kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar.nassınız bakeem.bizde iyiz.topige epeydir giremedim.ğüzel haber aldım.darısı sizlerin başına olsun ihşallah

selam kizlar ben geldim 7 hafta tatil su gibi gecti
sizi cok özedim valla
gecmisi pek okuyamadim ama insallah okuma firsati bulursam okuyacam
tatil güzelle sykici arasindaydi bidaha okadar uzun gitmem bi onu biliyorum
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:
hepinizi cok cok öpüyorum

slm arkadaşlaryerimseniben baya bi kırmızı kartı gören var...bakalım kimlerden hamiş haberleri alcazalkisalkisalkis benimde adet yeni bitti ekime inşallah.

sizi cok özedim valla
ama size bir müjdem var kizlar bende artik hamisler arasina girmeye hak kazandim:ecrin_bebek:

canim, cok tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.opuyorumnanaktan

sizi cok özedim valla

negüzel bi haber budelikafadulden

canım hayırlı olsun yeni bebişina.s. tatil yaramış sana

listenin hamileler bölümüne taşıdım senialkisalkisalkis darısı başımıza:Saruboceq:

ayy negüzel hamile haberi almak...allah tamamına erdirsin arkadaşım.darısı benim ve herkezin başına.

benide listenize ekleyebilirmisiniz arkadaşlar.bende 2. kez anne olmak istiyorum.hapı bırakalı iki ay oldu.bakalım hayırlısı.son a.tarihim:24 ağustos.alıyomusunuz beni aranıza söyleyin bakalım.

slm arkadaşlaryerimseniben baya bi kırmızı kartı gören var...bakalım kimlerden hamiş haberleri alcazalkisalkisalkis benimde adet yeni bitti ekime inşallah.

selam canım. ben baktım bi ara listenin başındakilere 1 tane hamile var ama haber vermedi bize. müsait oldukça bakıyorum listede çok silinecekler var bayağıdır girmiyorlar kk ya bile.
hadi bakalım bu ay olur inş. bi topik açılmıştı adetten hemen sonra hamile kalınırmı diye bayağı var. yumurlama haftasına odaklanmayın. şimdiden başlayın çalışmalara:)

aramıza hoşgeldin canım.alkisalkisalkis hayırlısı olsun senin içinde....bende yeni başladım ikinciye ama 2 eylülde adet oldum tutturamadık artık ekime kaldı kısmet...senin olur inşallah.
benide listenize ekleyebilirmisiniz arkadaşlar.bende 2. kez anne olmak istiyorum.hapı bırakalı iki ay oldu.bakalım hayırlısı.son a.tarihim:24 ağustos.alıyomusunuz beni aranıza söyleyin bakalım.

yaa şu yumurtlamayı insan denk getiremiyo işte.ya yumurtladığın zaman eşinle olamıyosun,yada eşinleyken yumurtan yok oluyo.ayyy çok sitresli işler bunlar.allah herkeze istediğini versin.
selam canım. ben baktım bi ara listenin başındakilere 1 tane hamile var ama haber vermedi bize. müsait oldukça bakıyorum listede çok silinecekler var bayağıdır girmiyorlar kk ya bile.
hadi bakalım bu ay olur inş. bi topik açılmıştı adetten hemen sonra hamile kalınırmı diye bayağı var. yumurlama haftasına odaklanmayın. şimdiden başlayın çalışmalara:)

:Saruboceq:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

pelin003.......................................3 Eylül
zeyn77.........................................5 Eylül
secemce......................................7 Eylül
karamuk04...................................9 Eylül
rouge.........................................10 Eylül
gülücük......................................11 Eylül
cerot..........................................12 Eylül
ekimm.......................................14 Eylül
filizim ........................................15 Eylül
raebzeh......................................17 Eylül
can_parçam................................18 Eylül
nur_ada......................................21 Eylül
@kardelen@...............................23 Eylül
karde..........................................29 Eylül
azize1..........................................3 Ekim
yabangulu07.................................5 Ekim

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
nursenam
bayanmawi
everest
mawili
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

batuhanım (yeni hamişimiz) :nazar:alkisalkisalkis
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep
handefe
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
[/QUOTE]

(listeyi müsait bi zamanda düzenliyeceğim kısmetse yazmayanlar var profillerinden son mesajlarını konturol edip son durumlarına göre listeyi yenilerimyerimseniben)

(bi kısmını düzenledim)

Son düzenleme:
kızlar listenin üst bölümündekinlerin son mejlarından konturol edip son durumlarını öğrendim(baktım kimsenin hanber vereceği yok)

umutlu22................adet gecikme problemi var
tulu81....................eşi varukasel ameliyatı olucak
black_eyes_71.......gelişme yok
zeynebimsilam........hamile
apri........................haber yok
.......elmas.............gelişme yok
esterya..................2 ay önce ikiz gebelik oluşmuş kese varmış kapleri atmamış alınmış:(
xnazox..................haber yok

silinecekleridende bi kısmını sildim. sildiklerim kkya girmeyenler yada gelişmesi olmayanlardı.

ellerine sağlık kardelencim....çok güzel olmuş valla.ayyyyyy hamişler listesinde görürüm kendimi inşallah alahın izniyle.:Saruboceq:

tabiki alırız canım hoş geldin sende aramıza. beklenen adet tarihini verirsen onu ekliyeyim:))

yaa şu yumurtlamayı insan denk getiremiyo işte.ya yumurtladığın zaman eşinle olamıyosun,yada eşinleyken yumurtan yok oluyo.ayyy çok sitresli işler bunlar.allah herkeze istediğini versin.
bi tek biz bukadar düşünüyoruz zaten. kocişlerin taktığı yok kafaya. bize ne oluyorsa gün sayıyoruz baksana:))) adetin 14. gününden itibaren 1 hafta yumurtlama günlerin canım denk getirirsin heralde. ama öncesindede olsun garantiye almak lazım işi:))

sizi cok özedim valla

canım benim çokkk sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah..bana bakkk el ense yat hiçççç bişeye dokunma ilklerde adamlara naz yapamadık şimdii olabildiğince naza çek kendini çokkkk öptüm cicişşşŞeniz

evet canım bende kızıma adetten hemen sonra kaldım ikincidede adetten hemen sonra kaldım o yüzden yumurtlama haftasını beklemeyin...

canim, cok tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.opuyorumnanaktan

negüzel bi haber budelikafadulden

canım hayırlı olsun yeni bebişina.s. tatil yaramış sana

listenin hamileler bölümüne taşıdım senialkisalkisalkis darısı başımıza:Saruboceq:

ayy negüzel hamile haberi almak...allah tamamına erdirsin arkadaşım.darısı benim ve herkezin başına.

canım benim çokkk sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah..bana bakkk el ense yat hiçççç bişeye dokunma ilklerde adamlara naz yapamadık şimdii olabildiğince naza çek kendini çokkkk öptüm cicişşşŞeniz

cok sagolun arkadaslar hepinizden allah razi olsun
insallah dilegen herkes nasip eder insallah

gülücügüm valla istesemde naz yapamiyom ben bakalim nolacak kaydirigubbakcemile5
sizinde güzel haberlerinizi almak icin sabirsizlaniyorum

azize sende aramiza hosgeldin canim

wanna seninde fazla kalmadi hadi hayirlisi bakalim

kardelen listeyle ilgilendigin icin sagol valla

hepinizi öpüyorum kocamn

Back
X