Selam herkese,
Kirada oturuyorum,zam ayım gelmek üzere.Devletin koyduğu %25 lik bi zam var ev sahibim ne yapıcak kirayı h,ç bilmiyorum(Kiram 2000 tl bu arada)Ben öğluma diyorum'ki %50 yapsada sesimizi çıkarmayalım sonuçta uyğuna oturuyorum ne dersiniz?
Bence yüzde 40 yuzde elli gayet adil bir oran. 3000'den fazlasını kabul etmeyin bence. Kaç yıldır kiracınsınız?Selam herkese,
Kirada oturuyorum,zam ayım gelmek üzere.Devletin koyduğu %25 lik bi zam var ev sahibim ne yapıcak kirayı h,ç bilmiyorum(Kiram 2000 tl bu arada)Ben öğluma diyorum'ki %50 yapsada sesimizi çıkarmayalım sonuçta uyğuna oturuyorum ne dersiniz?
yuhh yani bir anda 3 katı istemek nasıl bir kendini bilmezliktirBiz de hemen hemen aynı fiyata oturuyoduk. Bizimki %300 istiyo%100 e kabuldük ama kabul etmiyolar. Bence de hiç sesinizi çıkarmayın. Hem de adil olur ev sahibi için de
yuhh yani bir anda 3 katı istemek nasıl bir kendini bilmezliktir
yeni daha 10 ayBence yüzde 40 yuzde elli gayet adil bir oran. 3000'den fazlasını kabul etmeyin bence. Kaç yıldır kiracınsınız?
10 ay hiç tanışmadım desem binadakilerleKaç yıllık kiracısiniz? Özellikle ilk 3 yıl yüzde 40 50 arası ideal
Birde binada/ sitede diğer fiyatlar nasıl?
10 ayKaç yıllık kiracısınız?
Allah kendi evimizi nasip etsin inşallah.Bebeğim 9 aylık. Mahkemeye verdiler bizi. Evde küçücük bi bebeğin olmasını bile önemseyemeyecek kadar kötü insanlar
Bende öyle yapıcam muhtemelenbize %60 civarı yaptı, etraftakiler 7000'den başlıyordu. bu haliyle bile o rakamların çok altında kaldı. %25 diye ısrar etmedik ama en azından %50 oranında bi rakam söyledik, şu olmaz mı diye, kesinlikle olmaz bu zaten çok uygun deyip kabul etmedi. biz de uzatmadık, teşekkür edip yeni kirasını yolladık.
İnşallah bacım. Hayattaki en çok istediğimiz şey buAllah kendi evimizi nasip etsin inşallah.
Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?