kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

sağol canımm..şu an bebişin değilde dişçinin hayaliyle yanıp tutuşuyorumm kaydirigubbakcemile3 :bbo: yarın saat 10:30 da dişçimle bi buluşayımm sonra bol bol çalışma yaparımm kocayla :jeyyar:

canım liste çok gerilerdeydi..ondan kendimi ekledim..listeyi ben düzenlemiyorumm..bu raebzeh havalarda sıcakya devamlı geziyo herhaldee ..ben sadece alıntı yaptımm :kedi: raebzeh gelsin söylerizz a.s.

gülme kızzz seneye görecem ben seni inşaallahh..oğluşun eski pipimi istiyorumm diye ağlayınca pelin demişti dersinn :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey

kesin bende yaşıçam ama
napayım tutamadım kendimi kızzzz,çoçuklar bir alem yaaa!

günaydın arkadaşlar,
ben bugün adet oldum. sanki 2. meleğim bana gittikçe uzaklaşıyor. acaba şundan mı acaba bundan mı demekten sıkıldım gerçekten.
benim 14.ay oldu artık. ben de 2. kez anne olabilecek miyim?????

günaydın arkadaşlar,
ben bugün adet oldum. sanki 2. meleğim bana gittikçe uzaklaşıyor. acaba şundan mı acaba bundan mı demekten sıkıldım gerçekten.

inşallah olaaksın bitanem bir gün 2. kez,umudunu yitirme,ummmadığın zamanda geliyor bu bebişler....

xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz
everest........................................16 Temmuz
batuhanım.................................19 Temmuz
pelin003....................................8 Ağustos

:uhm:opuyorumnanaktan-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
raebzeh
deniz39
gülücük
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis
zeliş82 hihoyyytalkisalkisalkis:nazar:
07papatyaalkisalkisalkis:nazar:
selkiealkisalkisalkis:nazar:
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

günaydıınn kızlaaaaarrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..nasılsınız güzel hamişleeeeerr.Şeniz..pelincim canım listeyle ilgilenmişsin teşekkür ederim canımŞeniz..bu ara pek giremiyorum eşim nete giriyo,kızım nette çizgi film izliyo..ben elime pek alamıyorum..daha adet olmadım..yarın dr a gidicem hastanede..hangi dr a gideceğimi şaşırdım:uhm:..belim ağrıyo kaç gündür bacağıma vuryo ağrısı eğilemiyorum,göğüslerim sancıyo devamlı göğsümün birinden süt gelmey başladı tekrardan.:çok üzgünüm:.adetim için ayrı gidicem,ve dişim tabiki dişlerimden de rahatsızım...ooooff oooofff..çürüdüm vallaaa.mafoldumben..hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..Şenizopuyorumnanaktan.listeye eklenecekler kimler acaba??:uhm:?

nasılsınız kızlar bakıyorumda hamişler takvimler yapıyorlar inş. bizlerede kısmet olur o takvimden yapmak raebzeh canım sen kan tahlili yaptırmadınmı adetin hep gecikirmi böyle gögüsünden neden süt geliyor ki ilk defa duydum:uhm:

günaydıınn kızlaaaaarrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..nasılsınız güzel hamişleeeeerr.Şeniz..pelincim canım listeyle ilgilenmişsin teşekkür ederim canımŞeniz..bu ara pek giremiyorum eşim nete giriyo,kızım nette çizgi film izliyo..ben elime pek alamıyorum..daha adet olmadım..yarın dr a gidicem hastanede..hangi dr a gideceğimi şaşırdım:uhm:..belim ağrıyo kaç gündür bacağıma vuryo ağrısı eğilemiyorum,göğüslerim sancıyo devamlı göğsümün birinden süt gelmey başladı tekrardan.:çok üzgünüm:.adetim için ayrı gidicem,ve dişim tabiki dişlerimden de rahatsızım...ooooff oooofff..çürüdüm vallaaa.mafoldumben..hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..Şenizopuyorumnanaktan.listeye eklenecekler kimler acaba??:uhm:?

