kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran

zühal
gülücük
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

merhaba arkadaşlar, siteye çok uzun zamandır girmiyordum.Girdiğimde de bu bölümü görmemiştim. Belki de dikkatimi çekmemişti.Dün akşam gördüm yasmin ile ilgili bilgi ararken farkettim. Ben de 3,5 yaşında bir oğlancık annesiyim. 2. çocuk konusunda çok kararsız düşünceye sahibim. Ama buradaki arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Birbirinize verdiğiniz destek çok müthiş ve mükemmel. Ben de 2. için çalışmalara başladığımda aranızda olmak isterim.Antalyadan sevgiler. Hepinizi tebrik ediyorum. ınş bebek sahibi olmak isteyenler de en yakında müjdeli haberler alırlar.( Dün akşam 1. syf dan sonuna kadar çoğu sayfayı okdm veçooook hoşuma gitti dayanışmalarınız.)

Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
senemce................................14 Haziran

gülücük
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

canlarım nasılsınız artık pek sık uğrayamıyorum...malum yaz geldi hiç evde oturasım gelmiyo...ama ara ara girip sizi takip ediyorum...inşallah yakında hepinizden güzel haberler gelir öpüyorum sizi...
kÜSTüm işte banane:çok üzgünüm:
Haniii o eskii günler yokkk
benneyaptımki
Hergün deli gibi konuşurduk delüüüü :(iyi öyle olsun gelmee:çok üzgünüm:

senemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
xnazanx

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

zeyn77 canım nasılsın iymisin ben çok girmiyorum çünki piskolojim bozulyo:delphin: hebile bilirtileri arıyorumdelikafadulden

sagol canim simi daha iyiyim bende gecen ay cok umutluydum adacayi icip ovulasyon testiyle yumurtlama günümüde hesaplamistim esimede her aksam havuc suyu icirdim bende senin gibi adetime az zaman kala kasiklarimda batma varmis gibiydim gögüslerim sismis gibiydi halsizlik vardi tabi hepsi fos cikti adet olunca delircekzim nerdeyse umudum bu ayda artik bakicaz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben bu başlığı yeni gördüm. ben de 2. bebek istiyorum. oğlum 2 yaşında. anca tutar belki.o kadar çok isteyen var ki.ben de gaza geldim. adetim 9 haziranda olacak. ya da belki olmaz, hamile kalırım:))

:dilcikar:benii listeden çıkarın kızlarrr .Zaten ikinci bebek için uğraşanlar değilim ben 1.bebe isteyenim benn .Öpüyorum kızlarrr allaha emanet olunn.Diğer topiklerde görüşrzzzz:asigim:Şeniz

sagol canim simi daha iyiyim bende gecen ay cok umutluydum adacayi icip ovulasyon testiyle yumurtlama günümüde hesaplamistim esimede her aksam havuc suyu icirdim bende senin gibi adetime az zaman kala kasiklarimda batma varmis gibiydim gögüslerim sismis gibiydi halsizlik vardi tabi hepsi fos cikti adet olunca delircekzim nerdeyse umudum bu ayda artik bakicaz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bende yumurtlama günümü hesaplatım ilişkiden 2 sagat önceden eşime sert kave içiryorum spermaları uyandıryormuş tabiki hepsi bahane allah çocuk isteyen herkeze nasip eder :Saruboceq: canım sende canını sıkma inş bizde ikinciye hamile kalırıs :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeyn77 canım ilk çocugun kaç yaşında benim 8 yaşında allah çocuklarımıza uzun ömürler versin :Saruboceq: ben 8 sene korundum 25 yaşındayım kızım 17 yaşımda oldu herşey kolay geldi geçdi ama şimdi ikinci için stres yapyorum inş en tiz zamanda allah nasip eder hepimize:Saruboceq:

kÜSTüm işte banane:çok üzgünüm:
Haniii o eskii günler yokkk
benneyaptımki
Hergün deli gibi konuşurduk delüüüü :(iyi öyle olsun gelmee:çok üzgünüm:

:dilcikar:benii listeden çıkarın kızlarrr .Zaten ikinci bebek için uğraşanlar değilim ben 1.bebe isteyenim benn .Öpüyorum kızlarrr allaha emanet olunn.Diğer topiklerde görüşrzzzz:asigim:Şeniz

hayatım niye böyle yapıyorsun aşkolsun...geçen yazda herkes bi yerlere gidiyordu zor toparlanıyorduk...şimdide yaz geldi evde duramıyorum...akşamlarıda tavuk gibi erkenden yatıyorum...siteye bak bakalım ne kadar online kalıyorum..msnimi desen hiç açmıyorum bile...üzüldüm bu yazına ...ben bu topiği bırakmıyorumki hem sadece az girdiğim için listeyi takip etmek zor oluyo...

zeyn77 canım ilk çocugun kaç yaşında benim 8 yaşında allah çocuklarımıza uzun ömürler versin :Saruboceq: ben 8 sene korundum 25 yaşındayım kızım 17 yaşımda oldu herşey kolay geldi geçdi ama şimdi ikinci için stres yapyorum inş en tiz zamanda allah nasip eder hepimize:Saruboceq:

canim benim kizim 12 yasinda ben 32 yasindayim bende 17 yasinda evlendim kizim kendiliginden oldu ummadigim bir anda kizim dogunca sadece 6 ay korundum sonra hic korunmadim bu zaman oldu ve bebek sahibi olamadim üc kere asilama birkerede mikro yaptirdim tutmadi 2007de kendiliginden hamile kaldim 11 haftalikken gelisemedigi icin öldü kürtaj oldum birde 2008de kendiliginden hamile kaldim oda 8 haftalikken gelisemediginden tekrar kürtaj oldum simdi hala bi umutlan bekliyorum rabbim tüm isteyenlerede banada en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ne yapıyonuz bakayım,ben bu aydan ümitli değilim içimden bir öz öyle diyor,hiç bir fark yok bende,sanki adet görecekmişim gibi geliyor!herşeyde bir hayır var!

canim benim kizim 12 yasinda ben 32 yasindayim bende 17 yasinda evlendim kizim kendiliginden oldu ummadigim bir anda kizim dogunca sadece 6 ay korundum sonra hic korunmadim bu zaman oldu ve bebek sahibi olamadim üc kere asilama birkerede mikro yaptirdim tutmadi 2007de kendiliginden hamile kaldim 11 haftalikken gelisemedigi icin öldü kürtaj oldum birde 2008de kendiliginden hamile kaldim oda 8 haftalikken gelisemediginden tekrar kürtaj oldum simdi hala bi umutlan bekliyorum rabbim tüm isteyenlerede banada en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inş allah en kısa zamanda isteyen kerkese nasıp eder bizede canını sıkma canım benim yengemim 12 sene çocugu olmamiştı umitlerini kestiler ama şimdi çocuk sahibiler 12 sene sonra anne oldu

arkadaşlar benim adetime da 15 gün var ama kasıklarım çok agıryo sol tarafım dada çok belime vuryo agırsı bacaklarımda agıryo bende şimdi düşünemeden yapamiyorum acabamı:uhm: diyorum CADIARZU sizce yardım lütfen :teytey:

benimde aynı canım ya
cmtesi dr gittim yumurtan bu gece catlar dedi iliski oldu, daha 3 gun oldu ama ama kasıklarım halen felaket agrıyor

bilgesu5................................25 Mayıs
figen_figen..............................9 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
xnazanx

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Son düzenleme:
Back
X