kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Merhaba kızlar dÜn yazılanları ancak Şİmdİ okuyamabİldİm . Y ane kadar gÜldÜĞÜmÜ anlatamam sİze Şu ehlİyet meselesİ yanİ.... Benİ Çok gÜldÜrdÜnÜz allah ta sİzİ gÜldÜrsÜn emİ hepİnİzİ ÖpÜyorum

a.s.a.s.a.s.a.s.

hatice ablacım sorma valla..akşam çok güldük..saolsun kızlar güldürdü moralim yarine geldi..gülücüğümün haberi yok onun ehliyeti kimler aldı akşam:roflol::roflol::roflol:..öptüm canım benim..Şeniz

elmascım canım aşılamaya karar vermişsiniz..ne güzel çok sevindim eşini ikne ettiğine..Şenizcimcimeye de mi aşılamayla hamile kalmıştın..nasıl oluyo canım?maddi olarak ne kadar çıkıyo..aslında bende düşünüyorum ama eşim ikna olmuyo..biraz tedavi olalım,kendiliğinden olur belki diyo..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bitanem..öptüm canım benim..Şeniz

gülücük sınavları versin biz alalım ehliyeti!ne güzel valla...:roflol::roflol::roflol:

:1hug:
hatice ablacım sorma valla..akşam çok güldük..saolsun kızlar güldürdü moralim yarine geldi..gülücüğümün haberi yok onun ehliyeti kimler aldı akşam:roflol::roflol::roflol:..öptüm canım benim..Şeniz

elmascım canım aşılamaya karar vermişsiniz..ne güzel çok sevindim eşini ikne ettiğine..Şenizcimcimeye de mi aşılamayla hamile kalmıştın..nasıl oluyo canım?maddi olarak ne kadar çıkıyo..aslında bende düşünüyorum ama eşim ikna olmuyo..biraz tedavi olalım,kendiliğinden olur belki diyo..inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın bitanem..öptüm canım benim..Şeniz

canım çok sağol
evet canım kızıma aşılamayla hamile kaldım şimdi aşılamanın fazla bir maliyeti yok ben gata da yaptırdığım için 170 en fazla 200 cıvarı tuttu ama burda arkadaşım özele yaptırdı normal kadın doğum uzmanına gitti tahlilleri çok oluyor canım onuda devlet hastanesinde yaptırdı ilacı doktorun parası hepsi 500 ytl tuttu aşılamanın fazla bir maliyeti yok canım eğer durumunuz el veriyorsa yaptırın derim beklemektense yaptıracağınız zaman ben sana yardımcı olurum canım benim söylerim neler yapılması gerektiğini ama şuan aşıla yaptıran arkadaşım 1 aylık hamile ondan eşim ikna oldu
inşallah seninde aşılamaya falan kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın :1hug:

bugün bende hiç bişey yok.ne hamileymişim gibi nede regl olcakmışım gibi.niye acaba.geçen S.A.T döneminde 50 günde olmuştum.genemi öyle olcak acaba

Adetim bu ay 8 gün geçti kızlar.Benim çok sık gecikir zaten.Yine bir ümit idrar tesi yaptım sonuç yine negatif.Kızıma hamile kalmadan öncede negatif çıkan her test, hayırlısı olsun desem bile beni çok hassaslaştırıyor üzüyor,elimde değil.:çok üzgünüm:Maşallah kimi hiç uğraşmaz hamile kalıverir,bizimde her ay aynı stres.Zor gerçekten yaaasenağlama.Allah yardımcımız olsun hepimizin ne diyiim..Adet olunca klomene başlaycağım bu arada.Listedeyim bende,adet olunca yazarım.

günaydın kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9

kızlar naber?günaydın?nasılsınız?
annem geleçek bugün...hihoyyythihoyyythihoyyyt

arabanın yedek anahtarıda geldi akşam ayrıça,patartesi gidip kumandalısını yaptırıam,bu sorunda böyle halolaçak...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar hayırlı cumalar bıraz once kahverengı lekelenme oldu camasırıma doktoru aradık saat5randevu verdı yatsın ayaklarını uzatsın demış cok kotuyumsenağlama dun carsıya cıkmıstım oyuzden oldu neolur dua edın bısey olmasınsenağlamabebegıme

kızlar hayırlı cumalar bıraz once kahverengı lekelenme oldu camasırıma doktoru aradık saat5randevu verdı yatsın ayaklarını uzatsın demış cok kotuyumsenağlama dun carsıya cıkmıstım oyuzden oldu neolur dua edın bısey olmasınsenağlamabebegıme

aliyecim canım korkma bitanem bişey yoktur inşallah yat dinlen doktorun dediği gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcınız olsun...

bitanem sakın korkma,dr nin dediği gibi yat dinlen,sonra güzel haberler ver bize,bişey olmayaçak inşallah bebişine:Saruboceq::Saruboceq:

canım üzülme ..belki önemli bişey değildir..yat uzan...her hamişlikte böle şeyler olabiliyo..inşaallah güzel haberlerle dönersin doktordan:Saruboceq::Saruboceq:

canım, sıkma canını. birşey olmaz inşallah Rabbim'in izniyle. ama sende bu kadar yorma kendini. fırsat buldukça yat dinlen.

canım inşallah bişey olmıycak yat hiç kalkma bide düşük önleyici hap versin dr un daha emniyetli olur öyle...

aliyeeemm canım benim dikkat et kendine..üzülme moralini yüksek tut,bebiş etkilenmesin canım benim..inşallah bişey olmaycak bebeğine dualarımız seninle bitanem.yat dinlen aliyeemm...Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinnn...

herkese hayırlı cumalar kızlaaarr..ben bugün pek giremedim..halılarımı yıkadım.temizliğe başladım..öptüm canlarııımmmm

hepinize cok tesekur ederım doktor yatcaksın dusuk tehlıkesı var dedı ıgne vuruldum progestan kullan dedı bebegım ıyı kımıldıyordu ama cok korkuyorum senağlama sagolsun kayınvalıdem kızıma bana bakıyor allah razıolsun aglamıcam dıyorum ama elimde degil

hepinize cok tesekur ederım doktor yatcaksın dusuk tehlıkesı var dedı ıgne vuruldum progestan kullan dedı bebegım ıyı kımıldıyordu ama cok korkuyorum senağlama sagolsun kayınvalıdem kızıma bana bakıyor allah razıolsun aglamıcam dıyorum ama elimde degil

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen yanında kalan varmış nasıl olsa ALLAH bebeğini korur canım hiç korkma :1hug:

kızlar bugün gelinimizin hamile haberi geldi çok mutluyum..onunkide bir mucize kendisi tam bir pko ydu yani 3 - 4 ayda bir adet görüyordu...3 senedirde uğraştılar olmadı..en son çare tüp bebek veya iğne tedavisi dendi...10 gün sonra iğne tedavisine başlanacaktı...ayrıca abimin değerleride çok süper deildi hareket ve sayı az sayılırdı....bugün bir dr gitmişlerki ne görsünler 1,5 aylık hamile meleğimizin kalp atışları bile başlamış...adetleri düzensiz olduğu için hiç anlayamamış gelinimiz...hepimiz şok olduk...bunu size anlatmamın sebebi sakın umudunuzu yitirmeyin allaha bol bol dua edin...herşeyin bir vakti saati var..inşallah yakında sizlerinde böyle mucize haberlerinizi alırız...gelinimiz kendisini tedaviye şartlandırdığı için kafasından normal yolla olur fikrini atmıştı tedaviye odaklanmıştı...ama işte allahın takdiri mucizesi meğerse karnındaymış....

Back
X