- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Bizede böle diyen çok oluyo üç çocukla nasıl olacaksa eşimle benim herkese dediğimiz tek laf istediğim her ev benim bi ev alsak şimdi hiç birikimsiz evin ederinden bi kat fazla para vermemiz lazım denene kulak tıkayınMerhaba arkadaslar uc senemize az kaldi hep kendimiz evliligimizi olusturduk dugun esyalar her detayi biz odedik ev alabilecek bir durumumuz yok biraz birikim disinda ailelerden ev imkanimiz olmadi gunumuz kosullari ortada uc bes koseye atsakta bu kredi alabilecek kadar asla olamiyor kira odememiz ile birlikte gelirimiz 4000 4500 arasi degisiyor toplu para olmadan ev almak nasil bir hayal bilemiyorum.s istanbul birde her onune gelen es dost ev alin diye neredeyse yakamiza yapisiyor kayinvalidem oturdugu bina cevresindekileri ev alanlari ornek gosterip fiyat veriyor annem akrabalari ornekliyor arkadaslarim kiradami oturuyorsunuz diye kucumsuyor benim haberim olmayan gokten bir miras mi indi acaba diye hafizami kontrol etmeye baslayacagim iyice delirttiler beni. Taksitim var standartlarim bu yasantiya ancak uygun calip cirpayim mi ne yapayim kendimi mi kahredeyim? Kirada oturmak ayip mi ?