kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

=umutla bekleyenlerin listesi=

xnazox.........................................yeni tarih
rosses..........................................yeni tarih
elmas...........................................yeni tarih
stnevel..........................................yeni tarih
tuğbamurat....................................yeni tarih
keralfe......................................16 Temmuz
sudeninannesi.......................... 28 Temmuz
zeyn77.......................................3 Ağustos
Ebru_dengiz................................5 Ağustos
deniz39.......................................5 Ağustos
mawili.........................................8 Ağustos
renkly.........................................8 Ağustos
pelin003......................................8 Ağustos
everest......................................10 Ağustos
gülücük.....................................11 Ağustos
raebzeh.....................................12 Ağustos
umutlu22...................................15 Ağustos
tulu81.......................................15 Ağustos
batuhanım.................................19 Ağustos

Son düzenleme:
merhaba kızlar aliyecim sana da iyi tatiller bebişinede iyi bak yola çıkacan çok dikkatl,i olman gerekiyo zor buldun kolay kaybetme allaha emanet olun
ben artık çocugu düşünecek duramada degilim kardeşim kazadan sonra bilincini kaybetti yarın ısparta askeri hastaneye götürcekler ordanda heralde buraya gelcek psikiyatri servisine yatıracaklar ne olur dua edin kızlar akıl saglıgına kavuşsun kardeşim valla kafayı yemek üzereyim burdada biliyosunuz kayınvalidemlerle beraber otutuyorum kayınbaba zaten kafadan hasta hemde ameliyatlı hasta onlarda gelirse evde nasıl kalıcaz bilmiyom düşünüyorum çıkar yol bulamıyom sıkıntıdan migrenim tuttu

xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................9 agustos
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
batuhanım.................................19 Temmuz
deniz39......................................5 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
zeyn77.....................................yeni tarih verin

-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyim
raebzeh
gülücük
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

kızlar listeyi buldum

merhaba kızlar aliyecim sana da iyi tatiller bebişinede iyi bak yola çıkacan çok dikkatl,i olman gerekiyo zor buldun kolay kaybetme allaha emanet olun
ben artık çocugu düşünecek duramada degilim kardeşim kazadan sonra bilincini kaybetti yarın ısparta askeri hastaneye götürcekler ordanda heralde buraya gelcek psikiyatri servisine yatıracaklar ne olur dua edin kızlar akıl saglıgına kavuşsun kardeşim valla kafayı yemek üzereyim burdada biliyosunuz kayınvalidemlerle beraber otutuyorum kayınbaba zaten kafadan hasta hemde ameliyatlı hasta onlarda gelirse evde nasıl kalıcaz bilmiyom düşünüyorum çıkar yol bulamıyom sıkıntıdan migrenim tuttu

canım Rabbim yardımcınız olsun hem kerdeşinin hem senin allah kardeşine eyüp aleyhisselama verdiği şifayı versin yüzünüze baksın inşallah

zeliş hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun. darısı bizlerin başına. ben tatildeyim. temmuz 25 bekliyorum az kaldı pek ümitli değilim.

canim, Rabbim hastalariniza acil sifa, sana da dayanma gucu ve sabir versin. en kisa zamanda atlatirsiniz insallah.

canim benim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kardesinin sifasini verir insallah haklisin canim kalabalik bir aileyle yasamak gercekten cok zor ama napican tatlim artik idare edicen rabbim sabir kuvvet versin bu mübarek günlerde tez zamanda feraha cikarsin insallah:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim:

secemce everest listeye beni ekledi sen geri çıkardın yoksa bu bir işaretmi yani ağustosta hamilelikmi olacak acaba........zemuszemus

secemce canım allah sıfa versın rabım tez zamanda saglıgına kavuştursun:Saruboceq:
sımdılık hoşcakalın ben 2de gıdıyorum afyona sıcaklardan kacıyoruz annemın yanınna gıdıyoruz kılımalar bıle serınletmıyor piştık bıraz serınleyelım 1ay yokum herkez kendıne ıyıbaksın hayırlı haberler verırsınız dondugumde allahım yar ve yardımcınız olsun optm:gitme:

canların hepiniz saolun inşallah dediginiz gibi olur da rabbim tez zamanda hayırlı şifalar verir eşim gece gitti şimdi geliyolarmış yakın da degilki ha deyince gidemiyon gelemiyon bakalım akşamı bulur gelmeleri biz 4 kardeşiz 2 erkek 2 kız annem diyoki kardeşimin adı salim senin adını agzından düşürmüyo diyo karısına bile benim adımı sölütomuş yoldan geçene sevilay diye bagırıyomuş başka kimsenin adını demiyo diyo bol bol dua ediyom heran agzımdan hiç düşürmüyom inşallah yüzüne bakacak rabbim

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:

zeyn77......................................3 Ağustos
deniz39......................................5 Ağustos
pelin003.....................................8 Ağustos
mawili........................................8 Ağustos
everest.....................................10 Ağustos
gülücük......................................11 Ağustos
raebzeh.......................................12 Ağustos
umutlu22..................................15 Ağustos
tulu81........................................15 Ağustos

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.

batuhanım
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
elmas
rosses
deniz_7
xnazox
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
btrklc
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip

:nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster maşallah bebeğimize yusuf emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo:nazar:kaydirigubbakcemile3
nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

Son düzenleme:
kızlaaaarr nasılsınız canlarııımm ...herkes tatile gitmiş herhalde..listeye tarih vermek isteyenler bana mesaj atsınlar..ben eklerim canlarııımm...hepinizi çok çoookk öpüyorum...

canım inşallah kardeşin sağlığına en yakın zamanda kavuşur..dualarım hep seninle..allah sanada dayanma gücü versin durumun çok zor :Saruboceq:

kızlar nete giremiyorummmmm....ayyyy delircem oğlandan kocadan sıra gelmiyoo...olsun iyiki varlar opuyorumnanaktan bu kanal tedavisiside ayrı bi mesele...internetten araştırdım..normalde 2 seans sürermiş..çok lezyon olursa 3-4 olurmuş..yaww benim bu dr niye 5 seans yapıyo...bu korunma işinide beceremiyom zaten...unutmuşum korunmayııı...yaww evde kocayla kovalamaca oynuyoz resmen.. laelaelaelaelae adam hamiş kalırsan zararlı olur diyo bende 4 senedir olmadı şimdimi olacak boşver diyommmm..yani hayat çok karışık bu aralarrr...hepinizi öptümmmmm

kızlar nete giremiyorummmmm....ayyyy delircem oğlandan kocadan sıra gelmiyoo...olsun iyiki varlar opuyorumnanaktan bu kanal tedavisiside ayrı bi mesele...internetten araştırdım..normalde 2 seans sürermiş..çok lezyon olursa 3-4 olurmuş..yaww benim bu dr niye 5 seans yapıyo...bu korunma işinide beceremiyom zaten...unutmuşum korunmayııı...yaww evde kocayla kovalamaca oynuyoz resmen.. laelaelaelaelae adam hamiş kalırsan zararlı olur diyo bende 4 senedir olmadı şimdimi olacak boşver diyommmm..yani hayat çok karışık bu aralarrr...hepinizi öptümmmmm

pelin senin oglan yeni pipisine alisti mi artik?:roflol::roflol:

evettt kızlar gittim kızamıkçık aşısı yaptırdım hiççç hissetmedim iğneyi ben alışmışım kan aldırmaya kolumun içini uzattım hemşire omuzdan olacak dedi, kan aldırırken acıyodu ama kızlar sizlerde mutlaka hamilelik öncesi yaptırın temmuz eylül arası kampanyası var bu aşının bedavaya sağlık ocağı yapıyor eğer hamileyken ilk üç ayda kızamıkçık olursanız bebekte çok büyük hasarlar oluşuyormuş(kalp hasarı,sağırlık,beyin hasarı,katarakt)ayrıca aşı vurulunca 4 hafta hamile kalmıyacakmışız yani bir ay es geçecek ihmal etmeyin :olmaz:ya biz şimdi korunmayıda unutmuşuzdur beş senedir korunmuyoruz :roflol: :roflol:pelincimmm bende korunacam bu ay nasıl olur bilmem artıkCADIARZU

Back
X