• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!! kiracıyı evden nasıl çıkarabiliriz

^^brise^^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
43
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar
annemler (benim taşınmak üzere olduğum yerden) 6 aydır bir ev almaya çalışıyorlar ama evde kiracı var çıkmıyor.onlarda bu zamana kadar beklettiler almadılar biz uğraşmayalım diye ama ev sahibi kiracıyı çıkaramıyor,6 aydır çıkcam diye kira da vermiyormuş..
kiracı her hafta bu hafta taşınıyorum diyor,ama 6 ay geçti hala çıkmadı
annemler de artık evden vazgeçmeye karar verdiler ama aynı kriterlerde başka ev de bulamıyoruz
çünkü bana komşu olacaklardı
ben de diyorumki bu evi alsalar,biz çıkarsak
hukuki prosedürü nedir?tahliye davası falan açılsa ne kadar sürede çıkarabiliriz
özellikle avukat arkadaşlar ya da buna benzer bir durum yaşayanlar yardım ederlerse çok sevinirim
annemle komşu olmak istityorum ve onlar da bu evi çok istiyorlar..

hayırlısı tabi ama yüzsüz bir kiracı yüzünden tüm planlarımız altüst olcak:50:

merhaba arkadaşlar
annemler (benim taşınmak üzere olduğum yerden) 6 aydır bir ev almaya çalışıyorlar ama evde kiracı var çıkmıyor.onlarda bu zamana kadar beklettiler almadılar biz uğraşmayalım diye ama ev sahibi kiracıyı çıkaramıyor,6 aydır çıkcam diye kira da vermiyormuş..
kiracı her hafta bu hafta taşınıyorum diyor,ama 6 ay geçti hala çıkmadı
annemler de artık evden vazgeçmeye karar verdiler ama aynı kriterlerde başka ev de bulamıyoruz
çünkü bana komşu olacaklardı
ben de diyorumki bu evi alsalar,biz çıkarsak
hukuki prosedürü nedir?tahliye davası falan açılsa ne kadar sürede çıkarabiliriz
özellikle avukat arkadaşlar ya da buna benzer bir durum yaşayanlar yardım ederlerse çok sevinirim
annemle komşu olmak istityorum ve onlar da bu evi çok istiyorlar..

hayırlısı tabi ama yüzsüz bir kiracı yüzünden tüm planlarımız altüst olcak:50:

Merhaba
anneniz evi satın aldıktan itibaren 1 ay içinde kiracıya evi tahliye etmesini noter yoluyla ihtar etmek koşuluyla tahliye davası açabilir
aynı ihtarda çıkana kadar kira bedellerini kendisine ödemesini istemesinde de yarar var

Back