kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Ulaaa ebrruu kızzz yine kızcann ama yine deyimm.Kız benim sizin aranızda işimm yokkk..benim 1 bebe yokken 2.bebe bekleyenlerın arasında ne işimvarrrr.:roflol::roflol:Lİsteden fırlatt beniii..kaydirigubbakcemile3Ama yok dersen 12 TEmmuz yazarsınn canm..Ulaa neden çatlama topiğne gelmııyon hıcc takıldım kaldın burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ne biliyonn belki iki taneyi birden doğurursun:emir_bebek::emir_bebek:nopuyorumnanaktan..üçüncü bebek isteyenler topiğide yok..eee o zaman bu listede hiç adın olmicakk..yok yok listede adın olsunn..

bu rep olayını bilmiyorum arkadaşlar nasıl yapılıyor bana anlatırmısınız

canım puanlar varya işte o rep oluyooo..birine rep vermek için yazısının üst kısmında terazi varya kötü içerik yazısının yanında onu tıklıyon..not yazmak istiyosan ordaki boşluğa yazıyon tamam diyonn..sana kimlerin rep verdiğini görmek için en yukarda kullanıca paneli var onu tıkla ..kız dünyanın repini toplamışsınn haberin yooookkkkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4hem ordan sana yazılmış özel yazılarıda görebilirsinnn:lepi:

canım puanlar varya işte o rep oluyooo..birine rep vermek için yazısının üst kısmında terazi varya kötü içerik yazısının yanında onu tıklıyon..not yazmak istiyosan ordaki boşluğa yazıyon tamam diyonn..sana kimlerin rep verdiğini görmek için en yukarda kullanıca paneli var onu tıkla ..kız dünyanın repini toplamışsınn haberin yooookkkkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4hem ordan sana yazılmış özel yazılarıda görebilirsinnn:lepi:

anacim neler biliyosunuz. valla ilk defa duyuyorum bunu.:1shok: daha once tesekkur butonu vardi kaldirildi.

hosgeldin canim tatil nasil gecti hamilelik nasil gidyor kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güzel geçti canım tatil ama yinede evimi özlemedim desem yeridir...bebeğimi 1 aya yakın oldu görmedim yarın randevumuz var umarım iyidir...

hoşgeldın zeynepcim bebiş nasıl hamılelık nasıl gıdıyor masallah gezıyorsun:nazar:az kaldı dogum nezamanopuyorumnanaktan

canım valla kızımla birbirimizi gezdiriyoz oda benim gibi gezenti olacak sanırım...doğum ekim başı olacak inşallah...yani önümde kocaman bir yaz var....

zeynepp canım hoşgeldinn..hoş ben de fazla giremeyenlerdenim ama:))
canım ben kendi adıma yerimde saydığımı söyleyebilirim:)) ama çok şükür herşey yolunda..sağlık herşeyin başı canım..
iyi olduğuna sevindim..çok öpüyorum seniii..

hoşbulduk canım ...yerinde saymak ne demek..bak bende çok bekledim ama çok şükür kavuştum sende kavuşacaksın inşallah...

canım kullanıcı panelinden bakıyorum ama bilmediğim için arkadaşlara dönemiyordum iyi şimdi öğrenmiş oldum artık arkadaşlara bende rep gönderirim çok merak ediyordum bunu şimdi merakım gitti iyi oldu zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kız bıkere verdım ben sana rep baskalarına ver oyle dıyorkaydirigubbakcemile3yoksa butun replerim feda sanaopuyorumnanaktan

canim lafim sana degil vermeyen arkadaslara o kadar cok kisiye rep yoluyorumki sadece onda ikisi geri dönüyor yoksa yollayanlara degil kizma sakin:1hug::1hug::dance:

güzel geçti canım tatil ama yinede evimi özlemedim desem yeridir...bebeğimi 1 aya yakın oldu görmedim yarın randevumuz var umarım iyidir...

canım valla kızımla birbirimizi gezdiriyoz oda benim gibi gezenti olacak sanırım...doğum ekim başı olacak inşallah...yani önümde kocaman bir yaz var....

hoşbulduk canım ...yerinde saymak ne demek..bak bende çok bekledim ama çok şükür kavuştum sende kavuşacaksın inşallah...

zeynep hoşgeldinnn..yaw en iyisini yaptın..sıcaklar bastırmadan tatilini yaptınn..ben oğluşumu eylülün başında doğurmuştumm..o temmuz ve ağustos ayını hala unutamıyomm..pişmiştimm..oğlana aldığım pişik kremlerinin hepsini kullanmıştımm..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en büyük hatayı son ayımda evimde olmamakta yapmıştımm..yaww insan evinde istediği gibi giyiniyo serinleyebiliyoo..son aylarda ev gibisi yokkkopuyorumnanaktan

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1
14.06.2009=36.4
15.06.2009=36.4
16.06.2009=36.3
17.06.2009=36.4
18.06.2009=36.4

gülücük..................................15 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
Balsurat....................................12 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz

opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

cerot
secemce
yağmur20
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis:nazar:
[/COLOR]

sudem:nazar:alkisalkisalkis
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR]

