kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlarrrrrrrrrrrrr direksiyondanda 95 almışım.Allahıma çok şükür önümüz hafta alacagım ehliyetimi..oğluşumunda bugün gösterisi vardı izledik..çok değişik bir duyguymuş kuzum benim..hepinizi öptüm..

gülücüğüüümm çok sevindim canım..ooohh artık ne güzel sürersin arabayı:teytey::teytey:a.s.a.s.hayırlı olsun ehliyetin canım.:nazar:.a.s.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..amiiiinnn:Saruboceq:öptüm canım..Şeniz

günaydın kızlar bu gün ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0

Son düzenleme:

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie.......................................24 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bana yardım lütfen benim adetime da 8 gün vardı ama ben meraktan dün öylen idrar testi yaptım ikincisi parlaktı bende çaşırdım ama atmadım bazı arkadaşlar demişdiler çöpe atım sonra merakta bakdıklarında hep iki çizgi göryodular bende oyüzden atmadım agşam yatmadan bir bakiyim dedim ikinci çızgı pembeydi azda olsa gözükyodu sizje yanıltıp nedir

günaydın arkadaşlar bana yardım lütfen benim adetime da 8 gün vardı ama ben meraktan dün öylen idrar testi yaptım ikincisi parlaktı bende çaşırdım ama atmadım bazı arkadaşlar demişdiler çöpe atım sonra merakta bakdıklarında hep iki çizgi göryodular bende oyüzden atmadım agşam yatmadan bir bakiyim dedim ikinci çızgı pembeydi azda olsa gözükyodu sizje yanıltıp nedir

bitanem benim bildiğim o testlerin üzerinde yarım saatten sonra çıkan sonuçların geçersiz olduğu yazıyor,hem 8 gün kala çıkması çok erken değilmi?bençe bir kaç gün sonra bir test daha yap.

günaydın kızlaaaarr..nasılsınız canlarııımm..bugün rüyamda kendimi hamişler listesine ekliyordum..yanına nazar boncuğuyla,alkış ekleyim diyordum..hayırdır inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşallah..amiiiinn..öptüm canlarıııımmm...

günaydın kızlaaaarr..nasılsınız canlarııımm..bugün rüyamda kendimi hamişler listesine ekliyordum..yanına nazar boncuğuyla,alkış ekleyim diyordum..hayırdır inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşallah..amiiiinn..öptüm canlarıııımmm...

canım günaydın ,hayır olsun rüyan inşallah bu ay hamişler listesine ekleriz seni,

bende geçen gün bir kızım olmuş gördüm rüyamda,ama sabah kalkınca dedim kesin bu konunun üstünde çok duruyorum ya ondan görüyorum böyle ruyalar dedim,son 3 gündürde gözümü kapattığım gibi kabuslar görmeye başlıyorum nedense!
hayır olsun!

canım günaydın ,hayır olsun rüyan inşallah bu ay hamişler listesine ekleriz seni,

bende geçen gün bir kızım olmuş gördüm rüyamda,ama sabah kalkınca dedim kesin bu konunun üstünde çok duruyorum ya ondan görüyorum böyle ruyalar dedim,son 3 gündürde gözümü kapattığım gibi kabuslar görmeye başlıyorum nedense!
hayır olsun!

saol canım benim,bende aynen bu gece kabuslar gördüm..en son hamiş olduğumu gördüm..karnımın derisi öyle incelmiş ki,bebeğin vücudu kafası belli oluyo bende bebeğin başını okşuyorum..kaydirigubbakcemile3..aslında bakarsan akşam yatarken şöyle dedim..Allahım sağlıklı sıhhatli bi yavrum daha olsun,kız erkek farketmez..eğer kızım olursa beyzanur,oğlum olursa muhammed emin koyucam dedim..yattım..rüyamda kendimi hamiş olarak ve listeye adımı eklerken gördüm ..hayırlısı inşallah..öptüm camıımm..Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrr direksiyondanda 95 almışım.Allahıma çok şükür önümüz hafta alacagım ehliyetimi..oğluşumunda bugün gösterisi vardı izledik..çok değişik bir duyguymuş kuzum benim..hepinizi öptüm..

tebrik ederim, kazasız belasız kullan arabanı inşallah.

hayır olsun canım. rüyan bu ay gerçek olur inşallah.a.s.

Allah razı olsun wannacıııımm..canım beniimm..senin hamilelik nasıl gidiyo? bebişi gördünüz mü?kaç aylık oldu canım..Rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin..Hayırlıca sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiiinn..öptüm güzel hamiiişş..

kızlar nasılsınızzz bkalım?oğlum beni rezil etti bugün ,-tatlicadiarzu-,
markete gittik onunla,orda balık etinde bir bayan vardı,ekmek alıyordu,bizde ekmek almak için yanına gittik,kadını parmakla göstererek sesli bir şekilde''anne,anne bak bu kadın sağlıksız beslenmiş,çok şişman ''dedi,ve kadın onu duydu,ne dicemi bilemedim kadın oğluma bakarak''benmi?şişmanım?benmi?''dedi kaldı,benim yüzüm zaten kıpkırmızı oldu kadına sadece''çocuk işte''diye bildim o kadar,birde benimki hala konşuyo benden onay bekliyo,evet şişman dememi bekliyo tekrar edip duruyo dediklerini,birde kadına''kola ve hamburger yememen lazım çok sağlıksız sonra böyle şişko olursun''diyo,susturmaya çalıştım,ben susturmaya çalıştıkca o daha sesli konuşmaya başladı,ay varya marketten nasıl çıkacağımı bilemedim.eve gelincede güzel bir konuşma yaptım onunla,ikaz ettim,hala ben doğru söyledim ama diye diretiyor,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Allah razı olsun wannacıııımm..canım beniimm..senin hamilelik nasıl gidiyo? bebişi gördünüz mü?kaç aylık oldu canım..Rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin..Hayırlıca sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiiinn..öptüm güzel hamiiişş..

canım, biz 4 aylık olduk. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. bebiş beni üzmüyorda, yok içte kanamaydı, yok iki aydır rapordu, birde üstüne 3-4 gündür deli gibi bir bel ağrısı beni yordu. hala gere gere hamileyim diye sevinemedim. sürekli yüreğim ağzımda. bunada şükür.

Rabbim en kısa zamanda sizlerden almayı nasip etsin bu hayırlı haberi canım.a.s.

kızlar nasılsınızzz bkalım?oğlum beni rezil etti bugün ,-tatlicadiarzu-,
markete gittik onunla,orda balık etinde bir bayan vardı,ekmek alıyordu,bizde ekmek almak için yanına gittik,kadını parmakla göstererek sesli bir şekilde''anne,anne bak bu kadın sağlıksız beslenmiş,çok şişman ''dedi,ve kadın onu duydu,ne dicemi bilemedim kadın oğluma bakarak''benmi?şişmanım?benmi?''dedi kaldı,benim yüzüm zaten kıpkırmızı oldu kadına sadece''çocuk işte''diye bildim o kadar,birde benimki hala konşuyo benden onay bekliyo,evet şişman dememi bekliyo tekrar edip duruyo dediklerini,birde kadına''kola ve hamburger yememen lazım çok sağlıksız sonra böyle şişko olursun''diyo,susturmaya çalıştım,ben susturmaya çalıştıkca o daha sesli konuşmaya başladı,ay varya marketten nasıl çıkacağımı bilemedim.eve gelincede güzel bir konuşma yaptım onunla,ikaz ettim,hala ben doğru söyledim ama diye diretiyor,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

çocuk doğruyu söylemiş daha ne istiyorsun? yalancı mı olsun çocuk?sırnaşık şey:roflol:

merhaba canlarım nasılsınız bakalım...ebrucum inşallah rüyan gerçek çıkar...bende dün dr dr gezdim
kendi drum bebeğin suyunu az gördü ve beni profa ayrıntılıya yolladı...çok şükürki herşey normalmiş...içime su serpildi....kızım rahatta şu anda... inşallah sağ salim kucağımada almak nasip olur...inşallah tez zamanda sizlerede nasip olur...

günaydın kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1

Günaydın kızlar. SELKıE canım ama çocuk doğruyu söylemiiişş. Hep demez miyiz yalan kötü birşeydir diye. Al işte doğrucu bi çocuukk. Onun canı sağolsun boşver. Hem çocukların lafına bakılmaz öyle. O kadıncağız da görmüştür yani konuşanın çocuk olduğunu. Sahi bu ateş ölçmeleri ne işe yarıyor be gülüm...

Günaydın kızlar. SELKıE canım ama çocuk doğruyu söylemiiişş. Hep demez miyiz yalan kötü birşeydir diye. Al işte doğrucu bi çocuukk. Onun canı sağolsun boşver. Hem çocukların lafına bakılmaz öyle. O kadıncağız da görmüştür yani konuşanın çocuk olduğunu. Sahi bu ateş ölçmeleri ne işe yarıyor be gülüm...

:)))) benim oğlan bu konuda hiç ağzını açmasa daha iyi olurdu,kadın zaten ne desin,bişey diyemedi,hayatta yalan söylemiyor,bu huyu çok güzel ama bazen gereksiz yorum yapıyor,
canım ovulasyon yani yumurtlmanın olduğu gün,vucüt ısısı 4-5 derece birden yükseliyormuş,,o gün birliktelik için uygunmuş,eğer daha sonrasında gebelik olusursa derece yükselerek devam ediyormuş,oluşmazsa yumurlama günü ateş yükselip sonrasında düşmye başlıyormuş,yumutlama günümü tespit etmek için böyle bişey yapmaya karar verdim.bakalım ne olacak,bu şekilde hamile kalanlar var,bende deneyeyim dedim.

Son düzenleme:
Back
X