- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.681
selkıe senın oglanmıydı o afacan okudum sayfaları ama unuttum sımdı ay cok guldurdu benı ne akıllı sey o oyle annesı masallah sımdıkı cocukların hıc cekınmesı yok valla ıyı oyle olsunlar buyuyunce patavatsız olmasınlar da bıraz dobra olsunlar varsın sevgıler.....
ya benim oğlan öyle felaket ki sorma,hiç lafını çekinmiyo kereta,,,herkesin kusurunu yüzüne vuruyo...

aynen canımm...benim oğlanda bana süpriz yapmıştı...korunurken hamiş kalmıştımm..şimdi niye olmuyooo yaaaaaaa![]()
bende kounuyordum geldi,,,,
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:süper yaaaaa
kııızzz Allah sana ne deyim emiii hiç gülesim yoktu güldürdün beni.:roflol::roflol::roflol:.Rabbim de seni güldürsün emii..bacıııımm ehliyeti ben almadım..gülücük arkadaşımız aldı:roflol::roflol::roflol:öptüm canım benim..
kızlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim canlarııımmŞenizŞenizŞeniz..sanırım mavilimin dediği gibi biraz kk ya uğramasam iyi olacak..ama sizleri merak ediyorum bu seferde..:uhm::sm_confused:ama en doğrusu böyle yapmak sanırım..tamam zaten yaz temizliğine başlıycam bugünlerde..biraz kafam dağılır kendimi temizliğe veririm..
kızlar bu arada sağ kasığımda karnımın sağ tarafında batma oluyo,birkaç gündür ağrı var..acaba kist olabilir mi?gülerken bile batıyo bazen:çok üzgünüm:dr a sölesem mi?öptüm canlarııımm..ŞenizŞeniz
canım yaaa,ben hatları karıştırdım demekki,

iyice balık akıllı oldum bu aralar...sırnaşık şey
canım kendini başka şeylerle meşul etmeye çalış,çık gez dolaş biraz,ama özleriz biz seni yaaa......a.s.a.s.
kist olabilir kist ağrı yapar, bendede oluyordu,yumurta çatlamayınca oluşan kistlerdendir inşallah,adet görünce kayboluyo o tipler...sıcak bişeyler koy oraya,rahatlatıyo biraz...