kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın canlarııııımmm...nasılsınız bakalım..zeynep ablacım,wannacım maşallah kızlaaarr bebişler büyüyo..aayyy ne güzel..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin..amiiinnn..,

kızlar size bişey söylümcem..kk nın ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölümünde, acısıyla tatlısıyla diye bir konu açılmış..orda hallisna arkadaşımız yardımlarınıza ihtiyacım var diye bir konu açmış..bizlerden birer yasin okumamızı istiyor..kuran bilen arkadaşlarım oraya uğrayıp isminizi yazdırır mısınız?yazısını okudumda çok ihtiyacı var ..hele ki bizlerin anne olarak daha iyi anlamamız gerekir..çünkü o da anne olmak istiyor..öptüm canlarııımm...

adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ebru canım üzülme diyeceğim yine rabbim inşallah hakkında hayırlısını verir demekki daha zamanı gelmemiş 5 gün sonrada arkandan ben geliyorum napalım rabbim ol dediği zaman olacak boşuna yere psikolojimiz harap oluyo günlerimiz aylarımız yıllarımız bebek bebek diye geçip gidiyor yaşantımızdan hayatımızdan bişey anlamıyoruz rabbim hepimize hayırlı hayırlı yazılar yazsın inşallah...

merhaba kızlar hepinize hayırlı günler.
Ebrucum bu nedemek hani bizlere teselli verip duruyodun sen böyle yaparsan uzun zamandır biz bekleyenler ne yapalım evet moralinin bozulması çok normal ama her zaman ne deriz çıkmamış candan umut kesilmez. Yapma böyle lütfen.. Bende aşılama yaptığımda çok ama çok umutluydum hastalandığımda senin gibi düşündüm eşim beni ikna etti diye rahim filmi çektirdim ondanda bir sorun çıkmadı artık ne yapalım gerisi Rabbim e kalmış o zamanını bilir eğer olmayacaksa biz ne yaparsak yapalım olmaz. Bundada bir hayır vardır diyip sabredeceğiz. Allah evlatlarımıza sağlık ve uzun ömürler versin...Hem sen daha çok gençsin canım daha şimdiden mücadeleyi bırakırsan olma. Ayrıca ben senden de diğer arkadaşlardanda teselli buluyorum destek alıyorum. Lütfen üzme kendini biliyorum moralin bozuk bikaç gün sonra daha iyi düşünceksin eminim çok öptüm canımmm

canım üzülme ne olur,pes etme sakın,Allahım verecek birgün,bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman verecek,,ne olur umudunu kesme!sabrın sonu selamettir canım,

zelişim,hatice ablacım,selkiecim...Allah hepiniz den razı olsun..hatice ablacım,evet yaşım küçük bende öyle teselli buluyorum..Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..ama bu ay ne biliyim çok umujtluydum.meğerse boş olan karnımı bebek varmış gibi sevdim,rüyalarım beni yanılttı..inanını ağlayarak yazıyorum..çünkü çok kötüyüm..boğazım düğümlendi..ne biliyim daha başından yoruldum..bu tedavi yoruyo beni hem maddi hem manevi..birde kimi görürsem artık zamanı hadi bi tane daha doğur diyo,görümcem bi taraftan ne zaman adet olucan diye soruyo..inanın psikolojim bozuldu..hepinizi öpüyorum..çok saol hatice ablacım..inşallah senden bu ay güzel müjdeler alırız..amiiinn:Saruboceq: ....zelişim inşallah adet olmazsın canım..bebişin bu ay gelir inşallah..amiiinn..:Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

RAEBZEH canım hayırlısı olsun. Evet şuanda kendini bıkmış, yorulmuş hissedebilirsin ama arkadaşların da dedği gibi birkaç güne toparlanırsın güzelim. Şuanda bizlerin de her ay yaşadığımız duyguları yaşıyorsun. Yüce Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere ve tüm isteyenlere...

