öncelikle hayırlı olsun ve herşey gönlünce olsun:) ben 2011 eylül ayında evlendim, ve düğünüm salonda oldu daha doğrusu şöyle otelin salonu direk bahçeye açılan bir yerdi ve nikah için otelin bahçesini süslettim ve nikahı orda yaptım nikahtan sonra yemek için de salona geçildi kısaca biraz ikizi aynı anda oldu gibi oldu ama bana sorarsan kesinlikle kır düğünü istemem, yağmur riskin var ama tabi bu nerde yapacağına bağlı mesala ben eğer bizm yaptığımız yerde kır düğünü yapmış olsaydım içerdeki salonuda benim için bekletceklerde yağmur yağsa herşey oraya alıncaktı, ama şöyleki ben istemedim çünkü kır düğününde bir kopukluk oluyor hele ortada havuz varsa sanki oğlan tarafı bi yerde kız bi yerde arada bi uçurum var, yani bana biraz soğuk bir ortam geliyor ama salonda pistte eğlence çok gzüel oluyor hele eğer sanatçın iyiyse ve eğlendiriyorssa yok böyle eğlence :) o yüzden bence kesinlikle salon düğünü tatlım :) bidee ben nikah masamı tekrar salon içine kurdurmadım çünkü organisayoncu artık o iş kalktı kro gibi masada oturulmaz arkadaşlarınla oturcan dedi zaten biz hiç oturmadıkk:) dielrim herşey senin içinde çok gzüel olur çünkü ben geri dönüp baktığımda allahım iyiki burda ve böyle yapmışım diyorumm :)