- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.983
- 133
- Konu Sahibi showingnoemotions
Evden çıksınlar. Onlar kirayı ödemesin sizde depozitoyu vermeyin. Madem ev sizinmiş böyle bir zamanda biraz karşılıklı anlayış ve fedakarlık göstermek lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimi görünce veririm depozitonuzu deEv sahibi ailem oluyor. Gerçekten insanlara acımamak gerekiyor. Kirayı ödeyemiyor, avukatım var benim diyor. Bulundukları şehirde tanıdığım yok olsa da şu an kimse yabancılara yaklaşmak istemez.
Evden çıkmalarının benim için bir mahsuru yok ama insan bu kadar mı anı kollar. Dün yatıracağız hesabını ver diyorlardı, şimdi yatıramayız, depozitomuzu ver diyorlar. Kırdıkları yeri de biz geldiğimizde öyleydi diyorlar, neyse ki, video var.
Kusura bakmayın ama çok safmışsınız neden odanızın kapısını açık bırakıp gider ki insan daha önce de fatura yüzünden gerilmiştiniz ben olsam öyle insana su bile vermem.Ya evet,eşyalarımın olduğu odayı da açık bıraktım, kullansınlar diye. Aklıma kötü bir şey gelmedi. Ben pasaport fotolarını istedim vermedi, o benden kimlik istedi hemen verdim. Ben bir şeyler karıştırdıklarını tüymeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Siz bı polisi arayıp sorun ikametgahiniz kiraladiginiz eviin olduğu sehirdeyse gelebilirsiniz izinle nasıl olur bilmiyorum bı polisi arayınKahveci bi hatun, ben kirada değilim, sadece evi görmeden paralarını göndermek istemiyorum. iyi niyetli olsalar bugünü beklemezlerdi, daha dün kalacaz diyorlardı. Eve gittiğimde, eşyasız görürsem, üstüne bir de depozito vermiş olacağım.
Bence ifşa edin bölümünü falan biliyorsaniz su bölümü okuyan ismi a ve b ile başlayan iki arkadasla ı ev için anlastik bu bu problemleri cikardilar size referans olsun deBen de bu kızlar evimde kaldı para vermediler desem nasıl ispat edecekler? Elden aldım. Madem beni aptal yerine koymaya çalışıyorlar.
Ben bu kızları ev arkadaşı arama gruplarından buldum, o grupta da bunların yaptığını ifşa etmek istiyorum. Suça girer mi? Bu kızlar kendilerini acındırıp insanların evine yerleşiyor, sonuç ortada.
Ev sahibi ile görüşün benim de param yok diyin. Yuh artık ha terbiyesizlikDaha öne bu konuyu da açmıştım:
Uyanık ev arkadaşları, faturalar nasıl paylaşılmalı?
@hostesin kırmızı fuları, yorum yapmadan önce keşke şöyle bir okusaydınız.www.kadinlarkulubu.com
Bu kızlar arkadaşım değil, internet üstünden bulmuştum. Ben 2 aydır evde değilim, kızlara da evden ayrılmaları için mayısa kadar süre vermiştim ama şimdi virüs çıktı. Ben başka şehirdeyim, ev başka yerde. Bana biz çalışmıyoruz, bu ay kiranın yarısını ödeyebileceğiz diyor. Durumları yoksa ailelerinden istemeleri gerekmez mi? Ben de çalışmıyorum. Şu an herkes aynı gemide, onlar bana ödeyemezse ben de, ailem de başkasına ödeme yapamayacağız.
Bu arada kirayı ödemeyeceklerini nedense şehirlerarası seyahat yasağı geldiği için söyleme gereği duymuşlar. Ondan önce öderiz diyorlardı, bana daha çok nasıl olsa gelemez diye düşünüyorlar gibime geldi.
Sende depozito varsa onlar kirayi ödemediyse neyin davası. Verme olsun bitsin. Depozito. Bu tip.eksikler için zatenEv sahibi ailem oluyor. Gerçekten insanlara acımamak gerekiyor. Kirayı ödeyemiyor, avukatım var benim diyor. Bulundukları şehirde tanıdığım yok olsa da şu an kimse yabancılara yaklaşmak istemez.
Evden çıkmalarının benim için bir mahsuru yok ama insan bu kadar mı anı kollar. Dün yatıracağız hesabını ver diyorlardı, şimdi yatıramayız, depozitomuzu ver diyorlar. Kırdıkları yeri de biz geldiğimizde öyleydi diyorlar, neyse ki, video var.
Kızlar benim şehir dışından gelemeyeceklerimi bildikleri için biz evden çıkıyoruz, depozitoyu ver diyorlar. 2 gün sonra çıkarlarmış. Evde bir yeri kırmışlardı, biz yapmadık diyorlar. Gerçekten de gidemiyorum ne yapacağım? Bu ayın faturaları da gelmedi.