- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.574
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin demirbaşlarını mal sahibi öder. Şöyle düşünün panjuru yaptırsanız çıkarken götürecek misiniz hayır.Bazı sorunlarımdan dolayı çok kısa sürede ev tutmak zorunda olduğum için ev arayacak zamanım da enerjim de yoktu ve kirasi aidati çok yüksek olan çok eski bir binaya taşındim. Sadece guvenlikli olmasina baktimm.
1 aY oturdum evde ve klozet, musluklar bozulmaya, alaturka tuvaletin tavani su akitmaya basladi. Lavabolar tikaniyor sürekli evin panjurlari da acip kapatirken kiriliyor. Ev cok guzel her yeri dolap dolu ama demirbaslar resmen elimde patladi.
4 bin lira maaşım var ve yakıt da dahil ev bana kış aylarinda 2 bin liraya mal oluyor aylık. Bu evdeki sorunları ev sahibi mi ödeyecek yoksa kullanici hatası diye ben mi ödeyeceğim? Bina 60 yıllık. Nedir ne degildir çıkamadım işin içinden. Kira kontratı 1 senelik. Evi değiştirip ev sahibini mağdur etmek istemiyorum. Ama bu evde mutlu değilim.
Evet aynen öyle ev sahibi iyi niyetli olunca insan yaptigi masrafı bile görmüyorBen de eski bir evde oturuyorum, daha girerken bir sürü ufak tefek şeyi yaptırıp girdim. Ufak tefek ama çok ciddi yekûn tuttu. Ev sahibi, ev bu beğenen tutsun mantığındaydı. Ama bu, eve de bağlı, ben tutmasam başkaları da tutardı, çünkü konumu, manzarası, tercih edilen bir yer bu civarda.
Sonra her sene bir şey çıktı, yaptırdım. Sonra bir sene, bu sene kiraya kuruş zam yok dedim tamam dediler.
O kadar çok ev değiştirdim ki profesyonel kiracıyım, şunu söyleyeyim, iyi niyetli ev sahibi çok mühim, o zaman kolaylıkla orta yol bulunuyor.