zelişim,hatice ablacım,selkiecim...Allah hepiniz den razı olsun..hatice ablacım,evet yaşım küçük bende öyle teselli buluyorum..Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı ömür versin..ama bu ay ne biliyim çok umujtluydum.meğerse boş olan karnımı bebek varmış gibi sevdim,rüyalarım beni yanılttı..inanını ağlayarak yazıyorum..çünkü çok kötüyüm..boğazım düğümlendi..ne biliyim daha başından yoruldum..bu tedavi yoruyo beni hem maddi hem manevi..birde kimi görürsem artık zamanı hadi bi tane daha doğur diyo,görümcem bi taraftan ne zaman adet olucan diye soruyo..inanın psikolojim bozuldu..hepinizi öpüyorum..çok saol hatice ablacım..inşallah senden bu ay güzel müjdeler alırız..amiiinn:Saruboceq: ....zelişim inşallah adet olmazsın canım..bebişin bu ay gelir inşallah..amiiinn..:Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

takma sen kimseyi,banada aynı şeyler oluyor,bende kimi görürsem,hadi yap artık ikinciyi,çok ara verme,yalnız olmaz,kardeşsiz bırakma çocuğunu,dünyanın iyi hali var kötü var diyorlar,çok araverdin daha fazla verme sonra senin için daha zor olur diyorlar,akıl veriyorlar,kimseyede bişey diyemiyorum.bunu yaşamayanlar anlamıyorlar insanın halinden,boşver,bir kulağından girsin bir kulağından çıksın.

benim bu ayda olmayacak,biliyorum,ayın 10 gibi anneme gidicem,1-2 hafta kalıcam,o nedenle kaçıracağım biliyorum.annem bu cuma bana gelecek,dönüşte birlikte gidelim diyor,hiç canım istemiyor,gitmesem şimdi kırılacak...genciz daha Allah bir gün verir canım...biz sabredelim,Allahtan ümidimizi kesmeyelim,olmazsada bir evlat vermiş bunada şükür,hiç olmayanlar için daha zor...:teselli::teselli:

canım neden hemen vazgeçiyorsun olursun tekrar anne aşılama falan yaptır ne tedavisi görüyorsun ki hemen bırakma kendini ben çok kızıyorum böyle en ufacık şeyde kendilerini bırakıyorlar ALLAH büyüktür herşeyin vakti zamanı var

arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin ben de en son 23 nisanda adet gördüm birdaha görmedim 2. bebeğim ve 23 nisandan 2 hafta önce korunmayı bırakmıştık..dün test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına canlarım ..

arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin ben de en son 23 nisanda adet gördüm birdaha görmedim 2. bebeğim ve 23 nisandan 2 hafta önce korunmayı bırakmıştık..dün test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına canlarım ..

ayyy ne kadar güzel yaaaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

ne güzel ,tebrik ederim canım,allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,analı babalı büyütsüna.s.a.s..darısı bizlere inşallah!:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım çok teşekkür ederim rabbim hepinize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin amiiin amiin..:Saruboceq:

Kızlar merhaba; benim yeni tarihim 26 haziran oldu artık. bu ay klomen kullanıcam..dün doktorumla görüştüm. genellikle kadınların en çok istedikleri zaman değil istemekten vazgeçtikleri aylarda hamile kaldıklarını söyledi. stresle beyinden salgılanan hormonlar yumurta gelişimini olumsuz etkiliyomuş.. yani stres yaparsan olmaz dedi. daha sonrada rahim filmi çekilecekmiş ki bu beni çok endişelendiriyor. umarım gerek kalmaz.. o da olmazsa eşimin sperm tahlili yapılacakmış .. bunun için ikna etmem de çok zor. isteyince olmuyormuş meğer, peki aile planlaması yöntemleri bir yalan mı? yıllarca boşuna mı spiral yada hap kullandım ben... hamile kalmak öyle kolay bişey değilmiş bunu öğrendim. bu yaz uğraşıcam olmazsa bırakıcam bende ne yapayım. yazın 37 yaşında hamile kalsam bile doğana kadar 38, çok geç oluyor. senağlama benim arkadaşım korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldı ya çok üzülüyorummmm.. hepinize sevgiler a.s.

canım allah bagışlasın allah saglıcagıyla hayırlısıylasa eline almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin başına :Saruboceq:

üzülme canim ya bende ayni senin gibiyim her ay umutlaniyorum hamileyimdir diyorum birsürü hayeller kuruyorum birden bakiyorumki adet olmusum dünyalar basima yikiliyor böyle böyle derken 12seneyi devirdik ama zaman hic durmadi hep akip gitti akmayada devam edicek kimbilir daha neler görücez allahim genede cekemeyecegimiz yükü bize yüklemesin en önemliside bizi evlatlarimizla imtihan etmesin halimize cok sükür her istedigimiz bu dünyada olsaydi hicbirseyin kiymeti olmazdi onun icin tek olan evlatlarimizin kiymetini bilelim rabbim neylerse güzel eyler kendimizi ona teslim edelim bizim icin en iyisini bilen odur zaten:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayirli olsun canim:teytey::teytey::teytey:

Back
X