- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.181
hayırlı cumalar sumubarek gunde okunan kuranların kılınan namazların hurmetıne rabbım herkezın duasını kabul etsın:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar arkadaşlar
gulay.30 noldu hamileliğin kesinleşti mi?? inş cennet kokulu güzel bebişin seninledir.
kızlar allah hepinizden razı olsun allah en yakın zamanda sizlerede tattırsın :Saruboceq:
selam kızlar seker yuklemesını yaptırdım zar zor kusmadan sonuç 188gr cıktı sınır 140mış benım cok yuksek cıktı moralım bozuldusenağlama
aliyecim üzülme canım benimde yüksek çıkmıştı alışıyo insan zamanla wannanınkide yüksekti...diyetle kendini takip ediyosun canım ...
selam kızlar ikinci bebegini kucagına alan bir anne olarak diye bilirimki sanki ilk defa anne oluyorsunuz ilkinde anlamamışım hiçbirşey şimdi kucagımdan bırakamıyorum öpüp koklayıp cigerime sokasım gliyor ama tabi kıyamıyorum
ilk kızımda birşey söylemişim hatırlamıyordum yengem söyledi (kızımın üstüne başka çocuk sevemem o benim herşeyim demişim) ama hepsinin sevgisi farklıymış valla durumum ve yaşım müsait olsa üçüncüyüde hemen dogururdum allah nerde varsa istiyen versin arkadaşlar kimsenin kucagını boş bırakmasın bu mübarek günlerde
inşallah canım ama yeni başladın daha dert etme hemen olur inşallah...ah ah ekim ayı adet olmam inşallah....
yeni bebeğin hayırlı olsun canım... banada öyle geliyor. eşim diyor oğlumuz için bu ilk göz ağrım bunu daha çok severim diye bende diyorum hele bi olsun gör o küçücük olucak daha sevimli olucak ikisinide çok seviceksin diye. ilk bebekde genelde cahillik oluyor 2. insan başına gelicekleri biliyor daha usta oluyor. duygular daha yoğun yaşanıyor. ben oğluma hamile kalacağım diye böyle gün saymadım gayet rahattım bunda merak içindeyim acaba olcakmı nasıl olcak. hamileliğim bile aha uzun gelicek bana geliyor:)) daha heyecanlı olucağım heralde. bide oğlum kardeş gelince ne yapıcak nasıl davranıcak düşünceside varakannehirselam kızlar ikinci bebegini kucagına alan bir anne olarak diye bilirimki sanki ilk defa anne oluyorsunuz ilkinde anlamamışım hiçbirşey şimdi kucagımdan bırakamıyorum öpüp koklayıp cigerime sokasım gliyor ama tabi kıyamıyorum
ilk kızımda birşey söylemişim hatırlamıyordum yengem söyledi (kızımın üstüne başka çocuk sevemem o benim herşeyim demişim) ama hepsinin sevgisi farklıymış valla durumum ve yaşım müsait olsa üçüncüyüde hemen dogururdum allah nerde varsa istiyen versin arkadaşlar kimsenin kucagını boş bırakmasın bu mübarek günlerde
wanna sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelign inşallah bir sorun yoktur
can_parcamcanım hayırlı olsun yeni bebeğiniz. verir Rabbim tekrardan inş kendinde yaşarsın o mutluluğu biran önce. amin...