bitanem günaydın,sen niye hala test yapmadın bakayım hala adet görmedinde?:olmaz:
bizde diyoruz bu kız nerelerde ?tatile falan gitti sandım ben seni?

nasılsınız kızlar bakıyorumda hamişler takvimler yapıyorlar inş. bizlerede kısmet olur o takvimden yapmak raebzeh canım sen kan tahlili yaptırmadınmı adetin hep gecikirmi böyle gögüsünden neden süt geliyor ki ilk defa duydum:uhm:

günaydın bitanem inşallah nasip olaak o takvimlerden yapmak sizede,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bitanem çizelgenin altındaki kodu ,kullanıı paneline giriyorsun orda profili düzenle var,oraya girip kilo doğum tatik yazan yer var oraya kopyalayıp ,değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar....

yada anım o kodu buraya ekle bakayım ben doğru kodumu ekliyorsun ?

canim ya inanki yapamiyorum kopyala yapistir hicbirini bilemiyorum nasil oldugunu anlamadim gitti kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadaşlar
hayırlısı ile ben de listenize eklenecem ya da eklendim bilmiyorum, çünkü listeyi bulamadım.
ben 2. bebeklerine hamile kalanlar kaçıncı ayda ve nasıl oldu merak ediyorum.
Yani süreç kafama takıldı. benim 14 ay. oldu da.
ayrı bir topic açmaya gerek yok bence
liste güncellenirken bu bilgilerde girilirse bizler için çok aydınlatıcı olacağına inanıyorum. teşekkürler şimdiden

ebrucum geçmiş olsun canım inşallah bütün rahatsızlıklarına çare bulursun..bence sen iyi bir kadın doğumcuya git..prolaktinin yüksek sanırım süt geldiğine göre...onu düşürürsen bence en kısa zamanda hamile kalırsın canım...

hepinizi öpüyorum...

saolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun kendi buldu bizden habersiz evlendi kardeşimden 4 yaş büyük 2.evliligi 13 yaşında bide oglu var bulmaz olaydı zaten başına negeldiyese hep onun yüzünden geliyo dedimya allah düşmanımın başına gelmesin geçen bi tanıdıgım çok güzel bilaf etti şeytana bişe olmaz zaten o şeytandır yanıdakilere zarar verir dedi çok dogru bugünde en küçük kardeşim geldi alanyaya o görüşmeye gitti akşamada ben gitcem yormayalım diye biz sonra gidelim dedik bazen bununla evlendi diye kızıyoruz ama belkide bunun ogluna baktıgı için mevlam onu bize geri verdi babası hiç bakmıyo oglana herşeyiyle kardeşim ilgileniyo hamd olsun rabbime bu günümüzden geri koymnasın bizleri

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyım beş yasında bır oğlum var gecen yaz ikinciyi denedik boş gebelik oldu aldılar.sımdı cesaretımı topladım yine deniyorum ama korkuyorum...
iki aydır deniyoruz olmuyor...

günaydın arkadaşlar,

insallah tekrardan tatariz o duygu hep birlikte

canim hayirlisi insallah güzel sonucla gelirsin bide seni hamile görelim baalim

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyım beş yasında bır oğlum var gecen yaz ikinciyi denedik boş gebelik oldu aldılar.sımdı cesaretımı topladım yine deniyorum ama korkuyorum...
iki aydır deniyoruz olmuyor...

hosgeldin canim aramiza
insallah en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz

zeyn77
burdaki linklerden her hangi birisini kullan ve ordakini aynen uygula
önce bu siteden yap sonra stedgin siteden yaparsn
[/COhttp://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124351-dogum-gunu-cizelgesi-nasil-yapilir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
LOR]
sonrada profil sayfanda profilini düzenle yada imza yazar
oraya tikla ve biraz asaya inince cizelge yapistir yazar zaten
hadi kolay gelsin

Back
X