kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar kendimizi kandırmayalım bunların hepsi psikolojik biliyosunuz kafayı çok takmaktan kaynaklanıyo kendimize gelmemiz lazım ama nafile biz iflah olmayız kendimizi kandırıp dururuz bilerek zarar veriyoruz psikolojimizi bozuyoz
ben buraya yazdıklarımın hissettiklerimin duygularımın hiç birinden eşimin bile haberi yok o bunların farkında bile degil söylesem niye takıyosun bu kadar diyo artık onlar benim için bu işin bittigini sanıyolar gitmicem artık dedim çünkü dra ama gel görki içim içimi yiyo iyiki bu topik var kendimi bişekilde sizinle yazarak paylaşıyorum deşarj oluyorum hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız

:dilcikar:benii listeden çıkarın kızlarrr .Zaten ikinci bebek için uğraşanlar değilim ben 1.bebe isteyenim benn .Öpüyorum kızlarrr allaha emanet olunn.Diğer topiklerde görüşrzzzz:asigim:Şeniz

bana bak baaaalıııımmmmm....canımı sıkma.:oklava:.ne demek beni listeden silin:mymeka::mymeka:..zeynep ablam yok diye bizleri sevmiyon mu:çok üzgünüm:alacağın olsun:çok üzgünüm:çok üzüldüm çooookk:çok üzgünüm::a015:senağlama

kızlar nasılsınız..öptüm canlarııımmmŞenizŞenizŞeniz

canım inş allah en kısa zamanda isteyen kerkese nasıp eder bizede canını sıkma canım benim yengemim 12 sene çocugu olmamiştı umitlerini kestiler ama şimdi çocuk sahibiler 12 sene sonra anne oldu

sagol canim allah hepimizin gönlüne göre versinhihoyyythihoyyythihoyyyt

benimde aynı canım ya
cmtesi dr gittim yumurtan bu gece catlar dedi iliski oldu, daha 3 gun oldu ama ama kasıklarım halen felaket agrıyor

esterya canım benimde 1 haftadır agıryo ama adetime da çok var niye acaba üşütüncede boylemi olyo acaba giceleri kabus göryorum hep gece uyanyorum belim bacaklarım agıryo insan düşünmeden yapamiyo hele düşükten sonra hep korkum var:delphin:CADIARZUCADIARZUCADIARZU

selam kızlar listede adım var 19 may idi regl ama gelmedi. bu sabah test yaptım çıkmadı. belirtilere kulak asmıyorum o yüzden belirtileri saymıcam ama ne yapayım sizce. geçen ay 26. gün kahverengi akıntı ile başladı 28 de normal geldi. bu ay 26. gün pazardı akıntı falan gelmedi 28. gün dündü regl de gelmedi ama test negatf ne edecem ben şimdi

günaydın canlarım inşallah hepimizi için çok güzel bir gün olur..kızlar çok düşünüp kafaya takmayın..psikolojik olarak etkileniyorsunuz sonra...oluruna bırakmaya çalışın biraz....

roses cim cok merak ediyorum catlama olunca bu agrılar kesilmiyormu acaba?
daha 10 gun var :)
bakalım nasıl gececek..
kasık agrımdan baska bisi yok zaten bende, olabilir ustmede olabilir o nedenle fazla umutlanmamaya calısıyorum

ben belirtileri takmıyorum geçen aydan aldım nasibimi. hiçmi hiç düşünmüyorum yumurtlama günüme bile dikkat etmeden oldu bu ay çalışmalar. test yanılmış olab,ilirmi

sağ kasıkta ağrı vardı bide işte sanırım psikolojik olarak bulantım vardı.
bu ay hafif bulantı göğüs uçlarım koyulaştı adet olcak gibi ağrım oldu ama geçti, tam geldi diyorum bakyorum bem beyaz akıntı sadece. kafam karışık

günaydın hanımlar çikolata inşallah vardır canın bebiş bazı testler belli oluyor bazıları belli olmuyor bugünde olmazsan yarın kesin belli olur sıkma kendini düşünme düşünürsen daha kötü olur

toplam 3 gebelik geçirdim ilki erkekti, gece gündüz uyuduum regl 15 gün geçti her gün test yaptım sağlık ocağında da yaptırdım negatif çıktı 15 gün sonra çift çizgi belirdi. ama o güne kadar hep uyudum ve istifra ettim öyle geçti yani. ama kızımda 5 gün kala öğrendim. biraz daha bekleyim en azından hafta sonuna kadar olmazsa tekrarlarım testi

toplam 3 gebelik geçirdim ilki erkekti, gece gündüz uyuduum regl 15 gün geçti her gün test yaptım sağlık ocağında da yaptırdım negatif çıktı 15 gün sonra çift çizgi belirdi. ama o güne kadar hep uyudum ve istifra ettim öyle geçti yani. ama kızımda 5 gün kala öğrendim. biraz daha bekleyim en azından hafta sonuna kadar olmazsa tekrarlarım testi

canım sen 3.gebelikmi istiyosun.?iyi cesaret valla.bu zamanda.Allah gönlüne göre versin:sm_confused:

Back
X