- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.181
canım bebek düşünüyorsun neden o kadar yoruyorsun ki kendini bekle biraz sonucu al ondan sonra bakardın çaresine belkide bebek var zorladığın için leke geliyor
yinede hayırlısı canım sana dua ediyorum :Saruboceq:
canım benim yaa,zaten böyle birbirimiz için dua ediyoruz yaaa,en çok gücü insana bu veriyor,inşallah bu ay olur,bu arada benden bugün başka hiç pembe bişey gelmedi,canım mecbur yordum kendimi,evi bayadır tam olarak temizlememiştim,gerçi yardımcı aldım o temizledi daha çok ama kadına kova taşıdım perdeleri falan ben yıkadım astım,pek ağır işe gelemiyorum zaten hemen belim ağrıyor benim,benim evimdede çok cam ve perde vardır,kadın duvarları ve evin diğer kısımlarını temizledi,3 gün temizlik yaptık,o kadın benden daha çok yoruldu zaten ,aldığı helali hoş olsun...önümüzdeki hafta oğlanı sünnet ettireceğim düğün yapmocam ama ziyaretcim çok olur o nedenle hemen temizliği yaptırayım dedim..çocuk iyileşincede anneme gidicem yapamam dedim ondan bu kadar sıkıştırdım kendimi...
inşallah bu ay çok çok bebek haberi alırız birbirimizden,valla her akşam dua ederken sizleride ekliyorum,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: