- Konu Sahibi marjinalfaydali
Merhaba, ilişkiler anlamında bi dert değil ama özellikle birkaç gündür çok canımı sıkıyor bu durum. Biz yeni bir ev aldık ve taşındık.Önceden oturanlar evi çok hor kullanmışlar ve çok pis insanlarmış, apartman sakinleri de söylüyor bunu. Evi almadan önce gördüğümüzde biz da farkettik pis olduğunu ve binanın tamamının işçiliğinin kötü olduğu ama içini kendimiz yaptırırız diye düşündük, boya -badan- temizlik vs. sonucunda da bu pis şahısların kalıntılarından arınırız sandık. Çünkü evin konumu ve yeri çok güzel, o civarda o fiyata başka ev de bulamadık.
Ama şimdi neler mi oluyor? Banyodan gelen o pis koku geçmiyor...Çamaşır suyu döktüm, kostik döktüm, 2 kez sildirdim ama koku yeniden hortluyor...Evde köpek beslemişler ve tahminim köpeğe banyoyu kullandırtmışlar
Bir diğer mesele de zaten binanın işçiliğinin kötü olması...Çamaşır ve bulaşık makinesi suyu o kadar sesli alıyor ki, gürültüden ben korkuyorum borular delinecek diye...Diğer sorun duvarların yamuk olması... Baktıkça gözüme batıyor.Ve bugun en son banyoyla bitişik odanın duvarının alt kısmının yeni boyanmış duvarında kabarma ve nemlenme olduğunu farkettim,ki odayı hergün havalanadırırım.Demek ki o odadaki hafif tuhak bi kokunun sebebi de buymuş
Bi de rutubet zamanla sağlığımıza zarar verirse diye korkuyorum
Kabus evinde uyanmış zavallı bir korku filmi kahramanı gibi hissediyorum kendimi... Biliyorum, sağlık olsun, bunlar filan dert değil sağlık olduktan sonra ama şu birkaç gündür çok dert ediyorum...Bi de yani eski semtimize göre çok çok yüksek fiyatlara evlerin alınabildiği bir semt burası..Yani bizim için çok yüksek sayılabilecek bir fiyata aldık, bi ton tadilat yaptırdık, usta desen zaten ayrı bi beceriksiz çıktı, Duvarların boyaları kapılara, kapıların boyaları duvarlara bulaşmış, hiç özenmemiş. Onca para verdik, hiç içime sinmiyor, yeni ev aldık diye hevesle oturamıyorum 
Herkes yaşıyor mu evinde böyle sık sık sorunlar? Geçiyor mu düzeliyor mu bunlar, bunlarla yaşamayı mı öğreniyoruz? Evin mi var derdin varmış gerçekten.Kiracılık ne güzel ne özgürlükmüş meğer.
Ama şimdi neler mi oluyor? Banyodan gelen o pis koku geçmiyor...Çamaşır suyu döktüm, kostik döktüm, 2 kez sildirdim ama koku yeniden hortluyor...Evde köpek beslemişler ve tahminim köpeğe banyoyu kullandırtmışlar

Herkes yaşıyor mu evinde böyle sık sık sorunlar? Geçiyor mu düzeliyor mu bunlar, bunlarla yaşamayı mı öğreniyoruz? Evin mi var derdin varmış gerçekten.Kiracılık ne güzel ne özgürlükmüş meğer.
Son düzenleme: