kiralık araba ile kaza yapan var mı?

sözleşmem bittiğinde yenilemeyebilirler, grip olsam 2 gün işe gitmesem maaşımdan kesinti yapılıyor, böyle olunca yettirmek için didinip duruyorum. çok yoğun çalıştığından birlikte markewte gitmeye bile vaktimiz olmuyor mutfak masrafı bile hep benim üzerimde, hani hiç bir yük onda olmadığı gibi, al bunu da sen eve harcarsın demiyor. abuk subuk cipslere çerezlere harcıyor bütün maaşını, hiç bir şekilde evimizin sorumluluğunu üstlenmediği gibi bir de üzerimize bu borcu yıktığı için çok ama çok öfkeliyim

sözleşmem bittiğinde yenilemeyebilirler, grip olsam 2 gün işe gitmesem maaşımdan kesinti yapılıyor, böyle olunca yettirmek için didinip duruyorum. çok yoğun çalıştığından birlikte markewte gitmeye bile vaktimiz olmuyor mutfak masrafı bile hep benim üzerimde, hani hiç bir yük onda olmadığı gibi, al bunu da sen eve harcarsın demiyor. abuk subuk cipslere çerezlere harcıyor bütün maaşını, hiç bir şekilde evimizin sorumluluğunu üstlenmediği gibi bir de üzerimize bu borcu yıktığı için çok ama çok öfkeliyim

Haklisin sorumsuz erkekle is zor ... Evin erkeği sen olmuşsun...

Belli ki para isini sen daha iyi biliyorsun sana versin maasini... Böyle deneyin bir sure.. 900lira aliyor diyelim hepsini kendi özel ihtiyacına harcaması çok saçma

Ya da maaş günü getirin ikinizde parayi eve bu faturaya bu krediye bu suna geri kalan da yari sana yari bana diye bolusturun..

parayı o verse dahi evi ben çevirirsem fazla yanan doğalgaz gereksiz açık kalan ışık, gereksiz akan musluk onu rahatsız etmiyor ve dikkatsız davranıyor. bir defa markete gitti pirinç yok git al dedim geldi bu pirinç amma pahalı şieymiş ya bi daha pilav filan yapma dedi bana. işte bunu isttemiyorum idareyi öğrenmek için parayı o paylaştırmalı bölüştürmeli

arabamızı kiraya verdik biz arkadaşım kadın kaza yaptı ve pert oldu
bunu kasko ödedi ancak kiralık olduğunu bilmeden
şöyleki eşinizi kandırıyorlar bir arabanın tamiri o kadar uzun sürmez
kasko pert arabayı 1.5 ay içinde ödedi
eşinizin firmaya imzaladığı bir senet varmı
kasko şirketiyle irtibata geçeceğini arabanın kiralık olduğunu söyleyin
söyle bir durum olabilir belkide o arabayı perte çıkartıp parasını aldılar sizlerede araba tamirde diye gösteriyorlar
hiç olmadı polise dolandırıcılık başvurusunda bulunun

arabamızı kiraya verdik biz arkadaşım kadın kaza yaptı ve pert oldu
bunu kasko ödedi ancak kiralık olduğunu bilmeden
şöyleki eşinizi kandırıyorlar bir arabanın tamiri o kadar uzun sürmez
kasko pert arabayı 1.5 ay içinde ödedi
eşinizin firmaya imzaladığı bir senet varmı
kasko şirketiyle irtibata geçeceğini arabanın kiralık olduğunu söyleyin
söyle bir durum olabilir belkide o arabayı perte çıkartıp parasını aldılar sizlerede araba tamirde diye gösteriyorlar
hiç olmadı polise dolandırıcılık başvurusunda bulunun

kiraladığımız şirket aracı başka bir şirketen kiralıyormuş. sigorta şirketi kiralık aracın başka şlirkete kiralanmasını kabul etmediği için hasarı ödemeyi reddetti. konu üst kurula taşındı vs kasko 3 ay sonra parayı ödemeye razı oldu. araç servise girdi, 3 haftadan fazla parça bekledi, şimdide 1 aydan fazla oldu tamirde hala deniyor. eşim servisle telefonlaşıyor ancak hiç gidip bakmadı bende o yüzden lkızıyorum git bak bakalım gerçekten ordamı diye

Çok üzüldüm kirmizigitar kirmizigitar , pek bilgim yok ama tamir edilmesinin bu kadar uzun sürmesi çok abes değil mi? Bu konuyla ilgili dava açamaz mısınız? Siz de mağdur oluyorsunuz burda.

