zaten hic bir urun yikanmadan kullanilir mi da ?Arkadaslar bdv yeri olmayabilir yeri degilse kaldirilabilir ama bugun kipaya ugradim.bakinirken f&f marka carsaf gordum.bir baktim 5 tl cift kisiligi.ne ucuz alayim diye dusunurken inceleyeyim dedim.altini cevirdigim gibi kene gibi bir bocek gormem bir oldu!kapali paket bu arada.hemen fotograf cekip bilgilendireyim diye dusunurken gorevli yanima kosup elimden cekti,fotograf cekmek yasak diye.orda da ufak capli bir tartisma yasadik ama cekebildigim kadariyla bu sekilde...bu urunu alirsaniz en azindan yikamadan kullanmayin lutfen,sagligimiz onemli...
Carsafla beslenmesine gerek yok bir kene yaklasik 1 yil beslenmeden yasayabildigini dusunursek normal.yaşayan bir böcek nasıl o poşetin içinde yaşayabiliyor..neyle besleniyor acaba..kimbilir çarşafı yiyerek besleniyordur..
Kalitesi boyle iste.bir kadin vardi yikamadan ic camasirini giymis gogsunde delikler olusmustu gazetede okumustum cok tehlikeli.5 lirada çok ucuzmuş ya kalitesi nasıl acaba
Tesekkurler tabiiki laf carpmalar sacma cunku o laf carpanlar da keneli urun almazlardi herhalde?yikayacakta olsam aman nasilsa yikacagim bocekli olsa nolur diyemezdim....Bilgilendirdigin için teşekkürler mabel.
Muhakkak ki sen de yikamadan kullanmiyorsun ama burada laf carpitanlara bakma sen.
Uyarman çok guzel.
Tesekkurler canim cok haklisinbilgilendirdigin icin sagol. en azindan alirsak yikamadan kullanmak bi yana dolaba bile kaldirmayin demek istedigini anliyorum. boyle seyler yikanmadan kullanilmaz zaten ama dolaba kaldirmak olsun keza hediyelik olsun dikkat etmekte fayda var. sagol bu konuya dikkat cektigin icin.
Kalitesi boyle iste.bir kadin vardi yikamadan ic camasirini giymis gogsunde delikler olusmustu gazetede okumustum cok tehlikeli.
Ay valla mı?delikli göğüslü fotoğraf fotoşok ama mantar riski her zaman mevcut haklısınız.
Ay valla mı?
Hayır hiç öyle takıntılarım, hassasiyetim yoktur ama o fotoğraf yüzünden sütyen konusunda psikopatlaştım. Denerken bile bir an önce bakayım çıkarayım modundayım.
Geçenlerde aldığım sütyeni akşam yıkamadan kullanmam gerekti, içim gitti, on gün boyunca devamlı göğüslerimi kontrol ediyordum. Hatta hala kontrol ediyorum, en ufak şey görsem "anağm" diyorum.
Valla fotoşop mu o ya?
Ağzınızı öpeyim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?