kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yaa kızlar benim ovulasyon kanaması olmadı hala...bugün 17 günüm...galiba yumurta gelişmedi...yaaa 2 gündür kocayla çalışma yapmaktan helak oldukk..adamcağız 3 kilo verdi galiba..süzüldü yanii...offfff ne yapsam şaşırdımmlaelaelaelaelae

valla benim hiç öyle kanama falan olmuyor,,,,kız yorma o kadar adamı,bol bol ceviz,fındık falan yedir,,'':)))))
[
:roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüüümmm..evet çatlak olmuşsun heheheeeesırnaşık şeyşaka şakaaaŞenizbak şimdi bana zorla ehliyet aldırcan hee ona göre:dilcikar:kızz eşim zaten dar boğazda nasıl alacam ben onu:uhm:hele bi bebek doğuruyumdakaydirigubbakcemile2rossescimle senin hatlar iyi karışmış:1rolleyes:bu bebek meselesi yüzünden kafalarımız allak bullak oldu..kafamçokkarıştılaelaelaelaelaeoooofff oooffff....

belki ilerde bir gün alırsın! yerimseniben
gülücükmüş alan ehliyeti,!sonunda bulduk!kusura bakmayın kızlar yaaa delikafaduldendelikafadulde

işte buldummm...ehliyeti gülücük almışş...kanıtım varr..gülücük tebrik ederim canımm...

kızlar günaydın bende ikinciyi isti
yorum ama olmuyor 1kızım var 11yaşında geçen sene nıyetlendik 2ciyi tapmaya ilk denememiz karnımda öldü 2buçuk aylıktı bu çıktıgımız mart ayında hamile kaldım busefer kese oldu içinde bebek olmadı bu ayın 13de kürtajla aldılar

yorum ama olmuyor 1kızım var 11yaşında geçen sene nıyetlendik 2ciyi tapmaya ilk denememiz karnımda öldü 2buçuk aylıktı bu çıktıgımız mart ayında hamile kaldım busefer kese oldu içinde bebek olmadı bu ayın 13de kürtajla aldılar

gecmis olsun canim allah gönlüne göre versin:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1

canım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına....

kızlar az önce komşularla beraber oturduk kahve içtik,benim bir komşum var çok güzel kahve falı bakıyor,inanmamak lazım,ama bana dediklerinin hepsi çıktı şu zamana kadar,geçen haftada bakmıştı,o zaman 2 tane misafirin gelecek demişti yatılı olarak birde bişey kaybedeceksin çok üzüleceksin demişti,falı baktığı gün misafirim geldi 2 kişi yatılı geleceklerinden haberim yoktu,sonra anahtarlarımı kaybettim 2 _3 gün sonra...bugün yine baktı ve bana sen hamile kalacaksın 1-2 ay içinde bir kızın olacak,çok kısmetli bir bebek olacak dedi,bu arada bebek istediğimi bilmiyordu ben bu durumu kimseyle paylaşmadım henüz...ay keşke bu dediğide çıksa,bal damladı bugün komşumun ağzıdan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler hanımlar eşimi sonunda ikna ettim aşılama için ocak ayında aşılama olmaya karar verdik o zamana kadar inşallah normal yolla olur aşılamaya gerek kalmaz hamile kalamazsam ocak ayına kadar biraz kızım da büyümüş olur yinede çok mutluyum arkadaşlar inşallah o zamana kadar kalmaz 2. yavrularımızı kucağımıza alırız
ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜ BÜTÜN HERKESİN DUALARINI KABUL ET YARABBİM :Saruboceq:

senin adına çok sevindim canım,,,inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur...:Saruboceq::Saruboceq:

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

adaşıııııım,ebrum,zeynep ten sonra sen ilgilenmeye başladın değilmi listeyle?beni eklermisin 24 haziran

SELKıE Canım çok güzel şeyler çıkmış falında. ınşşşaalllahhh tez zamanda çıkar. Sahi sen arabayı ne yaptın. Anahtarın yedeğini yaptırdınız mı. Aman bu defa iki tane yaptırmayı unutma sakın. Haatta evinin de kilidini değiştir bence. Zaman kötü bi zaman artık.

