kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

anim cok sevindim testlerin negatifte yanilma payi oldugunu biliyorum ama pozitifte yanilma payi yok birseyler olmasa neden ciksinki sen genede önlemini al canim doktoruna git kanamaya bir baksin belki yerlesme kanamasidir hadi hayirlisi:lepi::lepi::hooray::hooray:zemuszemuszemuszemus

inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır,,,,yarın bi arayayım bakalım dr ne zaman musait,benim dr de yeni doğum yaptı

kızlar kendimden emin değilim ama darısı sizlere inşallah!bu yaz hepimiz ard arda güzel haberler verelim !

Son düzenleme:
canım benim arkadaşa yaptık daha iki ay önce onunda aynısı çıktı baktım senin dediğin teste aynısı canım ve şuan hamile canım
canım sen bence hamilesin dikkat et kendine birde sabah ilk idrarınla yap onda daha net belli olur canım benim çok mutlu ettin bizi bizde böyle haber verebilsek keşke

canım benim arkadaşa yaptık daha iki ay önce onunda aynısı çıktı baktım senin dediğin teste aynısı canım ve şuan hamile canım
canım sen bence hamilesin dikkat et kendine birde sabah ilk idrarınla yap onda daha net belli olur canım benim çok mutlu ettin bizi bizde böyle haber verebilsek keşke

selkie canım ben sana demiştim dimi içime bişey doğuyor diye bak çıktı sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah canım

canım sabah yine yapacağım 3 tane test aldm zaten,1 ini kullandım 2 si duruyo,dr mi aradım şimdi,bana 2 gün sonra kan tahlili yaptır,onda daha net çıkar sonuç dedi,büyük ihtimal doğrudur dedi,adetinin üzerinden 10 ün geçincede bana gelirsin..ultrasonda bakarız dedi,kanamada eğer bebek varsa yerleşme kanamasıdır dedi...panikleme ağır falan kalırmamaya kendini yormamaya çalış dedi,...

ama ben yapıcam sabah testleri ....

canım inşallah sizde vereceksiniz böyle güzel haberler...ben bundan eminim...

kız sen bi ara kahve falida bak bana! sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar yarın kandil biliyorsunuz,şimdiden kandilinizi kutluyorum...yarın o güzel günde bol bol dua edelim...Allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin....

canım sabah yine yapacağım 3 tane test aldm zaten,1 ini kullandım 2 si duruyo,dr mi aradım şimdi,bana 2 gün sonra kan tahlili yaptır,onda daha net çıkar sonuç dedi,büyük ihtimal doğrudur dedi,adetinin üzerinden 10 ün geçincede bana gelirsin..ultrasonda bakarız dedi,kanamada eğer bebek varsa yerleşme kanamasıdır dedi...panikleme ağır falan kalırmamaya kendini yormamaya çalış dedi,...

ama ben yapıcam sabah testleri ....

canım inşallah sizde vereceksiniz böyle güzel haberler...ben bundan eminim...

kız sen bi ara kahve falida bak bana! sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım doktorun dediklerini uygula sabahta bir tane test daha yap canım
kız ben fala bakmasını bilmemki benim saadece hislerim çok kuvvetlidir ısrarcıysam bişeye elbet bişeyler vardır o yüzden eşim benim hislerime düşüncelerime çok önem verir

canım seninde ve bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun belki yarın gireriz belki giremeyiz şimdiden
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ......:Saruboceq:

canım doktorun dediklerini uygula sabahta bir tane test daha yap canım
kız ben fala bakmasını bilmemki benim saadece hislerim çok kuvvetlidir ısrarcıysam bişeye elbet bişeyler vardır o yüzden eşim benim hislerime düşüncelerime çok önem verir

hislerin çok kuvvetli ya falda bakarsın kız sen dedim....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar,geldim testi aldım yaptım,
2.çizgi çok silik çıktı,karşıdan akınca belli oluyor ama rengi çok açık,,,anlamadım ben,yarın sabah yapayım birde diyorum,varmıdır sizce kızlar....?

selkie canım tebrik ederim çok sevindim gözün aydın canım silikse bile hamilesin bu listenin en eskilerinden birisi benim inşallah bizlerede sıra gelir...

yok canım fal bakmayı beceremem ben yerimseniben

ya ben geçenlerde bir komşuma gırgırına fal baktım,salladım ama tamamen haber alıcan falan öyle şeyler,sonra dediklerimin bir kısmı tutmuş,sen apartmandaki herkese git anlat,şimdi bana gelen her komşum kahve fincanını kapatıyo,aslında hiç bişey anlamam...sırnaşık şey

:teytey::teytey::teytey::teytey
çok güzel bi haber hadi gözün aydın canım valla çok sevindim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin rabbim :

yarın kandil kızlar herkezin kandilini kutların yüce mevlam hastalara şifa dertlilere deva versin dermansız dert vermesin kimseye herkezin dualarını kabul etsin

yarın birde testi tekrarlayıp kesin sonuçu alabilseydim içim daha rahat olacaktı,amin canım,inşallah bebeklerimizi sağlıcakla alırız kuçaklafımıza hepimiz....

canımmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk sevindimm..sabah hemen tekrarla testii..yaww silik milik 2. çizgi kolay kolay çıkmazz..hamilesin işteeee...sabahhh hemen yazzzz..:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

selki kızzzzz daha oğlanları sünnet ettircektikk..ne diye hemen hamiş kalıyomnn allahh allahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..bak düğünü bu sene yaptırmicam diyodunn..iyi olduu..2. oğlan olursa beraber yaparsın sünnetiiia.s.

şakkıdıEbrucum benii listeden çıkartırmısın canım istemiyorum bu listede olmak.Lütfen rica ediyorumşakkıdı

:teytey::teytey::teytey::teytey
çok güzel bi haber hadi gözün aydın canım valla çok sevindim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin rabbim :

canımmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkk sevindimm..sabah hemen tekrarla testii..yaww silik milik 2. çizgi kolay kolay çıkmazz..hamilesin işteeee...sabahhh hemen yazzzz..:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

selki kızzzzz daha oğlanları sünnet ettircektikk..ne diye hemen hamiş kalıyomnn allahh allahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..bak düğünü bu sene yaptırmicam diyodunn..iyi olduu..2. oğlan olursa beraber yaparsın sünnetiiia.s.

teşekkürederim kızlar ,,darısı başınıza...
sabah tekrarladım testi,ve rengi daha belirgindi 2. çizginin,kesinlikle pozitif...
kız kestireceğim ben oğlanı yine ama,2. erkek olursa onuda hemen kestireceğim,seneye düğünü 2 sine beraber yaparım...ya birde bu sene çok yakın çevrenin düğünü falan var...ya birde benimki bursada kayınvalidemde olacak,1 ay önceden gitmem gerekecek oraya,bana kalsa ben düğün müğün istemiyorum,,,,,Allah hayırlısını versin....

Back
X