• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Kır düğünü fiyat

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Merhaba Kızlar,

Biz 2013'de kır düğünü yapmayı planlıyoruz. Şimdiden uygun ve güzel bir yer bulabilmek için arayış içersine girdik. Davetli sayısı 500+ olucak. Yemeği kendi şirketimizden temin etmeyi planlıyoruz. Ancak uygun olursa düğün mekanında da olabilir. İstanbul ( Anadolu yakası)' da bir yer olucak. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

dışarıdan catering hizmetine izin veren bir mekan bulabilirseniz ne güzel.. genelde düğün salonu olmayan mekanlar dışarıdan hiçbir hizmet ya da şirketi kabul etmiyor çünkü

benim bir arkadaşım düğününü Le Parc De Mariage'da yaptı ve tüm organizasyondan çok memnun kaldığını söyledi. Bizim dışarıdan gördüğümüz de bu şekildeydi. 2013 için indirimleri varmış sanırım ama bitmiş olabilir emin değilim. Bir göz atmanızda fayda var.

Le Parc De Mariage - Kır Düğünü ve Düğün

Ek olarak Koru Park ve Çubuklu Hayal Kahvesinde de katıldığım düğünler olmuştu. Bunlar da güzeldi. Buralara da göz atabilirsiniz.

Korupark stanbul
Hayal Kahvesi

polonezköyde çok gzel yerler var tam kır düğünü mekanları... mesela beyaz bahçe diye biyer var ben görüşmeye gtmiştim çok gzeldi ama uzak olduğu için vazgeçtik onun dsındada çok yer var polonezköyde bakabilirsin oralara:34:

Back
X