Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var lütfen yardim edin eşimin tayini cikti ama oturduğumuz evle 1 yil kontrat imiz var ve biz daha oturali 4 ay oldu acaba ev sahibi bir problem yaratabilir mi?
Kontrat ev sahibi ve kiracının haklarını korumak için yapılıyor. Tamemen ev sahibibi insiyatifine kalmış bir durum canım..
Ama kontrat noter huzurunda yapilmadigi suredevgecersiz sayilmiyormuydu
Sizin zaten onaylı değil mi ? kırtasiyeden alınan bir kağıda imza attıysanız iki tarafta zaten geçersizdir. Ben böyle konu açınca hani noter onaylı nasıl feshedebiliriz gibi birşey anladım pardon.
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var lütfen yardim edin eşimin tayini cikti ama oturduğumuz evle 1 yil kontrat imiz var ve biz daha oturali 4 ay oldu acaba ev sahibi bir problem yaratabilir mi?
ev sabihinizin anlayışına kalmış bişi.sonuçta isteyerek çıkmıyorsunuz tyin durumu söz konusu ki zaten çıkmayın burda oturun diyeceğini pek sanmıyorum.en fazla ne yapabilir ki?
Noter onayini biz görmeden yapmasi mümkün değil sanirsam. Sadece eve bir kagir getirdi kontrat kagidi üzerine kimlik bilgilerini yazdi eşimin sonra imza atildi o kadar başka onay falan görmedim yani.
En fazla geri kalan aylarinin parasini isteyip depozitomuzu yakabilir mesela :)
En fazla geri kalan aylarinin parasini isteyip depozitomuzu yakabilir mesela :)