kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hayırlı cumalar kızlar pc bı actım zelşişin haberıyle yıkıldımsenağlamaallahım yardımcısı olsun cok uzuldum:1no2:

kızlar ben bugun dr gıtcem tam 1aydır goremedım bebışımı ozledım cınsıyetımızde kesın bellı olacak ınsallah dua edın hayırlı haberlerle gelelım

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. Zeliş e ve bebeğine acil şifalar diliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Selkie şekerim demek tatil haaa. Süpeer. Sana şimdiden iyi tatiller güzelim. Güle güle git, güle güle gel. Aliye canım sen de inşallah güzel haberlerinle gelirsin. Saat kaçta gideceksin doktora

kızlar ben bugun dr gıtcem tam 1aydır goremedım bebışımı ozledım cınsıyetımızde kesın bellı olacak ınsallah dua edın hayırlı haberlerle gelelım

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin . ben hamileliğimde kızımı görmek için her hafta gidesim vardı yaa:kedi: artık utanır olmuştum .cinsiyetide belli olacağı zaman bizimkisi arkasını dönmüştü doktorum 15 dk bir merdivenleri çıkıp inde gel belki döner demişti gerçektende dönmüştükaydirigubbakcemile3

ay gönlüne göre olsun inşallah,güzel haberlerle dön tamammı?opuyorumnanaktan

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. Zeliş e ve bebeğine acil şifalar diliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Selkie şekerim demek tatil haaa. Süpeer. Sana şimdiden iyi tatiller güzelim. Güle güle git, güle güle gel. Aliye canım sen de inşallah güzel haberlerinle gelirsin. Saat kaçta gideceksin doktora

bitanem evet yarın 3;30 da gemi,saat birde evden çıkmış olurum ançak yetişiriz yeni kapıya,,ağustosın 18 ine kadar yokum...ama arada bir yerde bulursam internet kesin uğrarım buraya ,hepiniz kendinize ben yokken çok iyi bakın,döndüğümde bir süre güzel haber okumak istiyorum burdan... :opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dua edip duruyorum zelişin meleğine bişey olmasın diye,Allah meleklerimizi bize bağışlasın,snde kendine dikkat et,doktor ilaç falan verdimi,yada yapman gerken bişey dedimi?

bol bol su icip dinlen dedi. bende uygulamaya calisiyorum. pazartesi baska bi doktora gidicem bakalim o ne diycek.

canımmm inşallah kolaylıkla atlatırsın..hele bi sağlıcakla bebişini doğurr..sünnet kolay..

arkadaşımında azalmıştı ama sağlıcakla doğurdu..içini rahat tut canımm..ağır kaldırma kendine çokkk dikkat ett

arkadasinin ne kadarlikken azalmisti canim, hatirliyormusun? ben daha yolun yarisindayim. Rabbim melegimizi korusun insallah.

kız ,tırtıklıları var onlardan al,onlar daha etkiliymiş kadının üzerinde,anlarsın ya......:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
kızzz deli karuu :roflol: :roflol: sen nerden biliyon bakim tırtıklı mırtıklı şeylerii :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey ..şimdilik renklilerden alacamm kocaya süpriz yapacamm kaydirigubbakcemile3 sonra onuda denerimm çeşit olsun ayolllll :roflol: :roflol: herzaman yaptığımız şeymiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
arkadasinin ne kadarlikken azalmisti canim, hatirliyormusun? ben daha yolun yarisindayim. Rabbim melegimizi korusun insallah.

yok canım hatırlamıyorum ama akşam bize oturmaya gelecekler o zaman sorarımm..yalnız geç giderler yarın yazarımmm

kızzz deli karuu :roflol: :roflol: sen nerden biliyon bakim tırtıklı mırtıklı şeylerii :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey ..şimdilik renklilerden alacamm kocaya süpriz yapacamm kaydirigubbakcemile3 sonra onuda denerimm çeşit olsun ayolllll :roflol: :roflol: herzaman yaptığımız şeymiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yok canım hatırlamıyorum ama akşam bize oturmaya gelecekler o zaman sorarımm..yalnız geç giderler yarın yazarımmm

ben bilirim tırtıklıyıda daha çeşidini,karışık olanlar var onlardan al! her akşam farklı bişey!:jeyyar::jeyyar: her çeşit var onlarda,renkli ,çikolatalı ,tırtıklı,hassas vs....:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben gidiyorum yarın belki takılabilirim bekli takılamam kendinize iyi bakın hepinizi koçaman öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özliçem sizi yaaa!

