- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Hem merkezi sistem hem de kömürlü,daha ne olsun,sıcacık oturursunuz bu kış.
Kışın bile yaz sıcağını yaşamaktan başka sorunu yok
İnşallah öyledir canim ya kazanda sorun olmazsa dediğim gibi arkadaş kafami karistirdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya olsa bile kazan bu sonuçta tamir edilir :)
Rahat edersiniz bebeğinizde sıcaklık bi evde buyur . Ben çok memnunum ki benim ki son kat. Ama oğlumun odası arada kalıyor ve öyle sıcak oluyordu ki hiç bir şey örtmeden yatıyordu :))
Öğrenciyken oturmuştum öyle bir evde. Kazan dairesi de tam yatak odamın altındaydı. Bütün kışı şort t- shirt ile geçirirdim. Ama maliyet olarak çok yüksekti. Yıllık kömür parası verirdik hiç yetmezdi, şubat dedi mi bi daha isterlerdi. Bi de kazan patlamıştı bir kez yatak odam yerle bir olmuştu.
Ablam merkezi sistemde oturuyor,gece kapatıyorlar,sabah 5 gibi geri açıyorlar,soğuk kış günlerinde hiç iyi olmuyor bu durum ,çocuk odasında elektrikli radyatör yakıyorlar geceleri,sizde taşınmadan önce sorun mutlaka geceleri de yanıyormu diye ,eğer öyle ise güzel olur tabi .
Bende merkezi sistem bir evde oturmustum ama dogalgazdi.Gündüz sıcacıktı ama akşam 11 gibi kapaniyordu kışın oturma odasında elektrikli ısıtıcı yakıp yatiyorduk çocukla birlikte.Gece yanıp yanmadığını öğrenin yaniyorsa süper daha ne olsun.
Bizim de kömürlü.merkezi sistem evde tişörtle dolaşıyorum hava eksi yirmi yedi dereceyken :))
Merhaba ben su an bır dogu sehrındeyım. Bızım de komurlu merkezı sıstem.Gece kapanıyor ama onun sıcaklıgı sabaha kadar kalıyor bızım hatta sıcaktan uyudugum odayı kapatıyorum.Bır tanıdıgımızında boyleydı ama onlarda usumustum mesela Sız yıne de ıyıce arastırın bızım bına 4 kısılık belkı o da etkılıyordur bılemıyorumSelam kk hanimlari... Sizlerden fikir almak istedim kafam çok karisik bu aralar..stresliyim. doğumuna bir buçuk ay kaldi ve hem maddi sorunlar nedeniyle hem de evimin dublex olup isinamama problemi nedeniyle evimi satmak durumunda kaldik.. Allah nasip ederse bir yil sonra tekrar ev almayi planliyoruz ancak bu arada kiraya cikmayi düşünüyoruz..bir tane ev buldum kiralik buyuklugu vs herşeyi iyi .. Merkezi siztem kömür isitmali daha önce boyle evde oturanlar var mi ? Ben hic oturmadim sıkıntılari ya da güzel yanlari varmidir?
Merhaba ben su an bır dogu sehrındeyım. Bızım de komurlu merkezı sıstem.Gece kapanıyor ama onun sıcaklıgı sabaha kadar kalıyor bızım hatta sıcaktan uyudugum odayı kapatıyorum.Bır tanıdıgımızında boyleydı ama onlarda usumustum mesela Sız yıne de ıyıce arastırın bızım bına 4 kısılık belkı o da etkılıyordur bılemıyorum
çocukluğum merkezi sistemli mahallede geçti. merkezi sistemden vazgeçilip kombi kullanılmaya başlanınca insanlar rahat bir nefes aldı. başka yerleri bilmem ama ankara'da merkezi sistem yaz kış yüksek bedel ödeyip, yeterince ısınamamak anlamına geliyor.
ev alırken de ilk elediklerimiz merkezi sistemli evler oldu. külfetli bir sistem. merkezi sistemde elektrikli ısıtıcı kullanan eksik olmaz bizim buralarda... tabii bir de yazın yine yüksek bedel ödemek var.
Ne kadar güzel canim.. Peki yukarda arkadaslarin dediği gibi sondugunde soguyormu gece.. Yada gece sonduruyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?