- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 48
- 33
- Konu Sahibi gell bebegim
Bugün 7 8 tane kıprigim döküldü belirtisidir hamileliği
Yumurta çatlama iğnesi yaptırdım. Ondan olurmu
Yumurta çatlama iğnesi yaptırdım. Ondan olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha di yaOlabilir yan etki yapabilir.
Yapmadım çok heyecanlıyım gözlerim doluyo suan.gece hamile olduğumu gördüm yine.oyle süt geliyodu ki yiyelim emiyodu resmini cekiyodum sonra bi baktım gerçekten süt akiyo dili bembeyaz.iğneden vurduralı 14-15 gün olduysa regl günün gelmiştir heralde. test yaptın mı canım? :)
Su stres bi bırakmıyor ki yakami. Yani hep düşünüyorum sabah o düşünceyle uyanıp gece onun la tekrar yatıyorum. Inşallah allah dualarimizi kabul etsin.hayirli sağlıklı evlatlar versin inşallah.Allah yüzünü güldürsün İnşallah canım..
Güzel haberler verirsin dilerim..
Olmaması için sebep yok sadece zamanı var..
Belki bu ay :)
Ama sabırlı ve ümitli ol stres etkiler hamile kalmanı
Allah razı olsun arkadasım sana da yaşatsın Allahım bu duyguyu ve isteyenlere..Su stres bi bırakmıyor ki yakami. Yani hep düşünüyorum sabah o düşünceyle uyanıp gece onun la tekrar yatıyorum. Inşallah allah dualarimizi kabul etsin.hayirli sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Sizde hamilesjniz sanırım :) allah analı babalı buyutsun. Kolay doğum nasip etsin inşallah
Bu ay hamile kalsam ahh ahh
INŞALLAH rabbim ağzından ısıtsın :)Allah razı olsun arkadasım sana da yaşatsın Allahım bu duyguyu ve isteyenlere..
İnşallah hamilesindir..
Kan tahlili verdim sonuc negatifgunun ne zaman.hamilelikte kiprik dokulebilir.benim oldu bende hamile oldugumu bilmiyordum.sasirmistim neden kibrigim dokuluyor diye insallah hamiledirsin
Kan tahlili verdim sonuc negatif
Cok Üzgünüm ne okucak bilmiyor um. Neden bu belirtiler var o zmn hala başım ağrıyor idrar im sık sık geliyo. Anlayamiyorumki
Cok Üzgünüm bagira bagira aglamak istiyorum.uyumak istiyorum.yikildim ya
yaaa![]()
çok üzüldüm canım. ben de bugün aynı şeyleri yaşadım inan,doktor b-hcg bakmamız lazım hamile olabilirsin deyince nasıl sevindim bir saat boyunca sırıtarak gezdim. ama negatif. adet söktürücü verdi. bu ay da kısmet değilmiş canım, Rabbim bizim istediğimiz zamanda değil bizim için hayırlı olan zamanda verecektir, unutma.
canım geçmiş olsun
Cok zormus ya bu ay olacagina o kadar inanmstimki anlatamam cok uzgunum esimde bende yıkıldı k. Ankarada bi igne yapiyolarmis ozelmis asilama deil ama yumurta fazlalastirici dedi sanirim bu ayda klomen kulllan olmazsa oraya git dedi
Onuda denicem mecbur
Hic sorma aynisi benimde basima geldi ilk yumurta catlatma igmemde bu ikincicanım geçmiş olsungeçen ay aynen bende bu durumu yaşadım. gebelik testinde 3 gün çift çizgiyi gördüm ve o kadar kaptırdım ki kendimi çalışmaları bile bıraktım
eşimde bende çok seviniyorduk. sanki netleşmiş gibi tabiri caizse doğmamış bebeğe don biçmeye bile başlamıştık
sonra kan talhlili yapıldı sonuç kocamannn (-)!!!! pozitifi nasıl gördüğüme gelince.. çatlatma iğnesi yapılmıştı. meğersem bir süre o b-hcg değerini yükseltiyormuş.. acı bir gerçek
artık idrar tahliline bile inanmamm
inşallah canım sıkma canınıHic sorma aynisi benimde basima geldi ilk yumurta catlatma igmemde bu ikinci
Ya sence hamile olupta idrarda cikmama olabilirmi acaba.bu ay o kadar umidim vardiki basil olmaz soktayim hala atlatamadim.
Inşallah biraz once kaliriz adet olucam heralde sancim var sanki ama of offf napicam bilmiyorm ya yokmu şip diye hamile kalma yolu
Allahim saglikli versinde once ve hayirli versinde inşallah gerisi olur. Tez vakitte verir inşallah
INŞALLAH saol.dua ediyorum tabi allahim cumlemixe nasip etsin inşallah.cok aratmasin bize versin bebislerimiziinşallah canım sıkma canınıben 1,5 yıldır istiyorum o yüzden alıştım artık hayal kırıklığına koymuyor artık eskisi gibi
sende içini ferah tuut. rabbim hayırlısını verisin inşallah. bu konu üzerine fazla yorma kafanı, dua et bekle.. tekbiri bizden takdiri allahtan..