- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.241
yok fazla dert etmemeye çalışıyorum aslında...biraz bu düşünceyi kafamdan çıkarıp atmam lazım,,,ama tk sıkıntım bu değilki,önemli önemsiz bir sürü şey var kafamda
birde arkadaşlarım ve ailem benim 2. bir çocuğum olsun istemiyorlar,eşimle ciddi sorunlar yaşadım ben geçen sene,boşanmanın eşiğine geldik,ben evi terk etmeyi bile düşündüm. bu durumu bilenler bu adama neden 2. ci bir çocuk yapıyorsun diyorlar,ama biz eşimle o sorunları aştık,şu anda bana karşı eskisine kıyasla çok çok iyi,bazen yine tartışmalarımız oluyor ama ciddi bir şey yok...ben bu 2. bebeği kendim ve oğlum için istiyorum anlamıyor kimse,hamile kalmazsın inşallah diyenler bile oldu yüzüme karşı,eşimde çok istekli değil,aslında ona göre olsada olur olmasada olur,bu sene eşim işsiz kalacak yılbaşında,bizim bu sene sonumuz belli değil ne olacak diye düşünüyor,oda haklı kendince...ama benim eşimde çok sık iş değiştiriyor,bende ona kızıyorum iş yerinden ona çık diyen yok,kendi ayrılmak istiyor,6 senelik evliyiz 3. iş yeri,en uzun kaldığı iş yeri 2,5 sene!bende ona kızıyorum durup dururken neden işten ayrılmak istiyor diye...
çocukta okula başlayacak,hepsi başka sıkıntı...çok dert ediyorum sanırım herşeyi kafama!
eşinle sıkıntılarınızı yenmişsiniz ya yeterli canım sen eşini biliyorsan dışardakiler pek laf söyleyemez o yüzden dışarıdakileri hiç bir zaman kafana takma doğruyu yanlışı sen bilirsin kimse senin evinin içini iyiyi yada kötüyü bilemez o yüzden sen demekki istiyorsan şuan evinde mutlusun eşinle oğlunla o yüzden canın nasıl istiyorsa öyle davran canım
herkesin evliliği dört dörtlük değildir herkes bir devrelerden geçmiştir senin bunu atlatman önemli ve sen çocuğu dışardakiler için yapmıyorsun eşin içinde aynısı bu kendin için yapıyorsun belki bana kızacaklar ama ben böyle düşünüyorum
ama canım hakkında hayırlısı olsun hiç dert etme bişeyleri olmazsada sıkma canını bir aklında olan sıkıntıları at içnden bak nasıl olacak o zaman bebişin
öpüyorum canım seni hiçbirşeyi dert etme :1hug: