kiracılara güvenebilir miyiz?

Evini aileye verirsen fazla bir sorun yaşamazsın. Eğer isterse şuan ev sahipleri her ay kira verilirken evide kontrol edebiliyor biz öyle yaptık. Kiracımız evden şuan çıktı ve ufak tefek tadilatlar haricinde hiç birşey yok evde.
Kim korkuttu seni bu kadar:90:

Yok artık daha neler, depozito niye var ozaman.

Kiracı olsam, ev sahibi böyle birşey dese vallahi de billahi de uçan tekme atarım karnının ortasına, nasıl bir saygısıylık ve hadbilmezliktir bu. Alsın evini başına çalsın.

Tüm ev sahipleri yakında kiracı bulamayacak ve çok sevineceğim, mumla arayacaklar ah olsaydı da kirletseydi diyecekler ama herkesin bir evi olacak inşallah.

Kirada olan bir eve sahibiz. Ve çok da kirada oturduk. Evet sapıtan kiracılar var yok değil. Ama iyi seçmek lazım. Biz ilk iki kiracıyı emlakçı yoluyla seçtik ve yapmadıları kalmadı. Kocaman kocaman nal gibi çivileri duvara çakıp bide karşımıza geçip "Ehehe süs astık" dediler. Yeni yapılan parkeleri kaldırıp "Orası hoş durmuyodu" diyen bile oldu. :9: Ben şahsen hayatımda ilk kez öyle çiviler gördüm. Biri gitti balkon demirlerine tahta çaktı. Neymiş çocuk kafasını çıkarırmış. E başında dur. Balkon demirine tahta mı çakılır.. Bla bla bla.. Sonra son kiracımızı ciddi manada seçerek bulduk hem tanıdık hem de işi, ailesi falan bakımıyla. Aslında ben bunun meslekle alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Öğretmene, mühendise şuna buna.. O duvara kazık kadar çivi çakan doktordu mesela. Çok şükür şu an memnunuz. Biraz araştırır, aileye falan verirseniz sorun olacağını sanmam. Ayrıca sözleşmede belirtebilirsiniz. İşte kapılar şöyle verildi, ev badanalı, mutfak ankastre (sıfır) şeklinde ibareler koyabilirsiniz. En azından zarar verirlerse ödemek zorunda kalırlar. Ama gerçekten araştırarak verirseniz hiç gerek kalacağını sanmıyorum. :34:

Back