- 28 Ağustos 2024
- 181
- 45
- 18
- 33
- Konu Sahibi nefertiti00
Selamlar beni rahatsiz eden bir durum var yani Boyle degildim cunku nasil duzelirim bilmiyorum Anlatayim. 30 yasindayim evliyim cocugum var isim var. Kucuklugumden tutun universtenin bitimine kadar olan donemde insanlarla arkadasliklarla ailemle hicbir problemim olmadi yani cevrem dostlarim vardi sevilirdim uzuldugum konularda tolere eder toparlardim.sonra bir sey oldu atandim ve bu noktadan sonra hayatima giren insanlar tarafindan yalniz birakildim dislandim haksiz muamele gordum yani bu insanlar bir degil iki degil kac tane sayayim bilmiyorum esim haric. Insandan yana sansim bir anda dondu ve bu uzun zamandir Boyle ve Ben de su basladi bana Zarari dokunmayan insandan bile en ufak Lafindan kurulmaya basladim yani oyle Boyle degil. Benim buyuttugum kadar bile belki umrunda degilim. Ailemde dahil ornek verim annem lohusayken yemekleri bile benden bekledi zorla getirttim ve icten ice dusmanlasmaya basladim veya cagrilmadigim bi yere ve ordaki insanlara dusmanlasmaya ustlerini cizmeye basladim asla tolere edemiyorum ölüyoruz yetis deseler karsilarina gecip kahve icerim O denli bir kin mi diyeyim merhametsizlesmemi diyeyim ve eskiden Boyle degildim bende ki bu sorun ney anlayamiyorum gercekten