Merhaba kızlar dÜn yazılanları ancak Şımdı okuyamabıldım . Y ane kadar gÜldÜĞÜmÜ anlatamam sıze Şu ehlıyet meselesı yanı.... Benı Çok gÜldÜrdÜnÜz allah ta sızı gÜldÜrsÜn emı hepınızı ÖpÜyorum

SELKİE Canım çok güzel şeyler çıkmış falında. İnşşşaalllahhh tez zamanda çıkar. Sahi sen arabayı ne yaptın. Anahtarın yedeğini yaptırdınız mı. Aman bu defa iki tane yaptırmayı unutma sakın. Haatta evinin de kilidini değiştir bence. Zaman kötü bi zaman artık.

inşallah canım yaa,inşallah komşumun bana dediği falı çıkar,:Saruboceq::Saruboceq:

canım eşim yedeğini buldurmuş ilk sahibinden,adam bize kayboldu demişti alırken ama nasıl olduysa bulmuş,!!!(ya kafama takıldı adam acaba yedeği bize kasıtlımı vermedi acaba alırken,neden böyle bişey yaptı acaba,hadi desem parayı ödemezsek gelip arabayı almak için ama biz toplu halde adamın eline saydık parayı,acaba günahınımı alıyorum gerçekten unuttumuki)neyse yarın gelecekmiş anahtar,gelince gidip yedek yaptıracağım hemen,ya kapıları falan değiştirmeye gerek görmedik biz,çünkü ben avrupa yakasında kaybettim anahtarı,ben anaolu yakasında oturuyorum,gittiğimiz yer bize çok uzak,anahtarların üzerinde adres isim hiç bişey yazmıyordu,koca istanbulda bulamazlar herhalde!CADIARZU

ya ben şu zamana kadar hiç bişeyimi kaybetmedim ,ilk defa bişey kaybettim oda başıma iş açtı,olacağı varmış ne yapalım...:sm_confused:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar dÜn yazılanları ancak Şımdı okuyamabıldım . Y ane kadar gÜldÜĞÜmÜ anlatamam sıze Şu ehlıyet meselesı yanı.... Benı Çok gÜldÜrdÜnÜz allah ta sızı gÜldÜrsÜn emı hepınızı ÖpÜyorum

hatice ablacım sorma valla..akşam çok güldük..saolsun kızlar güldürdü moralim yarine geldi..gülücüğümün haberi yok onun ehliyeti kimler aldı akşam:roflol::roflol::roflol:..öptüm canım benim..Şeniz

elmascım canım aşılamaya karar vermişsiniz..ne güzel çok sevindim eşini ikne ettiğine..Şenizcimcimeye de mi aşılamayla hamile kalmıştın..nasıl oluyo canım?maddi olarak ne kadar çıkıyo..aslında bende düşünüyorum ama eşim ikna olmuyo..biraz tedavi olalım,kendiliğinden olur belki diyo..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bitanem..öptüm canım benim..Şeniz

kızlar az önce komşularla beraber oturduk kahve içtik,benim bir komşum var çok güzel kahve falı bakıyor,inanmamak lazım,ama bana dediklerinin hepsi çıktı şu zamana kadar,geçen haftada bakmıştı,o zaman 2 tane misafirin gelecek demişti yatılı olarak birde bişey kaybedeceksin çok üzüleceksin demişti,falı baktığı gün misafirim geldi 2 kişi yatılı geleceklerinden haberim yoktu,sonra anahtarlarımı kaybettim 2 _3 gün sonra...bugün yine baktı ve bana sen hamile kalacaksın 1-2 ay içinde bir kızın olacak,çok kısmetli bir bebek olacak dedi,bu arada bebek istediğimi bilmiyordu ben bu durumu kimseyle paylaşmadım henüz...ay keşke bu dediğide çıksa,bal damladı bugün komşumun ağzıdan...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bundan 1 hafta önce öğretmen bi arkadaşım geldi bana..kahve falı baktı...ben şok oldum...mesela biz yurtdışına gezmeye gitmeyi planlıyoruz..kimseye söylememiştik ..bana dediki amerika kıtası çıkmış yakında buralara gidebilirsinnkafamçokkarıştı ..ve bizde amerikayı düşünüyoduk zatennkafamçokkarıştı..sonra kocan bi iş teklifi alcak çok hayırlı olcak dedi..evettt koca çokk iyi bi işteklifi aldı...kafamçokkarıştı..dediki bi terfi olayınız var ondan sonra senin oğlun olacak dedii...kocanın terfi olayına daha 8-9 ay var daha çok dedim...hayır sonbahar gibi dedi...dün öğrendik kocanın terfisi büyük ihtimalle eylül gibi olacakmış...yani fala inanmıyorum amaaaa çok şaşırdımm...artık falda baktırmıcam çünkü insanı acayip etkiliyo..kötü bişey çıkarsa alemallah psikolojim bozulurr...-tatlicadiarzu-bebiş içinde çok endişelenmiyom nasıl olsa eylülden sonra olacakmış..eee falda çıktı...olsunda ne zaman olursa olsunn..:CüvCüv:

