- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.801
yeni tarihleri ekledim arkadaşlar
canım benide eklermisin 28 temmuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bakın bakem kim geldi..tatil kokoşuuuuuu......10gün deniz güneş çok çokkkk güzeldiiiii...sonraki 10günde kaynanana ama olsunn tatilin tadını bolca çıkardım ...sizden ne haber bakemmmmm...yeni tarihimide ekleyin please 11 agustos![]()
inşallah canım benim...çok güzeldi tatil..10senelik evliyim başbaşa daha ilk tatile çıktık..yemek derdi yok iş derdi yok süslenip püslenip çıktım gezdim tozdum:sm_cool: ne güzelmişş yaaaa..koçişe dedimki valla alışkanlık yaptı hersene istiyorum artıkamanında amanııınn kim gelmiiiişşşş....kaydirigubbakcemile3vaaayyyy demek tatilden geleyoooonnn:dilcikar:bende istiyooomm banane :dilcikar:bacııımmm hoşgeldin sefalar getirdiiiinn..buyrunnnnnnnnnŞeniznasıl geçti tatilin:uhm:sengözlerimebaksanabeeee artık bebiş gelir bu tatilin üstüne inşallaaaahhh..:Saruboceq:.öptüm canım beniiimm..ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
everest bacııımm kusura bakma senle aynı anda eklemişiz tarihleri.:kedi:.ben kendi tarihimi de ekledim dee.yerimseniben.kusura bakma canım benim..a.s.:1hug:
beni de listeye eklermisiniz:kedi: 8 yaşında bir oğlum var ve ikinci çocuğu hesretle bekliyoruz.
beni de listeye eklermisiniz:kedi: 8 yaşında bir oğlum var ve ikinci çocuğu hesretle bekliyoruz.