Çok üzüldüm kirmizigitar kirmizigitar , pek bilgim yok ama tamir edilmesinin bu kadar uzun sürmesi çok abes değil mi? Bu konuyla ilgili dava açamaz mısınız? Siz de mağdur oluyorsunuz burda.

bende dava açmayı düşündüm ama avukat arkadaşımız şu an davalı durumda olabilirsiniz ama davacı olamazsınız pareayı ödemezsiniz onlar size dava açar ancak davayı kazanırsanız durum çözülür ama siz dava açamazsınız dedi

bende dava açmayı düşündüm ama avukat arkadaşımız şu an davalı durumda olabilirsiniz ama davacı olamazsınız pareayı ödemezsiniz onlar size dava açar ancak davayı kazanırsanız durum çözülür ama siz dava açamazsınız dedi

Eşin arabada yalnızdı sanırım kaza olurken. Peki herhangi bir yaptırım durumunda, senin maaşına ya da üzerindeki gayrimenkule yönelik bir tehdit var mı? Eşi olduğun için? Yoksa sadece kocanı bağlayan bir borç mu?

eşime bu yüzden kızgınım. 5 aydır sadece şirketi aramakla yetindi. git başında dur, servise git aracın durumuna bak. kiraladığımız şlirket çok kurumsal bir şirket hatta araştırma yaparken bir çok kişi firmayı tanıyanlar özellikle bu kadar büyük bir şirket bile aracı başka yerden mi kiralıyormuş diye şaşırdı kaldı. 5 ay oldu haftalardır önümüzdeki hafta bitiyo diyorlar eşim de tamam diyor o süre geldiğinde parça eksik onu bekli,yoruz haftaya gelicek diyorlar yok parça gelmedi diyolarlar bilmem ne diyorlar aylardır bu şekilde oyalanıyoruz.

işin uzaması firmanın tabiki işine geliyor,ama eşimin de sorumsuzluğundan bu kadar zamandır bu iş uzadı. avukat bir arkadaşımız en fazla maaşının 1/4 el koyabilirler gibi bir fikir sundu, ancak durumun netlik kazanmaması iyice sıkıntılı bir durum.

ev kredisi ödüyoruz, ben çalışıyorum ayrıca ek işler de yapıyorum sabahlara kadar ama eşimin pek çabası yok bu konuda saldım çayıra mevlam kayıra modelinde. bu yüzden de ona çok kızgınım bu rahatlığı yüzünden 5 aylık kocamndan ki ne zorluklarla 6 yıl bekleyip evlendiğim aşık olduğum adamdan inanılmaz soğudum, suratına bile bakmıyorum bütün huzurum kaçtı.
Kiralık arabalar genelde başkasından kiralanıyor, bunda şaşılacak birşey yok, arabamı satış için bilinen sitelere koyduğumda bana sürekli galerilerden teklif geliyordu şu kadara kiralayalım aracınızı aylık diye. Ben tabiki temiz kullandiğım aracıma kıyipta veremezdim ama bu işler böyle yürüyor.
Birde 25bin çok bir meblağ, anlasmaya calisin bence.
Kolaylıklar dilerim.

öncelikle geçmiş olsun canım can kaybı yok onada şükretmek lazım.öncelikle bahsetmemişssin ama eşiniz kaza yaptıgında alkol kullanmıs mıydı eger alkol kullandıysa ve bu raporlara geçtiyse kasko hiç bi şekilde zararı karsılamaz . baska firmadan kiralamıs olması sizin sorununuz değil firma o konuda haksız. umarım eşiniz kaza raporunu gözardı etmemiştir. ve evet aracın kullanım dısı kaldıgı ücret sizden alınır ama bunun bi sınırı vardır zaten bi arabanın tamiri 3 ay sürmez orda üstüne düşün biraz. mesela biz öyle bi durumda araba serviste 1 ay bile kalsa 10gunluk ucreti talep ediyoruz müşterimizden. rent a car kaskosu olunca zaten sizden aracın tamiriyle ilgili hiç bi ücret talep edemezler. tekrar gecmiş olsun

Canım bu tip araba kiralama durumlarında, günlük kiralama ücretine ilaveten ekstra kasko yapılması için 10-15 lira tutarında bir ödeme daha alınıyormuş. Bu ödeme, kaza durumunda arabanın kullanılamadığı günleri de sigorta kapsamına alan bir ödemeymiş. Hatta nişanlım her kiraladığında bu tutarı da ödeyerek kiraladığını söyledi. Eşine sorsana, sadece normal günlük tutarı mı ödemiş, yoksa ekstra kasko yaptırmış mı?

