Merhaba, yakında kuzenim evleniyor. Yana döne düğün mekanı arıyoruz, internette görüp beğendiğimiz yerler oldu ama haklarındaki şikayetleri okuyunca gözümüz korkuyor. En güzel günümüzün kabusa dönüşmesini istemiyoruz. Kır düğünü (havuz başı da olabilir) yapıp mekandan memnun kalan arkadaşların önerilerini bekliyoruz.
Çok büyük bir organizasyon düşünmüyorlar, kalabalık olmayan bir şey olacak. Ramazan sonrası düşündükleri için hava şartları falan da müsait olur diye kır düğünü olsun dediler.
Hangi şehirde aradığınızı söyleseydiniz belki yardımcı olanlar olabilirdi :) Eğer Ankara'da yapılacaksa www.clubbonjour.com sitesinden Gölbaşı'ndaki Club Bonjour'u inceleyebilirsiniz. Mesaj atarsanız da detaylı yardımcı olabiliriz.
Hangi şehirde aradığınızı söyleseydiniz belki yardımcı olanlar olabilirdi :) Eğer Ankara'da yapılacaksa www.clubbonjour.com sitesinden Gölbaşı'ndaki Club Bonjour'u inceleyebilirsiniz. Mesaj atarsanız da detaylı yardımcı olabiliriz.
Bayağı yer varmış kır düğünü yapmak için. Ama internetteki yorumlar güvenilir mi emin olamıyoruz. Çünkü bazıları atıyorum X mekanını çok beğenmiş ama bazıları da uzak durun çok kötü demiş. O ağacın altı diye bir yer bulduk Çamlıca tarafında, fiyatları nispeten uygun ama daha karar veremedik. Sizin düğün ne zaman?
Bayağı yer varmış kır düğünü yapmak için. Ama internetteki yorumlar güvenilir mi emin olamıyoruz. Çünkü bazıları atıyorum X mekanını çok beğenmiş ama bazıları da uzak durun çok kötü demiş. O ağacın altı diye bir yer bulduk Çamlıca tarafında, fiyatları nispeten uygun ama daha karar veremedik. Sizin düğün ne zaman?
Selamm canım, o ağacın altı dediğin yerin yeni adı bambi garden ve şansa bak biz de oraya yoğunlaştık:)) tarihi daha netleştirmedik canım ama düğün mekanının boşluğuna göre ayarlıcaz büyük ihtimalle, cumartesi akşamı boş bulmamız lazım o yüzden bu cumartesi gidip bambi ile görüşücez fiyat konusunda, sen ordan fiyat almış mıydın? ben de yorumlarına baktım genel olarak olumlu ama bilemedim tabi. biraz da merkezi olsun istiyorum çoğu yer polonezköyde o yüzden en uygunu bura gibi göründü bana
istanbul avrupa yakasındaysanız zeytinburnunda la parc de mariage yi önerebilirm. ben çok beğendim. 200 kişi erken rezervasyonla(2015 fiyatları baz alınıyor) herşey dahil 10000 tl fiyat verdiler.
istanbul avrupa yakasındaysanız zeytinburnunda la parc de mariage yi önerebilirm. ben çok beğendim. 200 kişi erken rezervasyonla(2015 fiyatları baz alınıyor) herşey dahil 10000 tl fiyat verdiler.