Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba umarım sorununuz budur ve çözülür kır testini doktorunuz mu istedi, benim de başarısızlıklarım var sorun görünmüyor nerede yaptınız acaba testi2 negatiften sonra verdiğim testte kır testi pozitif çıktı tutmama nedeni kesin bundan olabilir mi embriyolar 5 aa 5aa ve 5 bb idi
Aynı durumda olan var mı nasıl yol izlediniz
Merhaba bu test rahimdeki katil hücreyi mi tespit ediyor . Bende kesin olduğunu düşünüyorum ama herhangi bir testini henüz yaptırmadımBen doktorumdan zorla istedim gibi oldu. Ona kalsa 3 ay rahim dinlecekti ben teklif ettim rahimle bir ilgisi yok koldan kandan bakılıyor . Mikrogen de Pendik’te yaptırdım
Teşekkürler , ben de bir çok testi mikrogende yaptırmıştımAşı ve serum öneriyor doktorlar kesinlikle yaptır inşallah olumlu sonuç alırsın benimde pozitif, kimi doktor etkisi var diyor kimisi yok diyor şansa bırakmamak adına en ufak pürüzü ortadan kaldırmak gerekiyor bence de bu test önemli ve Mikrogen dışında hiç bir yere güvenemedim çoğu yer eksik bakıyor yaptıracakların aklında bulunsun
Bunu mikrogene gidip katil hücre kır testi yaptırmak istiyorum desem direk yaptırabilir miyim , henüz anlaştığım bir doktorum yok yani doktor talebi olmadan önce bir kendim yaptırmak istiyorum, doktorlara laf anlatmaya çalışmaktan da sıkıldım açıkçasıAşı ve serum öneriyor doktorlar kesinlikle yaptır inşallah olumlu sonuç alırsın benimde pozitif, kimi doktor etkisi var diyor kimisi yok diyor şansa bırakmamak adına en ufak pürüzü ortadan kaldırmak gerekiyor bence de bu test önemli ve Mikrogen dışında hiç bir yere güvenemedim çoğu yer eksik bakıyor yaptıracakların aklında bulunsun
Beni doktorum yönlendirdi ama özel laboratuvar sonuçta. Bence yaparlar.Bunu mikrogene gidip katil hücre kır testi yaptırmak istiyorum desem direk yaptırabilir miyim , henüz anlaştığım bir doktorum yok yani doktor talebi olmadan önce bir kendim yaptırmak istiyorum, doktorlara laf anlatmaya çalışmaktan da sıkıldım açıkçası
Tebrik ederim sağlıkla kavuşun ben Acıbadem Maslaktaki transferimde prograf kullanmıştım , oradaki bütün serumlar rahim yıkama vs de yapılmıştı ama yine kimyasal olmuştu. Yani benim baya kadersel olmuyor da yine de bilimsel yolları da tüketmeye çalışıyorumBen de yaptırmıştım Flow-kır testini. Doktorum istemişti. Diğer tedavilerimden farklı olarak transfer öncesi ofis histeroskopi ile rahim yıkama yapıldı. Ayrıca prograf kullanıyorum günde iki defa. Pozitif aldım bu arada geçen hafta.
Sizinkiyle aynı durum mu bilmiyorum ama faydası olur belki diye yazmak istedim
Bana sordunuz sanırımDaha önce hiç hamile kalmış mıydınız ben hiç kalamadım . Prograf sonrası kendiliğinden mi gebe kaldınız tüp bebek mi
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kavuşun ben Acıbadem Maslaktaki transferimde prograf kullanmıştım , oradaki bütün serumlar rahim yıkama vs de yapılmıştı ama yine kimyasal olmuştu. Yani benim baya kadersel olmuyor da yine de bilimsel yolları da tüketmeye çalışıyorum
Bunu mikrogene gidip katil hücre kır testi yaptırmak istiyorum desem direk yaptırabilir miyim , henüz anlaştığım bir doktorum yok yani doktor talebi olmadan önce bir kendim yaptırmak istiyorum, doktorlara laf anlatmaya çalışmaktan da sıkıldım açıkçası