkadaşlar. KADUSÇUĞUM diğer topikte tebrik etmiştim ama burada da edeyim. Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Hayırlısıyla kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

cumadan beri giremiyorum kızlar kk ya..işler çok yoğun,evde de internet olmayınca ancak gelebildim... öncelikle güleser canım tebrik ederim seni. inşallah sağlıklı 9 ay geçirir ve alırsın kucağına bebişini..

diğer haberim dee; kırmızıları gördüm bu ayda :(( 14 haziran olarak yazabilirsin yeni tarihimi zeynepciğim..

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve hastası olanlara da Allahtan şifa diliyorum..

sevgilerimle..

slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.

size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.

cumadan beri giremiyorum kızlar kk ya..işler çok yoğun,evde de internet olmayınca ancak gelebildim... öncelikle güleser canım tebrik ederim seni. inşallah sağlıklı 9 ay geçirir ve alırsın kucağına bebişini..

diğer haberim dee; kırmızıları gördüm bu ayda :(( 14 haziran olarak yazabilirsin yeni tarihimi zeynepciğim..

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve hastası olanlara da Allahtan şifa diliyorum..

sevgilerimle..

cerotomm canımm :)bu ay olmadıı inşallahh gelecekk aya müjdelii haberler alırız sendenn.Bu ayy sıkı çalışş oldumuu :jeyyar::CüvCüv:

kADUSS Tebriklerrrrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn bebeğinii.Darısıı tüm evLAt isteyen herkezin başına

arkadaşlar ben de 24 aydır uğraşıyodum bugün adet günümdü ve test yaptım sonuç pozitif darısı sizlerin başına inş.

canım tebrik ederim,allah şimdiden analı babalı kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim.

kızlar çok canım sıkkın tam herşey yoluna giriyor derken hep başka sıkıntı çıkıyor,oğlum bir kaç gündür gözlerim ağrıyor diyordu,sonunda bugün dr ye götürdüm gözleri 1 derece bozukmuş,uzağı göremiyor,ırsi olabilir dedi dr.eşimdede var aynı durum ,sanırım ona çekmiş,,
bu yaşta gözlük kullanacak,inşallah düzelir gözleri,

canım tebrik ederim,allah şimdiden analı babalı kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim.

kızlar çok canım sıkkın tam herşey yoluna giriyor derken hep başka sıkıntı çıkıyor,oğlum bir kaç gündür gözlerim ağrıyor diyordu,sonunda bugün dr ye götürdüm gözleri 1 derece bozukmuş,uzağı göremiyor,ırsi olabilir dedi dr.eşimdede var aynı durum ,sanırım ona çekmiş,,
bu yaşta gözlük kullanacak,inşallah düzelir gözleri,

selkie canım benim geçmiş olsun oğluşuna..canını sıkma lütfen yasakkelime,,hem kendi moralini hem de oğlunun moralini bozma oldu mu canım benim..çok şükür sağlığı yerinde :Saruboceq:gözlerininde başka sorunu yok ya şükür edelim canım.a.s.evet ırsi olabilir..olsun a.sRabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin,hayırlı yazılar yazsın inşallah..öptüm canım benim..Şeniz

ceroşuuumm canım beniiimmŞeniz olsun canın sağ olsun bitaneemm.Şeniz.seni çok iyi anlıyorum:1hug:aşılama yaptırıcan mı bu ay??:uhm:bence dene canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelecek amiiinnn..:Saruboceq:

elmascım canım benim moralini bozma.:teselli:.bebişin küçük daha annesi.kaydirigubbakcemile3.canın sağ olsun..inşallah diğer aya hamiş kalırsın..öptüm canım benim..Şenizbu arada prensesin de çok tatlı maşallah:nazar:Rabbim sizlere bağışlasın,hayırlı yazılar yazsın amiiinnnn...:Saruboceq
:

selkie canım benim geçmiş olsun oğluşuna..canını sıkma lütfen yasakkelime,,hem kendi moralini hem de oğlunun moralini bozma oldu mu canım benim..çok şükür sağlığı yerinde :Saruboceq:gözlerininde başka sorunu yok ya şükür edelim canım.a.s.evet ırsi olabilir..olsun a.sRabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin,hayırlı yazılar yazsın inşallah..öptüm canım benim..Şeniz

canım benim sağol,doğru söylüyorsun aslında,allah beterinden saklasın.en azından sağlığı yerinde dediğin gibi,

ceroşuuumm
canım beniiimmŞeniz olsun canın sağ olsun bitaneemm.Şeniz.seni çok iyi anlıyorum:1hug:aşılama yaptırıcan mı bu ay??:uhm:bence dene canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelecek amiiinnn..:Saruboceq:

elmascım canım benim moralini bozma.:teselli:.bebişin küçük daha annesi.kaydirigubbakcemile3.canın sağ olsun..inşallah diğer aya hamiş kalırsın..öptüm canım benim..Şenizbu arada prensesin de çok tatlı maşallah:nazar:Rabbim sizlere bağışlasın,hayırlı yazılar yazsın amiiinnnn...:Saruboceq
:

...................................

selkie canım (.....................) bu ne demek..ne yazdın anlayamadım.:uhm:.geçen bi yazımada aynen böyle karşılık verdin.a.s.noldu canım..canını mı sıktım.:çok üzgünüm:.özür dilerim..kusura bakma.:çok üzgünüm:.anlayamadım sanırım..:çok üzgünüm:

selkie canım (.....................) bu ne demek..ne yazdın anlayamadım.:uhm:.geçen bi yazımada aynen böyle karşılık verdin.a.s.noldu canım..canını mı sıktım.:çok üzgünüm:.özür dilerim..kusura bakma.:çok üzgünüm:.anlayamadım sanırım..:çok üzgünüm:

canım benim canımı sıkmadın tabikide mesajları senden alıntı yaptığımda bazen hemen senin bana yazdığın notun altına yazıyorum (bir önceki mesajdaki kırmızı yazılı yer) bu sefer mesajda az karekter var en az beş karakter olmalı diyo,mesajı gönderemiyorum,bende mesajı gönderebilmek için noktaları diziyorum.
onların bir anlamı yok yani!
ben yanlış anlamaya sebebiyet verdim ben ço özür dilerim senden.a.s.

ceroşuuumm canım beniiimmŞeniz olsun canın sağ olsun bitaneemm.Şeniz.seni çok iyi anlıyorum:1hug:aşılama yaptırıcan mı bu ay??:uhm:bence dene canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelecek amiiinnn..:Saruboceq:

:

sağol canım benim ALLAH yavrularımıza uzun ömür versin ama üzüldüm ne bileyim benim üzülmem yine çok uğraşacağız doktorlar offffffff bir sürü iş niye benimde şöyle normal yolla olsa ben buna üzülüyorum senağlama

Back
X