- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.721
opuyorumnanaktancok sagolun kızlar allahım hem kız hem oglan evladın sevgısını tatırcak hayırlı evlat olsunlar rabım herkeze yasatsınopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar...hepinizin yazılarını okudum çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun o kadar yıkılmış okadar kötü durumdayımki durup durup ağlama krizlerine giriyorum hiç kimsenin sözü beni teselli edemiyo ağlamaktan gözlerim balon gibi eşim annem kardeşlerim hepsi halime çok üzülüyo ama yok beni hiçbişey teselli etmiyo artık yaşamak dahi istemiyorum bu ikinci acıyı kaldıramam 5+3 de kesemiz görünmedi salı günü tekrar gidicem ben yine görünmeyeceğine inanıyorum kahverengi akıntım az az devam ediyo bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var...
wannacığım arkadaşa sordum 7 aylıkken suyu azalmış..ne kadar azaldığını hatırlamadı..dr bol bol sıvı tüketeceksin istirahat edeceksin demiş..oda 7. aydan sonra devamlı yatmaya özen göstermiş..fazla ayakta kalmamış..dr. erken doğuma alabiliriz demiş..ama zamanında doğurdu..normal tehlikeli olur diye sezeryan yapmış dr..bide testler yapmış..2 tane ..biri fetalli bişey tam adını hatırlamadı testlerinn..bol bol meyve yemiş..ilişkiyide yasaklamış dr..dr. telaşlanma kendine dikkat et..gebelikte doğal böle şeyler olması demiş
canım sende telaş etme moralini yüksek tut..kendini yorma...inşallah hiç bişey olmaz..sağlıcakla doğurursun bebişinii..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar zelişi şimdi gördüm inşallah allahım meleğini ona bağışlar....
wannacım 20 haftalıkken aynı şeyi banada söyledi drum hatta çok azalmış dedi ağlaya ağlaya çıktım ordan....beni bi profa yolladı orda ayrıntılıya girdim...çok şükür normal sınırlar içerisinde olduğunu orda gördük..meğerse geç döllenme olduğum için haftama göre suyum az görünüyo ama döllendiğim güne göre normaliş...bende ondan sonra bol bol su içtim...son gittiğimde normal dedi drum...rahatladım yani...bitmiyoki sıkıntılar ondan sonrada şekerim yüksek çıktı şimdide onunla uğraşıyorum..allahım beterini vermesin hiçbirimize...
selam kızlar...hepinizin yazılarını okudum çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun o kadar yıkılmış okadar kötü durumdayımki durup durup ağlama krizlerine giriyorum hiç kimsenin sözü beni teselli edemiyo ağlamaktan gözlerim balon gibi eşim annem kardeşlerim hepsi halime çok üzülüyo ama yok beni hiçbişey teselli etmiyo artık yaşamak dahi istemiyorum bu ikinci acıyı kaldıramam 5+3 de kesemiz görünmedi salı günü tekrar gidicem ben yine görünmeyeceğine inanıyorum kahverengi akıntım az az devam ediyo bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var...
wannababy canım birçok kişi yaşıyo gerçekten dinlenme ve bol suyla yerine geliyor inşallah düzelecektir.
Bide birşey sorabilirmiyim ben yeni olduğum için birkaç alıntıya birden ansıl cevap verdiğinizi çözemedim açıklayabilirmisin
Amin canim, insallah bol bol sivi ve dinlenmeyle bunu da atlatiriz Rabbim'in izniyle.
bu coklu alinti icinde en altta MQ dugmesi var. alinti yapmak istedigin zaman ona basiyorsun. kac tane istersen alinti yapip en son cevaplaya basina hepsi karsina cikiyor. istedigine cevap yaziyorsun. Insallah anlatabilmisimdir canim.
pelin kız allah iyiliğini vermesin,çikolata kokulu oluyor o,afrodizyak etkili!:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hadi hepinizi kocaman kucakladım ve öptüm kızlar,kendnize iyi bakın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bugün gittim kan verdim beta hcg değerim 1500 çıktı kahveregi lekelerim az az rengi açıklmaya gelmeye başladı inşallah salı günü iyi haberler verebilirim sizce adetimin 10. gününde bu değer düşükmü
canim öncelikle gecmis olsun dün komsum bana oturmaya geldi oda hamileymis 10 haftalik hepimizden gizlemis dün herseyi en ince ayrintisiylan sordum oda 29nisanda lekelenmis adet oldu zannetmis yedi gün hep leke gelmis süphelenip test yapmis teste cikmis hemen doktora gitmis doktor alttan bakmis hicbirsey görememis kan almis bu eve gelince senin hesap bütüngün aglamis ertesi gün doktordan aramislar kan testi pozitif diye bir hafta sonra gene gitmis hem kese hemde kalp atislari varmis o yüzden kendini fazla üzme canim inaniyorumki sali günü bize güzel haberler vericen kendine iyi bak öptüm:teselli::asigim::asigim:
kızlar bugün gittim kan verdim beta hcg değerim 1500 çıktı kahveregi lekelerim az az rengi açıklmaya gelmeye başladı inşallah salı günü iyi haberler verebilirim sizce adetimin 10. gününde bu değer düşükmü
canim, tam olarak ne zaman dollendigini bilemezsin ki. gec dollenmeyse super bir deger olabilir. maden akintinda azaldi, hicccc kendini uzme. uzat ayaklarini yat, bol bol dinlen. salida hayirli haberlerle don insallah.