- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ne demek 20 bin 25 bin. Bence sizi kandiriyorlar. Oldu olacak yeni araba alip verin. Tam olarak prosedür nedir bilmiyorum bu konularla ilgili ama nasil bir kaza ki bu kadar masraf çıkmış. ? Bence kandirmaya calisiyorlar..
Kiralik araba ile kaza yapmadim ama esim araba kiralama firmasinda calisiyor. Kesinlikle odemeyin bence sonuna kadar ugrasin. Baska firmanin arabasini size kiralamalari sizin degil o firmanin hatasi. Sakin odemeyin hatta sizi boyle magdur durumda biraktiklari icin tazminat davasi bile acabilirsiniz bence.kızlar canım nasıl sıkkın anlatamam...
5 aylık evliyim. düğünümüzden 2 gün ncxe bir eğlence yaptık ve eşim bir araç kiralamıştı. gece bizi eve bıraktıktan sonra kendi evine dönerken yolda uyuya kalmış ve ciddi bir kaza geçirmiş. kazadan hiçkimseye hiçbirşey bahsetmedi halldicez bilmesinler dedi ve 5 aydır hala kaza sonuçlanmadı.
kiraladığımız şirket meğer araçları başka bir şirkettten kiralıyormuş. ilk şirketin kasko anlaşmasında da kiralık aracın başka firmaya kiralanması yer almadığından kasko şirketi hasarı karşılamayı reddetti. üst kurula sunuldu bilmem ne derken tam 3 ay sonra sigprta hasarı ödeme kararı çıkarttı ve 2 aydan fazladır araç serviste onarıldığı söyleniyor belki de oyalıyorlar bizi bilmiyorum.
kkiralık aracın kaza durumunda kullanılmadığı günlerin parası bizden kesilecek. hasar bedelinin ilk 3 bini bizden kesilecek ve parçalanan 3 lastik ile kırılan camlar da bizden kesilecdek. 20-25 bin gibi bir para yapıyor bu da.
daha yeni evliyiz kendimizi zor geçindiriyoruz onu geçtim şirketin kendi probleminden kaynaklanan sigortanın parayı ödememesi ile ilgili geçen 3 aylık sürecin bize fatura edilmesi ile ilgili canım çok sıkılıyor inanın evliliğimin en güzel günleri kabusa dönüştü. başımıza bu belayı açtığı için eşime çok kızgınım, bir evin içinde konuşmuyoruz günlerdir o da bu işi yeteri kadar ilgilenmedi peşine düşmedi gidip adamların başına bir kere durmadı diye. çok canım sıkkın. bu tarz durum yaşayanlar varmı
Bilgece ben üst segment sayılacak bir araba ile kaza yaptım görünürde hiç bir şey yoktu fakat 1 zenon farın 5bin lira olduğunu öğrenince gözlerim seyirdi ve arabada sadece 2 noktada eziklik olmasına rağmen servisten 14 bin lira fatura çıktı orjinal parçalardan ötürü. Ha sanayiye gidilseydi eminim 1-2bin lirayı geçmezdi. Orjinal parça vs. işin içine girince böyle oluyor.
kızlar canım nasıl sıkkın anlatamam...
5 aylık evliyim. düğünümüzden 2 gün ncxe bir eğlence yaptık ve eşim bir araç kiralamıştı. gece bizi eve bıraktıktan sonra kendi evine dönerken yolda uyuya kalmış ve ciddi bir kaza geçirmiş. kazadan hiçkimseye hiçbirşey bahsetmedi halldicez bilmesinler dedi ve 5 aydır hala kaza sonuçlanmadı.
kiraladığımız şirket meğer araçları başka bir şirkettten kiralıyormuş. ilk şirketin kasko anlaşmasında da kiralık aracın başka firmaya kiralanması yer almadığından kasko şirketi hasarı karşılamayı reddetti. üst kurula sunuldu bilmem ne derken tam 3 ay sonra sigprta hasarı ödeme kararı çıkarttı ve 2 aydan fazladır araç serviste onarıldığı söyleniyor belki de oyalıyorlar bizi bilmiyorum.