Son düzenleme:

tamam canim, bekliyorum canim.

kızlar dr geldık benım kızın yarın dogum gunu bugun kutladık kuzum 5den gun adı 4yasında oldu cıtırcıgım opuyorumnanaktan cınsıyetımız kesın bellı oldu oglusum olacak allah ızın verırse resmen gordum pıpısını mınıcık :1shok:herseyımız ıyı dedı:nazar:bır sorun yok kılo almamışım solgun ve halsız gordu 4kılo zayıfladım ve 4ayda 800gr almışım kızdı dr ye dedı bebege zarar verırsın dedı bırseyler yıyemıyorum zorla yıyorum ama cıkartıyorum sıcaklardanda bırsey ıstemıyor canım 6hafta sonra 2kılo alıcaksın dedı ıyıgeceler optmm

kızlar dr geldık benım kızın yarın dogum gunu bugun kutladık kuzum 5den gun adı 4yasında oldu cıtırcıgım opuyorumnanaktan cınsıyetımız kesın bellı oldu oglusum olacak allah ızın verırse resmen gordum pıpısını mınıcık :1shok:herseyımız ıyı dedı:nazar:bır sorun yok kılo almamışım solgun ve halsız gordu 4kılo zayıfladım ve 4ayda 800gr almışım kızdı dr ye dedı bebege zarar verırsın dedı bırseyler yıyemıyorum zorla yıyorum ama cıkartıyorum sıcaklardanda bırsey ıstemıyor canım 6hafta sonra 2kılo alıcaksın dedı ıyıgeceler optmm

canım gözünyadın hayırlısı olsun.opuyorumnanaktan
zelişimede çok üzüldüm geçmiş olsun:gitme:

tamam canim, bekliyorum canim.

wannacığım arkadaşa sordum 7 aylıkken suyu azalmış..ne kadar azaldığını hatırlamadı..dr bol bol sıvı tüketeceksin istirahat edeceksin demiş..oda 7. aydan sonra devamlı yatmaya özen göstermiş..fazla ayakta kalmamış..dr. erken doğuma alabiliriz demiş..ama zamanında doğurdu..normal tehlikeli olur diye sezeryan yapmış dr..bide testler yapmış..2 tane ..biri fetalli bişey tam adını hatırlamadı testlerinn..bol bol meyve yemiş..ilişkiyide yasaklamış dr..dr. telaşlanma kendine dikkat et..gebelikte doğal böle şeyler olması demiş
canım sende telaş etme moralini yüksek tut..kendini yorma...inşallah hiç bişey olmaz..sağlıcakla doğurursun bebişinii.. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ben bilirim tırtıklıyıda daha çeşidini,karışık olanlar var onlardan al! her akşam farklı bişey!:jeyyar::jeyyar: her çeşit var onlarda,renkli ,çikolatalı ,tırtıklı,hassas vs....:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben gidiyorum yarın belki takılabilirim bekli takılamam kendinize iyi bakın hepinizi koçaman öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özliçem sizi yaaa!

aboooooo naniknanik kız neler varmuışta haberimiz yokmuşşş.. :1ninca: şimdi herşeyi anladımda bu çikolatalı nasıl oluyooo cokacimcoook ayol benimkinin tat alma duyusu yokki ordaaa :utangac: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::jeyyar:
ohhhh iyi tatiller bebişlerinle bol bol gezzzz şakkıdı

canım gözün aydınn hihoyyyt hihoyyyt :nazar: kızımızın yanınada bi oğlan yakışırdı haniii gamyoncuiremsu
yemekkkk yeeee cokacimcoook bebişi aç bırakmaa...

canim gözün aydin bir kiz bir erkek ne güze olur valla zemuszemuszemuszemus kendine iyi bak yemege caliscokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

gitmeden önce son kez uğrayayım bdedim ,günaydın kızlar,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aliyeciğim gözün aydın ,,,
güzel bir kızın var şimdide bir oğluşun olcka çok güzel yaaa
ama zorlada olda bişeyler yemeye çalış tamammı?

aboooooo naniknanik kız neler varmuışta haberimiz yokmuşşş.. :1ninca: şimdi herşeyi anladımda bu çikolatalı nasıl oluyooo cokacimcoook ayol benimkinin tat alma duyusu yokki ordaaa :utangac: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::jeyyar:
ohhhh iyi tatiller bebişlerinle bol bol gezzzz şakkıdı

pelin kız allah iyiliğini vermesin,çikolata kokulu oluyor o,afrodizyak etkili!:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

hadi hepinizi kocaman kucakladım ve öptüm kızlar,kendnize iyi bakın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar zelişi şimdi gördüm inşallah allahım meleğini ona bağışlar....

dokor bana da suyumun azcik azaldigini soyledi. cok az ama bu bile yetti bana. Allah'im hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.senağlama

wannacım 20 haftalıkken aynı şeyi banada söyledi drum hatta çok azalmış dedi ağlaya ağlaya çıktım ordan....beni bi profa yolladı orda ayrıntılıya girdim...çok şükür normal sınırlar içerisinde olduğunu orda gördük..meğerse geç döllenme olduğum için haftama göre suyum az görünüyo ama döllendiğim güne göre normaliş...bende ondan sonra bol bol su içtim...son gittiğimde normal dedi drum...rahatladım yani...bitmiyoki sıkıntılar ondan sonrada şekerim yüksek çıktı şimdide onunla uğraşıyorum..allahım beterini vermesin hiçbirimize...

Back
X