Kiraların yüksekliği

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Kiralar çok abartılı ve artmış. En düşük 1800 bu en kötü hallisi olanlar. Siz kiralarınızı ödemekte zorlanıyor musunuz nasıl kira buluyorsunuz kesenize göre. Geçirebiliyor musunuz. Kimsede vicdan kalmamış asgari ücretle kira bedelleri çok acımasız. Daha uygun kira olan ilçeler var mı diyeceğim ama Esenyurt ta bile hayvanı bağlasan durmaz 1600 dediler 🙄

Buna en güzel çözüm büyük şehirden göçmek :D
Maalesef başka çözüm yolu göremiyorum. Ev+aidat 5000₺ ödüyoruz. Buna kimsenin dur demiyeceğini de biliyoruz. Ama daha ilginç olanı 1,5-2 milyonluk dairelerin kapış kapış gitmesi. Bu terste bir işlik var ❗

Bu istanbulda yaşayan üyelerin ülke sadece istanbuldan ibaretmiş gibi yaşadığı yer hakkinda biseylerden bahsederken istanbulda yaşıyorum dememesi beni çok gıcık ediyor. Konuda esenyurt geçmese istanbulda yaşadığını ben anlamam ama kendileri anlayabilecegimizi zannediyor.
Cok rastlayinca böyle konulara size patlamış gibi oldum ama nüfusu 100bin olan yerlerde bile 1800 kira artık çok normal olmuş. İstanbulda daha fazladır 1800 İstanbul için ucuz bile

Geleneksel geçinemiyoruz konumuz açılmıştır. Programı açıklıyorum:

-Evet biz de geçinemiyoruz mesajları
-Yurtdışında yaşayan üyelerin burada böyle böyle Türkiye'de nasıl öyle öyle mesajları
-Ayda 500 lira ile geçinen ve her hafta et yiyen ve konunun sonuna kadar linç edilecek bir üyenin mesajı
-Karşılıklı atışmalar
-Mune hanımın geleneksel siyasete girmeyin uyarısı
-Uyarıya rağmen devam eden atışmalar ve en az 2 üyenin banlanması
-Konunun kapanması

Buna en güzel çözüm büyük şehirden göçmek :D
Maalesef başka çözüm yolu göremiyorum. Ev+aidat 5000₺ ödüyoruz. Buna kimsenin dur demiyeceğini de biliyoruz. Ama daha ilginç olanı 1,5-2 milyonluk dairelerin kapış kapış gitmesi. Bu terste bir işlik var ❗

Oturduğum dairenin satış fiyatı 2 milyon.
Kira + aidat 4bin ödüyoruz.
Çıktığımız an adam 7bine bir günde kiraya verir.
Satılığa koysa max 1 hafta veriyorum. Çünkü malum siteden takip ediyorum ilan durmuyor hiç.
Ev g.t kadar. Bizim bütçe bu kadar o yüzden şu an ev değiştiremiyoruz.
Kim veriyor bu paraları aklım almıyor benim de.. 😞😞

-Yurtdışında yaşayan üyelerin burada böyle böyle Türkiye'de nasıl öyle öyle mesajları
-Ayda 500 lira ile geçinen ve her hafta et yiyen ve konunun sonuna kadar linç edilecek bir üyenin mesajı
-Karşılıklı atışmalar
-Konunun kapanması
Şeyi unutmuşsunuz. Asgari ücretle hem geçinip hem de Range Rover alıyoruz tarzı mesajları :D
Ya da geçen bir konu da vardı evde tişörtle kış ayında gezmezsek geçinebilirmişiz :D

Şeyi unutmuşsunuz. Asgari ücretle hem geçinip hem de Range Rover alıyoruz tarzı mesajları :KK70:
Ya da geçen bir konu da vardı evde tişörtle kış ayında gezmezsek geçinebilirmişiz :KK70:
Kalın giyinin siz de hanımefendi bakan beyin emri o zaman tasarruf edersiniz fatura çok gelmez 🤦‍♀️

Buna en güzel çözüm büyük şehirden göçmek :KK70:
Daha çok gurbetçiler, araplar falan abanmış durumda bence

Kalın giyinin siz de hanımefendi bakan beyin emri o zaman tasarruf edersiniz fatura çok gelmez 🤦‍♀️
Hatta karlı gecelerde bol bol sevişmeyi düşünüyorum :D geceler daha soğuk malum. Evladımı da montla yatırırım. Ay sonuna her halde 10₺ kar ederiz, onunla da ekmek alırım ksjsjdj

Dün markete gittim çamaşır suyu alacağım büyük alayım dedim 3 lt likti bidona baktığımda bidonun 3 te 1 inin boş olduğunu gördüm. Markası domestos. Herkes birbirini minnoş ifadeyle fofenkleme peşinde. Bir de fiyatı 26 lira. Altı üstü çamaşır suyu.

Hatta karlı gecelerde bol bol sevişmeyi düşünüyorum :KK70: geceler daha soğuk malum. Evladımı da montla yatırırım. Ay sonuna her halde 10₺ kar ederiz, onunla da ekmek alırım ksjsjdj
5 ekmek eder azımsanmayacak kadar çok. Onu da hemen yemeyin azar azar yiyin ordan da hop tasarruf.

Dün markete gittim çamaşır suyu alacağım büyük alayım dedim 3 lt likti bidona baktığımda bidonun 3 te 1 inin boş olduğunu gördüm. Markası domestos. Herkes birbirini minnoş ifadeyle fofenkleme peşinde. Bir de fiyatı 26 lira. Altı üstü çamaşır suyu.
Ben artık marketlere gitmiyorum. Sürekli kampanya yapıyor trendol market, getir , hepsi burada. Geçen gün 2lt ayçiçey yağı , torku banada, krema ve üçgen peyniri 25₺ aldım. Bunu da kıskanın diye anlattım djjdjdjd

-Karşılıklı atışmalar
-Konunun kapanması
Çocuğunu asgari ücretle özel okula yolayan, üstüne birde birikim yapan tayfayı unutmayalım lütfen, çünkü niye domatesi yazın çok alıp konserve yapiyor ve çok tasarruf etmiş oluyor.

Back
X