inşallah canım yaa,inşallah komşumun bana dediği falı çıkar,:Saruboceq::Saruboceq:

canım eşim yedeğini buldurmuş ilk sahibinden,adam bize kayboldu demişti alırken ama nasıl olduysa bulmuş,!!!(ya kafama takıldı adam acaba yedeği bize kasıtlımı vermedi acaba alırken,neden böyle bişey yaptı acaba,hadi desem parayı ödemezsek gelip arabayı almak için ama biz toplu halde adamın eline saydık parayı,acaba günahınımı alıyorum gerçekten unuttumuki)neyse yarın gelecekmiş anahtar,gelince gidip yedek yaptıracağım hemen,ya kapıları falan değiştirmeye gerek görmedik biz,çünkü ben avrupa yakasında kaybettim anahtarı,ben anaolu yakasında oturuyorum,gittiğimiz yer bize çok uzak,anahtarların üzerinde adres isim hiç bişey yazmıyordu,koca istanbulda bulamazlar herhalde!CADIARZU

ya ben şu zamana kadar hiç bişeyimi kaybetmedim ,ilk defa bişey kaybettim oda başıma iş açtı,olacağı varmış ne yapalım...:sm_confused:

canım herşeyde bi hayır vardır..adam belki arabadan bana bi hatıra kalsın demiştirkaydirigubbakcemile3ondan vermemiştirr..yada sonradan bulmuştur..ev kapısına gelince doğru söylüyosunn..bencede değiştirmeye gerek yok..zaten bi hırsız bi eve girmeyi planlıyosa kapıdan bacadan heryerden girebiliyo..ayol istanbulun hırsızlarıda profosyonel..:1ninca::1ninca:

canım herşeyde bi hayır vardır..adam belki arabadan bana bi hatıra kalsın demiştirkaydirigubbakcemile3ondan vermemiştirr..yada sonradan bulmuştur..ev kapısına gelince doğru söylüyosunn..bencede değiştirmeye gerek yok..zaten bi hırsız bi eve girmeyi planlıyosa kapıdan bacadan heryerden girebiliyo..ayol istanbulun hırsızlarıda profosyonel..:1ninca::1ninca:

yani bizim apartman 15 kez soyuldu tam,benim altımda eski kaymakam oturuyo,perdelerine kadar soydular,biz o zaman yeni taşınmıştık onlarda yeni taşınmıştı,bina yeni yapılmıştı o zaman kimse kimseyi tanımıyodu biz birileri taşınıyo sanmıştık,meğersem adamın evini soymuşlar...

çelik kapyı açmışlardı...sonra yine geçenlerde girdi,zemin kata,kadının pencelerindeki demirlerini kesmişler öyle girmişler,kadında şehir dışındaydı,evi takip ediyorlar önceden...

ben birde 2007 de bir çingene kadına bakla falı baktırmıştım,merak işte,kadın sonbaharda evden cenaze çıkacağını söylemişti,o sene eylülün 7 sinde babamı kaybettim beraat gecesinde kalb krizinden,bazıları biliyor yaaa,ilginç bişey.......

bak senin oğlan benim kız olacakmış falcılara göre,hadi bakalım ne olcak çok merak ettim şimdi,bu sene hayırlı gelsin hepimize,2010 olmadan bebişler gelsin

canım hadi gidin gezin bakalım amerikayı,ordan canadayada gidin orası hakaten çok güzel...gitmeye değer,çok yeşil....4 sene önce newyork'a gitmiştik biz,ben pek beğenmedim orayı,çok kalabalık ve karışık,ordan kanada ottawa'ya gitmiştik orası çok güzel,gerçi eşimin işi için gitmiştik,çalıştığı şirketin işi vardı orda,eşimi yolladılar bende beraberinde gittim,bizim öyle fazla gezmeye vaktimiz olmamıştı.

Son düzenleme:
Back
X