• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı olmak ....

ne olur yardım edin bana.
merhaba sadece bilgi almak istiyorum. oturduğum ev bu yıl yeni bitmiş, daha 1 sene bile olmamış bende 8 aydır oturuyorum. kiracı olarak, şöyle bi sıkıntımız var. bodrum kat,1 kat ve 2 katın ise yarısına kadar arkaya bakan oda ve banyo ıslak ve rutbet içinde. ev sahibimiz 4 kata yeni tasındı her gördüğümde söylüyorum. değişik bahanelerle bizi oyalıyo.seten boya ağlarmış. ne hikmetse sadece arka odanın yarısına kadar ağlıyo. yok yaz görmemiş o yüzden soğuk ve rutubetliymiş. falan fıstık.
hemen hemen tüm kiracılar şikayetci ev ısınmıyo ve rutubetli. acaba ısı yalıtımı yeni yapılan binalarda olmak zorunda değilmi?kiracı olarak ne yapabilirim.
Rutubet bir tek siz de mi var diğer komşularda da var mı su borusu falan geçiyor mu oradan,ısınma konusu ev yeni olduğu için ısınmayabilir diyorlar en az 1 sene sonra kesin ısınır derler çünkü ev sıfır daha önce oturulmamış duvarların falanda ısınması gerek diyorlar.

rutubet bir tek siz de mi var diğer komşularda da var mı su borusu falan geçiyor mu oradan,ısınma konusu ev yeni olduğu için ısınmayabilir diyorlar en az 1 sene sonra kesin ısınır derler çünkü ev sıfır daha önce oturulmamış duvarların falanda ısınması gerek diyorlar.

ben 2 kattayım bende var. 1. Katları görmeyin zaten. Sikayet falan edemiyomuyum belediyeye falan

Back