- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.661
selkie canım ehliyetin hayırlı olsun canım gülle gülle kulan canım
canım ben ehliyetimi yeni almadım,raebzeh arkadaşımız aldı....
a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selkie canım ehliyetin hayırlı olsun canım gülle gülle kulan canım
a.s.
zeyn77 canım bu ay sende bişey varmı bilirtiler yani ben idrar testi yapmıştım çift çizgi çikmıştı ertesi gün bidaha yaptım tek çizgi çiktı testi atmadım bir gün geçdi ama ikinci çizgi yok çikmasa çikmiyo işte sence birinci test bozukmudu
adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar rabbim hepinize nasip etsin ben de en son 23 nisanda adet gördüm birdaha görmedim 2. bebeğim ve 23 nisandan 2 hafta önce korunmayı bırakmıştık..dün test yaptım hamileyim darısı sizlerin başına canlarım ..
zeyn77 canım bu ay sende bişey varmı bilirtiler yani ben idrar testi yapmıştım çift çizgi çikmıştı ertesi gün bidaha yaptım tek çizgi çiktı testi atmadım bir gün geçdi ama ikinci çizgi yok çikmasa çikmiyo işte sence birinci test bozukmudu
ya arkadaşlar isteyince olmuyo,ben oğlumda hamile kalmak bebek hiç aklımdan geçmiyordu,konusu bile rahatsız ediyordu,2 aylık evliydim hamile olduğumu öğrendim ,şimdi istiyorum olmuyor,
kızlar nasılsınızzz bkalım?oğlum beni rezil etti bugün ,-tatlicadiarzu-,
markete gittik onunla,orda balık etinde bir bayan vardı,ekmek alıyordu,bizde ekmek almak için yanına gittik,kadını parmakla göstererek sesli bir şekilde''anne,anne bak bu kadın sağlıksız beslenmiş,çok şişman ''dedi,ve kadın onu duydu,ne dicemi bilemedim kadın oğluma bakarak''benmi?şişmanım?benmi?''dedi kaldı,benim yüzüm zaten kıpkırmızı oldu kadına sadece''çocuk işte''diye bildim o kadar,birde benimki hala konşuyo benden onay bekliyo,evet şişman dememi bekliyo tekrar edip duruyo dediklerini,birde kadına''kola ve hamburger yememen lazım çok sağlıksız sonra böyle şişko olursun''diyo,susturmaya çalıştım,ben susturmaya çalıştıkca o daha sesli konuşmaya başladı,ay varya marketten nasıl çıkacağımı bilemedim.eve gelincede güzel bir konuşma yaptım onunla,ikaz ettim,hala ben doğru söyledim ama diye diretiyor,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
a.s.
adet oldum kızlaaarr..çok üzgünüüümmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama..sanırım tedaviye devam etmiycem..moralim bozuldu..oysa bu ay çok umutluydum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama..o kadar üzgünüm ki anlatamam..sanırım tekrardan anne olamıycam..kısmetimde bir tek kızım var sanırım...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım neden hemen vazgeçiyorsun olursun tekrar anne aşılama falan yaptır ne tedavisi görüyorsun ki hemen bırakma kendini ben çok kızıyorum böyle en ufacık şeyde kendilerini bırakıyorlar ALLAH büyüktür herşeyin vakti zamanı var
kııızzz Allah sana ne deyim emiii hiç gülesim yoktu güldürdün beni.:roflol::roflol::roflol:.Rabbim de seni güldürsün emii..bacıııımm ehliyeti ben almadım..gülücük arkadaşımız aldı:roflol::roflol::roflol:öptüm canım benim..
kızlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim canlarııımmŞenizŞenizŞeniz..sanırım mavilimin dediği gibi biraz kk ya uğramasam iyi olacak..ama sizleri merak ediyorum bu seferde..:uhm::sm_confused:ama en doğrusu böyle yapmak sanırım..tamam zaten yaz temizliğine başlıycam bugünlerde..biraz kafam dağılır kendimi temizliğe veririm..
kızlar bu arada sağ kasığımda karnımın sağ tarafında batma oluyo,birkaç gündür ağrı var..acaba kist olabilir mi?gülerken bile batıyo bazen:çok üzgünüm:dr a sölesem mi?öptüm canlarııımm..ŞenizŞeniz[/QUOTEkiz hiç gülücegim yoktudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben tebrik ediyim dedim gülücük canım tebrik ederim gülle gülle kulan canım şimdi