eşime bu yüzden kızgınım. 5 aydır sadece şirketi aramakla yetindi. git başında dur, servise git aracın durumuna bak. kiraladığımız şlirket çok kurumsal bir şirket hatta araştırma yaparken bir çok kişi firmayı tanıyanlar özellikle bu kadar büyük bir şirket bile aracı başka yerden mi kiralıyormuş diye şaşırdı kaldı. 5 ay oldu haftalardır önümüzdeki hafta bitiyo diyorlar eşim de tamam diyor o süre geldiğinde parça eksik onu bekli,yoruz haftaya gelicek diyorlar yok parça gelmedi diyolarlar bilmem ne diyorlar aylardır bu şekilde oyalanıyoruz.
işin uzaması firmanın tabiki işine geliyor,ama eşimin de sorumsuzluğundan bu kadar zamandır bu iş uzadı. avukat bir arkadaşımız en fazla maaşının 1/4 el koyabilirler gibi bir fikir sundu, ancak durumun netlik kazanmaması iyice sıkıntılı bir durum.
ev kredisi ödüyoruz, ben çalışıyorum ayrıca ek işler de yapıyorum sabahlara kadar ama eşimin pek çabası yok bu konuda saldım çayıra mevlam kayıra modelinde. bu yüzden de ona çok kızgınım bu rahatlığı yüzünden 5 aylık kocamndan ki ne zorluklarla 6 yıl bekleyip evlendiğim aşık olduğum adamdan inanılmaz soğudum, suratına bile bakmıyorum bütün huzurum kaçtı.