kkiralık aracın kaza durumunda kullanılmadığı günlerin parası bizden kesilecek. hasar bedelinin ilk 3 bini bizden kesilecek ve parçalanan 3 lastik ile kırılan camlar da bizden kesilecdek. 20-25 bin gibi bir para yapıyor bu da.
daha yeni evliyiz kendimizi zor geçindiriyoruz onu geçtim şirketin kendi probleminden kaynaklanan sigortanın parayı ödememesi ile ilgili geçen 3 aylık sürecin bize fatura edilmesi ile ilgili canım çok sıkılıyor inanın evliliğimin en güzel günleri kabusa dönüştü. başımıza bu belayı açtığı için eşime çok kızgınım, bir evin içinde konuşmuyoruz günlerdir o da bu işi yeteri kadar ilgilenmedi peşine düşmedi gidip adamların başına bir kere durmadı diye. çok canım sıkkın. bu tarz durum yaşayanlar varmı
Ayy nasil odediniz peki? Valla o zaman çok zormuş gercekten. Allah yardimcilari olsun nasil odeyecekler bu kadar parayi?
Benim araç kiralık değildi...şahsıma ait araçtı. Ailemin ödeme gücü vardı çok şükür hallettik. Ama kiralık araçlarda sıkıntılı bir durum, kasko olayı çetrefilli olmuş konu sahibesinin. Audi,mercedes gibi araçların parçaları çok pahalı almayı düşünenler aklında bulundursun bunu
Kiralık araçların geneli toplama vuruk devrik arabadir. 20 25 binden bahsediyosunuz. Galeride calisyrm araba kiralamiyoruz ama bi musterimizde kiralk araçla kaza yapmıştı ve hiçbişey odemedi. Bnce bilen birilerine danışın.
eşime bu yüzden kızgınım. 5 aydır sadece şirketi aramakla yetindi. git başında dur, servise git aracın durumuna bak. kiraladığımız şlirket çok kurumsal bir şirket hatta araştırma yaparken bir çok kişi firmayı tanıyanlar özellikle bu kadar büyük bir şirket bile aracı başka yerden mi kiralıyormuş diye şaşırdı kaldı. 5 ay oldu haftalardır önümüzdeki hafta bitiyo diyorlar eşim de tamam diyor o süre geldiğinde parça eksik onu bekli,yoruz haftaya gelicek diyorlar yok parça gelmedi diyolarlar bilmem ne diyorlar aylardır bu şekilde oyalanıyoruz.
işin uzaması firmanın tabiki işine geliyor,ama eşimin de sorumsuzluğundan bu kadar zamandır bu iş uzadı. avukat bir arkadaşımız en fazla maaşının 1/4 el koyabilirler gibi bir fikir sundu, ancak durumun netlik kazanmaması iyice sıkıntılı bir durum.
ev kredisi ödüyoruz, ben çalışıyorum ayrıca ek işler de yapıyorum sabahlara kadar ama eşimin pek çabası yok bu konuda saldım çayıra mevlam kayıra modelinde. bu yüzden de ona çok kızgınım bu rahatlığı yüzünden 5 aylık kocamndan ki ne zorluklarla 6 yıl bekleyip evlendiğim aşık olduğum adamdan inanılmaz soğudum, suratına bile bakmıyorum bütün huzurum kaçtı.
ne yazıkki bu da mumkun değil. daha önce onun işiyle ilgili de başlıklar açmıştım zaten. inanılmaz yoğun çalışıyor sinema sektorunde fakat aldığı para asgari ücretin biraz üstü. şu an iş değiştirebilmesi gibi birşey de söz konusu değil.Haklisiniz ama bu kadar da yapmayın...
Siz esinize kusunce ne degisecek ki.. Sadece icinizdekileri oldurdugunuzle kalirsiniz.
Artik olan olmuş.. Bir şekilde hallederiz diyip yoluna bak. Para bir sekilde odenir...
Ama eşine sorumluluk vermek istiyorsan ek isi sen değil o yapsin.
Herkes yaptigi şeyin bedelini ödemeli. Ben ek ise gitmek istemiyorum sen ek mesaimi yaparsin nasil kapatirsin bilemem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?