Son düzenleme:
raebzeh beni çıkart artık listeden ben artık yıldım 4 yıldır beklemekten artık ailemi nasıl kabullendirdiysem kendimde öyle kabullencem böyle olmuyor her ay beklemekten tamam bu ayoldu demekten bıktım ben nekadar bekledikçe o okadar uzuyor inatla gelmiyor demekki olmucak aglıyorum her ay aglıyorum ne olcak benim halim bilmiyorum zaten evdeki durum zaten durum degil en kısa zamanda ailemin yanına gitmessem deprosyona girdim demektir zaten şimdiye kadar girmediysem tek sebebi kızımdır o beni zaten hayata baglayan

canım benim biliyosun listeden kimseyi çıkarmıyoruz..ama bizlerden sıkıldıysan onu anlarım,çıkarırım listeden:umursamaz:şaka bi yana gerçekten listeden kimseyi çıkartmayı istemiyoz..hele şu balıım iyi bi dayak istiyo:oklava:canım seni çok iyi anlıyorum..istersen çıkarırım listeden,ama biz çıkmanı istemiyoruz ona göre:olmaz:öptüm canım benim..opuyorumnanaktanŞeniz
selam kızlar...ben döndüm tatilden ama nete giremiyorum fazla...hep dışarlardayım....nasılsınız bakalım varmı yeni hamişler...

zeynooo ablaaaaammmm...Şenizcanım benim hoşgeldin..nasıl geçti bebişle tatil?bebişin ne kadarlık oldu..öptüm canım benim..yalnız şu balıma bi kızarsan iyi olur.:kızgın:her ay çıkmak istiyo bizim listedena.söptüm canım ablam..opuyorumnanaktanŞeniz

Ulaaa ebrruu kızzz yine kızcann ama yine deyimm.Kız benim sizin aranızda işimm yokkk..benim 1 bebe yokken 2.bebe bekleyenlerın arasında ne işimvarrrr.:roflol::roflol:Lİsteden fırlatt beniii..kaydirigubbakcemile3Ama yok dersen 12 TEmmuz yazarsınn canm..Ulaa neden çatlama topiğne gelmııyon hıcc takıldım kaldın burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

balıııııııııııııııııııııııııııııımmmm gelelim sana..seni listeden çıkartmıyom:umursamaz:hamile kalırsan da ben almıycam seni listeye ona göre:olmaz:önce sana güzel bi dayak atıyım da:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:aklın başına gelsin..ulaaaaaa kaydirigubbakcemileçok istiyosan silerim ula seniiiiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabbizden bıktın mı:çok üzgünüm:o zaman anlarım silerim seni listeden..ama yok yok silmiyom hadi yine ekliyom canım beniiiiimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülücük..................................15 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
Balsurat....................................12 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz

opuyorumnanaktan:uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn

cerot
secemce
yağmur20
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis:nazar:
[/COLOR]

sudem:nazar:alkisalkisalkis
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR]
merhaba arkadaşlar nasılsınız benı biliyosunuz 2 kere hamıle kaldım 2 melegımde benı bırakıp gitti düştü ve 7 aydır korunuyordum o yüzden tarıh veremıyordum ve bu ay korunmayı bırakıyorum artık benıde yukarı listeye yazabılırsın yenı regl tarıhım 15 temmuz hakımızda hayırlısı olsun inş. hepinize sevgiler.........

merhaba arkadaşlar,
hepimiz 2. bebek beklediğimiz için bişi sorcam. 31 yaşındayım 6 sene evvel sağlıklı ve doğal yollardan bir kızım oldu , 1 yıl kadardır 2. bebek için uğraşıyoruz, maalesef henüz gelmedi 2.meleğim. Size sormak istediğim; dr.uma sorduğumda hsg ye gerek yok sen hamile kaldın zaten dedi. Yani hamile kaldığım için gerek yok mu?? benim gibi bir durum yaşayan var mı? yani 2.yi düşünürken aranızda hsg çektirmesi gereken oldu mu ??? Birde ben yara dondurttum geçen ay çok korkuyodummm... Hsg ona mı benziyo... daha mı kötü fikir verir misiniz???

merhaba arkadaşlar ,

beni de listeye alırmısınız ?? 1 yıldır uğraşıyorum, 31 yaşındayım, sebebine bir yumutlama bozukluğu dendi, ama yumurta takibinde problem yok, yara çıktı yaranın gebeliğe engeli olmaz dedi dr.um, şimdi de eşimde mayıs ayında spermiyogram da biraz problem çoıktı tedavi oluyo :(((( ...

kızlar moralim cok bozuk ben 2 senedir 2. bebek için uğrasıyorum biliyorsunuz.Eşime sperm analizi yaptırmamıştım keşke yaptırsaydık dün yaptırdık sonuc kötü sadec 3 milyon sperm cıktı ve hareketli sperm yok yapısal olarak da yüzde96 bozuk :(((

Back
X