kipa ff urunleri

mabel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
954
1.498
158
Muğla
Arkadaslar bdv yeri olmayabilir yeri degilse kaldirilabilir ama bugun kipaya ugradim.bakinirken f&f marka carsaf gordum.bir baktim 5 tl cift kisiligi.ne ucuz alayim diye dusunurken inceleyeyim dedim.altini cevirdigim gibi kene gibi bir bocek gormem bir oldu!kapali paket bu arada.hemen fotograf cekip bilgilendireyim diye dusunurken gorevli yanima kosup elimden cekti,fotograf cekmek yasak diye.orda da ufak capli bir tartisma yasadik ama cekebildigim ka dariyla bu sekilde...bu urunu alirsaniz en azindan yikamadan kullanmayin lutfen,sagligimiz onemli...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben südyenini aldım gayatte memnunum tatlım ama kapalı paketli şeylerde dikkat etmeye çalışırım teşekkürler

Paketleme esnasında olabilir gibi geldi bana ya. Ben zaten bu tip ürünleri yıkamadan kullanmıyorum. Hassasiyetine teşekkürler...

Keneye benzemiyor ama dikkat etmek lazım tabi. Yıkamadan hiç bir şeyi kullanmam bende.

Belki kene degildir bacaklari falan vardi,o yuzden kene diye dusundum ama yasayan bir bocek yine de paketlemede de olsa tuketici acisindan kabul edilemez bir durum

acaba kullandığımız ürünler ne kadar hijyenik şartlarda bize sunuluyor?

sonra da temizlik hastası, titiz oluyoruz...haksız mıyız şimdi ?

zaten hic bir urun yikanmadan kullanilir mi da ?

Bilgilendirdigin için teşekkürler mabel.
Muhakkak ki sen de yikamadan kullanmiyorsun ama burada laf carpitanlara bakma sen.
Uyarman çok guzel.

yaşayan bir böcek nasıl o poşetin içinde yaşayabiliyor..neyle besleniyor acaba..kimbilir çarşafı yiyerek besleniyordur..

Bilgilendirdigin için teşekkürler mabel.
Muhakkak ki sen de yikamadan kullanmiyorsun ama burada laf carpitanlara bakma sen.
Uyarman çok guzel.
Tesekkurler tabiiki laf carpmalar sacma cunku o laf carpanlar da keneli urun almazlardi herhalde?yikayacakta olsam aman nasilsa yikacagim bocekli olsa nolur diyemezdim....

bilgilendirdigin icin sagol. en azindan alirsak yikamadan kullanmak bi yana dolaba bile kaldirmayin demek istedigini anliyorum. boyle seyler yikanmadan kullanilmaz zaten ama dolaba kaldirmak olsun keza hediyelik olsun dikkat etmekte fayda var. sagol bu konuya dikkat cektigin icin.

hangi marka olursa olsun paketli olsa bile ilk aldığım ürünü yıkamadan asla kullanmam.tekstil kokusunu sevmiyorum çünkü :) böcek olayı gerçekten garip paketli şeye nasılda girmiş öyle.ff ürünlerinden pantolon ve kazak almıştım kalitesi güzel memnunum ama üretimini bilemeyiz tabi

Tesekkurler canim cok haklisin

Kalitesi boyle iste.bir kadin vardi yikamadan ic camasirini giymis gogsunde delikler olusmustu gazetede okumustum cok tehlikeli.

delikli göğüslü fotoğraf fotoşok ama mantar riski her zaman mevcut haklısınız.

delikli göğüslü fotoğraf fotoşok ama mantar riski her zaman mevcut haklısınız.
Ay valla mı?
Hayır hiç öyle takıntılarım, hassasiyetim yoktur ama o fotoğraf yüzünden sütyen konusunda psikopatlaştım. Denerken bile bir an önce bakayım çıkarayım modundayım.
Geçenlerde aldığım sütyeni akşam yıkamadan kullanmam gerekti, içim gitti, on gün boyunca devamlı göğüslerimi kontrol ediyordum. Hatta hala kontrol ediyorum, en ufak şey görsem "anağm" diyorum.
Valla fotoşop mu o ya?
Ağzınızı öpeyim ya.

:) hiç sorun değil, irkilinmeyecek gibi değil zaten de photoshop da layer olarak kullanılan lotus çiçeği aşağıda. Sanırım ilkel bir dürtü olarak tendeki delikli yüzeyler hastalık vs. korkularımızı tetikliyor, bazı insanlar delikli peynire bile bakarken bile bir garip oluyorlarmış hatta fobisi de vardı bu olayın hatta ama şu an bilemedim.

denemeyelim ve yıkamadan giymeyelim ama iç çamaşırlarını mantar da hiç hoş bir şey değil ona çok pis bir biçimde şahit oldum ev arkadaşım sayesinde, kurtulana kadar akla karayı seçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…