- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.641
merhaba kızlar dayanamayıp kardeşimin yanına geldim konuştum inşallah iyiyya gidiyo bakalımnezaman çıkacakyogun bakımdan bilmiyom hepinize teşekkürederim
çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar dayanamayıp kardeşimin yanına geldim konuştum inşallah iyiyya gidiyo bakalımnezaman çıkacakyogun bakımdan bilmiyom hepinize teşekkürederim
zelişim yeni tiçkerını çok beğendim çok güzelmiş kuzum güle güle kullan!
teşekkür ederim canım içime sinen bir ticker yapamadım bununda ebatı büyük geliyo bana
aynen bende sindiremedim,sürekli değiştiriyorum,ama bu seninki güzelmiş!
canım beğendiysen yaparım sana istersen yada o siteye girip sende yapabilirsin...
bitanem ben çok beğendim teşekkürederim bende yaparım sitenin adı köşesinde yazıyor sanırım,ama sende değiştirme değişik olmuş!
canım çok güzel olmuş güle güle kullan...
hepinize çok teşekkür ederim şimdi yanından geldim aradabi hafızası gidiyo ozaman üzülüğyoz aslında yogunbakıma girmek yasak biz uzaktan gelişdik diye gösterdiler bi tanıyo bi ben sizi tanımıyom diyo heryeri morarmış kendinde degil daha 10gün yatar yogun bakımda hastaneye getirdiklerinde morga koycaklarmış düşünsenize ameliyat olurken ölmüş tekrar geri gelmiş ameliyattan çıkınca gene drlar ölür bu demişler işte hep savaş vermiş ogluna bagışlamış bu gelinden daha çok çeker kızlar allah düşmanımın başına bu gelini vermesin anlatamam size hala utanmadan yanımızda alkol alıyo dün kavga ettim ama gözxümün içine sokuyo hala bu kadın zaten yaktı başını kardeşimin sizinde kafanızı patlattım neolur kusuruma bakmayın
sağol canımm..şu an bebişin değilde dişçinin hayaliyle yanıp tutuşuyorumm kaydirigubbakcemile3 :bbo: yarın saat 10:30 da dişçimle bi buluşayımm sonra bol bol çalışma yaparımm kocayla :jeyyar:hayırlısı canım ..böyle motive varken sende inşallah diğer aya hamiş olursunopuyorumnanaktan ha bide geçmiş olsun canım
canım liste çok gerilerdeydi..ondan kendimi ekledim..listeyi ben düzenlemiyorumm..bu raebzeh havalarda sıcakya devamlı geziyo herhaldee ..ben sadece alıntı yaptımm :kedi: raebzeh gelsin söylerizz a.s.canim beni o listeden cikartirmisin simdilik girmek istemiyorum:sinifsinif::sinifsinif:CADIARZUCADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepinize çok teşekkür ederim şimdi yanından geldim aradabi hafızası gidiyo ozaman üzülüğyoz aslında yogunbakıma girmek yasak biz uzaktan gelişdik diye gösterdiler bi tanıyo bi ben sizi tanımıyom diyo heryeri morarmış kendinde degil daha 10gün yatar yogun bakımda hastaneye getirdiklerinde morga koycaklarmış düşünsenize ameliyat olurken ölmüş tekrar geri gelmiş ameliyattan çıkınca gene drlar ölür bu demişler işte hep savaş vermiş ogluna bagışlamış bu gelinden daha çok çeker kızlar allah düşmanımın başına bu gelini vermesin anlatamam size hala utanmadan yanımızda alkol alıyo dün kavga ettim ama gözxümün içine sokuyo hala bu kadın zaten yaktı başını kardeşimin sizinde kafanızı patlattım neolur kusuruma bakmayın
bayanlar muhabbetiniz bazen beni güldürdü bazen 2.çocuk arzusunu gördükçe duygulandırdı bazende yaşanılan gerçek olaylar üzdü ve düşündürdü..biz kadınlar bu duyguları gün içinde 24 saate yayarken burda 1 saat içinde tüm duyguları bulabiliyor insan..selkie hanım özellikle sizin yazılarınızı merakla takip ettim çok şükürki sonunda hamile oldugunuzu okuyunca rahatladım wannababy ve pelin hanım sizleride o keza takip ettim.hayat insana istediği ölçüde bir yaşam sunmuyor dedim yaa bizler 24 saate okadar duyguyu sığdırıyoruzki....allah herkesin gönlüne göre versin..beni unutmuş olabilirsiniz 4;5 yaşında 1 kızım var geçen yaz 13 haftalık bebğim karnımda öldü ve şimdi tekrar denemelere başladım..
bitanem çizelgenin altındaki kodu ,kullanıı paneline giriyorsun orda profili düzenle var,oraya girip kilo doğum tatik yazan yer var oraya kopyalayıp ,değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar....günaydin arkadaslar bende sizler gibi mesajlarimin altina cizelge koymak istiyorum ama bir türlü yapamiyorum sagolsun bzi arkadaslar izah etti ama yapamadim cizelgeyi yaptim ama nasil koyuldugunu yapamiyorum yardim ederseniz sevinirimopuyorumnanaktan