kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..allahım sizlerede nasip eylesin...
amin inşallah.
Herkesin Kandili mübarek olsun arkadaşlar Rabbim hayırlara vesile eylesin inşallah. Ben şimdiden Bayramınızı da tebrik etmek istiyorum.bu gece yola çıkacağız inşallah memlekete gidiyoruz. orda da nete girmem pek mümkün olmayabilir. Bayramdan sonra görüşmek üzere. ınşallah o zamana birkaç hamile haberi alırız. Rabbim bugünün hürmetine herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
kızlar ben acayip terliyorum metobolizmam bozuldu yaw inşallah pisikolojik deildir ve hamileyimdir aman ilk çocuk acemilikmiş hatırlamıyom bile nasıldı

herkesin kandili mübarek olsun. ben sitede yeniyim. 2005 doğumlu bir kızım var. kardeş için 7 aydır uğraşıyoruz. mayısta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi dr. ağustosta tekrar denemeye başladık. adetim 2 gün gecikti ama belirtileri var. o yüzden umutlanmak istemiyorum. listeye nasıl eklenebilirim.

arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenın hüRMETıNE DUALARIMIZI BOŞ CEVıRMEZ ıNSALLAH :Saruboceq:

herkesin kandili mübarek olsun. ben sitede yeniyim. 2005 doğumlu bir kızım var. kardeş için 7 aydır uğraşıyoruz. mayısta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi dr. ağustosta tekrar denemeye başladık. adetim 2 gün gecikti ama belirtileri var. o yüzden umutlanmak istemiyorum. listeye nasıl eklenebilirim.

benimde 2005 mayıs doğumlu kzım bende martta düşük yaptım biz daha yeni başladık denemeye inşallah olur ikimiziznde adetim 26 sında ama inşallah olmam hayırlı eli ayağı düzügün evlat versin inşallah
liste olayını bilmiyorum bana o konuda cevap yazan olmadı bende yeniyimmm

benimde 2004lü bir kızım var geçen sene haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum 5-6 aydır deniyoruz olmuyo bu ayda olmadı vuslat başka bahara kaldı

o kızlar ben çok geç kaldım o zaman oğlum 97 li, vaz mı geçsem ne yapsam, zaten çok zor karar vermiştim, ikinci ayım bu hazır henüz yokken, ben o zaman aranızda ihtiyar teyze gibi falan olurum ya, dinazor gibi

oglumla nasip olursa dogacak bebegim tam 2.5 yas arasi olacak
yok gec degil daha ya

sennde kandilin mübarek olsun canim
hayirdir ugramiyorsun fazla ???

canim selam ben üc haftadir türkiyedeydim geleli bir hafta oldu ramazandada fazla vakit olmuyor hep telaslan geciyor ins yakinda daha rahat konusuruz kendine iyi bak öptüm

gecmis olsun canim insallah en yakin zamanda alriz güzel haberlerini
hosgeldin aramiza bu arada

benimde 2004lü bir kızım var geçen sene haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum 5-6 aydır deniyoruz olmuyo bu ayda olmadı vuslat başka bahara kaldı

sende hosgeldin canim gecmis olsun
insallah yakin zamanda hamis kalirsn

o kızlar ben çok geç kaldım o zaman oğlum 97 li, vaz mı geçsem ne yapsam, zaten çok zor karar vermiştim, ikinci ayım bu hazır henüz yokken, ben o zaman aranızda ihtiyar teyze gibi falan olurum ya, dinazor gibi

yok canim ne geci demek uygun zamani bu olarak görmüsünüz
hosgeldiniz aramiza

canim selam ben üc haftadir türkiyedeydim geleli bir hafta oldu ramazandada fazla vakit olmuyor hep telaslan geciyor ins yakinda daha rahat konusuruz kendine iyi bak öptüm

haklisin canim insallah yakin zamanda eskiye döner burasi
ben nisan annelernde pek sohbet edemiyom
özlemisim sohbeti:):ecrin_bebek:

kızlar benim günüm yarın doluyo ama ben dayanamayıp bu sabah testimi yaptım en sonunda çift çizgiyi gördüüüüüüüüüüüm:sm_cool:kızlaaaaaaaaarrr haaaaamileeeeeyiiiimdelikafadulden Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın

kızlar benim günüm yarın doluyo ama ben dayanamayıp bu sabah testimi yaptım en sonunda çift çizgiyi gördüüüüüüüüüüüm:sm_cool:kızlaaaaaaaaarrr haaaaamileeeeeyiiiimdelikafadulden Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın

tebrik ederim darısı tüm isteyenlere hayırlı olsunn

tebrik ederim allah tamamına erdirsin.hihoyyyt..ilk bebegin kaç yaşında...

gözün aydin canim allah tamamini erdirsin

teşekkür ederim kızlar çok sağolun Allah tüm isteyenlere versin ilk çocuğum 4 yaşında bebek doğana kadar araları 5 yas olur:ecrin_bebek:

gözün aydın olsun canım allah kucağınada almayıda nasip etsin

tebrik ederim inşallah saglıcakla kucagına alırsın

can parçamhayırlı olsun canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bakalım benim adet tarihi bugün.şu anda bişey yok.ir iki gün daha beklerim en fazla.hayırlısnı versin rabbim

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin allah olmayanlarada nasip etsın:emir_bebek:

Back
X