- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.221
tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
oglanin iyice buyumesini beklersen kiyafet begendiremezsin iste.:roflol:
benim oglanin kiyafeti padisah kiyafet gibiydi. hatta ayakkabi yerine carik vardi. cok guzeldi, gerci benim oglum cok guzel masallah da cok yakismisti.sırnaşık şey
bu arada fiyatta cok iyi. biz 4 sene once buna yakin bir fiyat vermistik. hadi bakalim damatliklarinida goruruz insallah.opuyorumnanaktan
benim oğluşumda acayip yakışıklııııı:lepi:buraya resmini koymuyorumm...ayyyyy nazar değer sonra bitanecik kuşumaa

padişah kıyafetlerinide çok beğendimm..ama mağazaya girince insanın gözü dönüyoo..500 çeşit sünnetlik varr..gümüş rengi pelerinli beğendimm benn..taşlarla ,tüylerle süslenmişş..ışıl ışıldı..zemuszemus.yaww eskiden aynıydı bu sünnetlikler..şimdi çeşit çeşitt.insanın kafası karışıyoo
bide kestirme meselesi varr..bazıları dr.yi evde kestir diyo bazıları hastanede narkozla kestir diyoolaelaelaelaelaeyawww ne zormuş bu işler..bide ben burda yalnızımm..aileden kimse yokk..destek olacak yanımda duracak kimse yokk..ablam ist de oturuyo..onun sünnetinde annemler teyzemler halamlar herkes ilgilenmişti..ama ben yalnızımm herhalde bu telaşım korkum ondannn:gitme::1shok:.