kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı akibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0

selkie önümüzdeki ay bunu bende denicem..benim çatlama olduğu gün kanamam oluyo..ordan biliyom çatlamanın olduğu günü..ama merak ettim şimdi..ne kadar bi ısı farkı olcak..ama adetin kaçıncı günü başladın sen...inşallah iyice ısınırrr yumurtalarıda çatır çatır çatlatırsınnnvereliniortak

niyeki acaba...adetmisin canım...hani adetin ilk günleri normal derler..çok canın yanıyosa bi dr ye gözükk bence...benim ağrı olunca ılık bi duş alıp ayağıma kalın çoraplar giyiyorum..bende işe yarıyoo...çokkk geçmiş olsunn

yok canım adet değilim bilmiyorum yumurtalıklarımda geçen çarşamba çatladı ayın 10 da adet olacağım bilmiyorum sol tarafım iki gündür acayip ağrıyor bilmiyorum oramda böyle acayip bir sızı var bebk olurmu acaba diyorum geride ümitlenmek istemiyorum çünkü kızıma hamile kaldığım zaman çok kasık ağrısı çektim ilk defa bu ay oluyorum belkide ben yalnış biliyorum yumurtam çatladı diye şimdi çatlıyor belkide offfffffff kafam karışık ateşimide ölçtüm 36.1ayyyyyyyyyyy beynim yoruldu ama bu ay adet olursam doktora gidip bu sıkıntılarımın ne olduğunu öğrenmem lazım

Slm kızlar nasılsınız ben karışık bi durumdayım adetim 5 gün geçti test yaptım negatif ......belirti de yok öle hiç anlamadımn sadece göğüsler dolgun ve akıntım var ..... ben yumurtlama günüme yakın ilişkiye girdim sadece korunmadan sadece 1 gün bilmiyorum pisikolojikmi acaba ya

yok canım adet değilim bilmiyorum yumurtalıklarımda geçen çarşamba çatladı ayın 10 da adet olacağım bilmiyorum sol tarafım iki gündür acayip ağrıyor bilmiyorum oramda böyle acayip bir sızı var bebk olurmu acaba diyorum geride ümitlenmek istemiyorum çünkü kızıma hamile kaldığım zaman çok kasık ağrısı çektim ilk defa bu ay oluyorum belkide ben yalnış biliyorum yumurtam çatladı diye şimdi çatlıyor belkide offfffffff kafam karışık ateşimide ölçtüm 36.1ayyyyyyyyyyy beynim yoruldu ama bu ay adet olursam doktora gidip bu sıkıntılarımın ne olduğunu öğrenmem lazım

canım benim yumurtam dün çatladı(kanama oluyo ondan biliyom)şimdi kasıklarımda benimde hafif ağrı,arada batma ve doygunluk var....acep seninde yumurtaların şimdi çatlıyo olmasın...benim mesela yumurtalar 17,19,yada 21. gün çatlıyo...yani çatlama zamanı pek belli olmuyo...sen bence boş durma..bu aralar bol bol çalışş..büyük ihtimalle yumurtan daha yeni çatladıkaydirigubbakcemile

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

pelin003,selkie canlarıımm ekledim siziŞenizŞeniz...selkie adaşııımmm,demek senin adında ebru..çok sevindimalkisalkisalkis canım benim.opuyorumnanaktan.kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu listeye eklemem..temizlik yaptığım için dinlenme zamanlarında giriyorum ancak nete.yerimseniben.öptüm hepinizi..Şeniz

kızlar ben adet oldum ebrucum listeden beni silersen sevinirim daha adımıda yazdırmak istemiyorum şimdilik böyle bekliyecem yaz sonunda aşılama yaptıracam 20 ay oldu zaten artık çok yoruldum napabilirimki rabbim oğluma uzun ömürler versin hepinizi çok öpüyorum...

pelin003,selkie canlarıımm ekledim siziŞenizŞeniz...selkie adaşııımmm,demek senin adında ebru..çok sevindimalkisalkisalkis canım benim.opuyorumnanaktan.kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu listeye eklemem..temizlik yaptığım için dinlenme zamanlarında giriyorum ancak nete.yerimseniben.öptüm hepinizi..Şeniz

çokk sağol canımmm...benim yumurta 21. gün çatladı..ondan adet tarihim uzadı..sanada kolay gelsin kendini çok yorma..yavaş yavaş yap temizliği..

kızlar ben adet oldum ebrucum listeden beni silersen sevinirim daha adımıda yazdırmak istemiyorum şimdilik böyle bekliyecem yaz sonunda aşılama yaptıracam 20 ay oldu zaten artık çok yoruldum napabilirimki rabbim oğluma uzun ömürler versin hepinizi çok öpüyorum...

canım üzülme ben 4 senedir uğraşıyomm..sen daha erken sayılırsın..bende eylüle kadar olmazsa eylülde aşılama yaptırmayı düşünüyorumm..hem bak adetin tam zamanında gelmişş..bu da iyi bişey..normal yolla olmazsa aşılama yine olmazsa tüp yaptırıp bu bebişleri kucaklarımıza alcaz inşaallahhh:Saruboceq:

canım benım neden pes edıyorsun bozma moralını mevlam neeylerse guzel eyler hayırlısını versın oglusuna hayırlı omurlu kardesler versın

canım üzülme ben 4 senedir uğraşıyomm..sen daha erken sayılırsın..bende eylüle kadar olmazsa eylülde aşılama yaptırmayı düşünüyorumm..hem bak adetin tam zamanında gelmişş..bu da iyi bişey..normal yolla olmazsa aşılama yine olmazsa tüp yaptırıp bu bebişleri kucaklarımıza alcaz inşaallahhh:Saruboceq:

canım benım neden pes edıyorsun bozma moralını mevlam neeylerse guzel eyler hayırlısını versın oglusuna hayırlı omurlu kardesler versın

mafoldumbenmafoldumbenartık benden bu kadar mücadele...mafoldumben

canım benim yumurtam dün çatladı(kanama oluyo ondan biliyom)şimdi kasıklarımda benimde hafif ağrı,arada batma ve doygunluk var....acep seninde yumurtaların şimdi çatlıyo olmasın...benim mesela yumurtalar 17,19,yada 21. gün çatlıyo...yani çatlama zamanı pek belli olmuyo...sen bence boş durma..bu aralar bol bol çalışş..büyük ihtimalle yumurtan daha yeni çatladıkaydirigubbakcemile

canım benim adetim çok düzenli tedavi gördüğüm için öncede yumurtalığım çatladığı zaman bacağım kasıklarım felaket derecede ağrır sanki gaz sancısı varmış gibi ama şimdiki ağrım öyle değil hep yumurtalığım 14. gün çatlıyor benim çünkü çok düzenli adetimm

Kızlar yazmıştım önce, mayısın 20 si adet tarihimdi,hala olamadım.8 gün geçtiğinde negatif çıkmıştı idrar testi,bir dahada yapmadım.Bugün yine sancım başaldı,ve yaşamadığım bir şekilde çok az açık kahverengi lekelenmem oldu,gerisi yine gelmedi..Ne oluyor anlayamadım,var mı fikri olan,bilgilendirirse çok memnun olurum,sinirlerim bozuldu iyice artık..senağlama

Kızlar yazmıştım önce, mayısın 20 si adet tarihimdi,hala olamadım.8 gün geçtiğinde negatif çıkmıştı idrar testi,bir dahada yapmadım.Bugün yine sancım başaldı,ve yaşamadığım bir şekilde çok az açık kahverengi lekelenmem oldu,gerisi yine gelmedi..Ne oluyor anlayamadım,var mı fikri olan,bilgilendirirse çok memnun olurum,sinirlerim bozuldu iyice artık..senağlama

canım eğer leke gelmezse bence test yap hamileliğin ilk ağlarında böyle leke gelebiliyor sen keşke bir kan tahlilii yaptırsan
arkadaşımdada aynı sıkıntı olmuştu ve şuan hamile oda ikinci bebeğine yaşanabiliyor böyle şeyler yinede bir tes yaptır

arkadaşlar eşim gitmiş bugün test almış bana daha günüme var ama ağrılarımın nedenini öğrenmek için test alıp gelmiş belik bebiş vardır diye ama yapmıyorum günüme daha var normalde bazı kişilerde belli oluyor ama ben yapmak istemiyorum :1no2: çünkü yok bebiş biliyorum :çok üzgünüm:
yapsammı hanımlar akıl verin test bana bakıyor ben teste bakıyorumkaydirigubbakcemile3

canım eğer leke gelmezse bence test yap hamileliğin ilk ağlarında böyle leke gelebiliyor sen keşke bir kan tahlilii yaptırsan
arkadaşımdada aynı sıkıntı olmuştu ve şuan hamile oda ikinci bebeğine yaşanabiliyor böyle şeyler yinede bir tes yaptır

Eğer yarına kadar devamı gelmezse,yani adet olmazsam doktora gideceğim,sağol canım cevapladığın için..opuyorumnanaktan

zelişiiimm canım benim seni çok iyi anlıyorum.Şeniz.geçen günlerde bende aynen bu halde pes etmiştim ..seni listeden silmiycem,herzaman yanımızda olacaksın..üzülmek yok ona göre..bak ben toparlandım..hadi canım beniiimm,toparlan biraz..aklından at hamileliği..biraz akışına bırak..bende bırakacam artık kendi haline..belki bi mucize kendiliğinden olur:sm_confused:aşılamayı bende eşime söylüyorum yaptıralım diye ama ikna edemiyorum..daha erken diyo:çok üzgünüm:sen moralini bozma zelişim..inşallah aşılamaya geçmeden hamile kalırsın bitanem..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende kist problemi vardı,yumurta çatlamadığı için oluşan,sanki anlattıkların onun belirtilerine benziyor,bi dr ye gitsene be güzelim,inşallah bebek vardır....

Back
X