Merhaba, kurumsal şirketler genelde sözleşmelerinde 1000 tl'ye kadar olan kaza bedeli kullanıcıdan tahsil edilir geri kalan kısım kaskodan diye belirtirler. Bu kadar büyük bir hasarda kaskonun geçerli olmaması gerçekten imkansıza yakın. Aracın tamir süresinin de 2 ay olması da düşündürücü. Bence dişli bir avukat bulun ve danışın. Bakalım gerçekten araç 2 ay servisde mi kalmış? Kasko gerçekten bedeli karşılamamış mı? Eğer bir dava açılırsa mahkeme bu bilgileri kasko yapan şirketten ve aracın tamir gördüğü servisten alır. Bireysel olarak bu tarz işlerle uğraşmak yorucu olabilir. En iyisi bence bir avukattan yardım almak. Ayrıca aracı kiralarken mutlaka bir sözleşme imzalamışsınızdır bu sözleşmede hasar oluştuğunda nasıl ödeneceği hakkında da bilgiler vardır.

Eşin arabada yalnızdı sanırım kaza olurken. Peki herhangi bir yaptırım durumunda, senin maaşına ya da üzerindeki gayrimenkule yönelik bir tehdit var mı? Eşi olduğun için? Yoksa sadece kocanı bağlayan bir borç mu?

eşim kazayı yaptığında henüz bekardı dediğim gibi nikahımızdan 2 gün önce olmuş olan birşey bu yüzden bilmiyorum ama sanırım kişisel olarak sadece onun şahsını ilgilendiren bir borç.

Canım bu tip araba kiralama durumlarında, günlük kiralama ücretine ilaveten ekstra kasko yapılması için 10-15 lira tutarında bir ödeme daha alınıyormuş. Bu ödeme, kaza durumunda arabanın kullanılamadığı günleri de sigorta kapsamına alan bir ödemeymiş. Hatta nişanlım her kiraladığında bu tutarı da ödeyerek kiraladığını söyledi. Eşine sorsana, sadece normal günlük tutarı mı ödemiş, yoksa ekstra kasko yaptırmış mı?

evet fazladan 15 günlük bir kasko ücreti ödemişti eşimde ancak o kaskonun böyle bir kapsamı aldığını bilmiyordum teşekkür ederim bir araştırayım

Merhaba, kurumsal şirketler genelde sözleşmelerinde 1000 tl'ye kadar olan kaza bedeli kullanıcıdan tahsil edilir geri kalan kısım kaskodan diye belirtirler. Bu kadar büyük bir hasarda kaskonun geçerli olmaması gerçekten imkansıza yakın. Aracın tamir süresinin de 2 ay olması da düşündürücü. Bence dişli bir avukat bulun ve danışın. Bakalım gerçekten araç 2 ay servisde mi kalmış? Kasko gerçekten bedeli karşılamamış mı? Eğer bir dava açılırsa mahkeme bu bilgileri kasko yapan şirketten ve aracın tamir gördüğü servisten alır. Bireysel olarak bu tarz işlerle uğraşmak yorucu olabilir. En iyisi bence bir avukattan yardım almak. Ayrıca aracı kiralarken mutlaka bir sözleşme imzalamışsınızdır bu sözleşmede hasar oluştuğunda nasıl ödeneceği hakkında da bilgiler vardır.

sigorta bedeli karşılıyor, ancak süreç 5 ay olduğundan günlük kira bedeli tarafımızdan tahsil edilecek. sadece bu bedel 15 bin zaten

öncelikle geçmiş olsun canım can kaybı yok onada şükretmek lazım.öncelikle bahsetmemişssin ama eşiniz kaza yaptıgında alkol kullanmıs mıydı eger alkol kullandıysa ve bu raporlara geçtiyse kasko hiç bi şekilde zararı karsılamaz . baska firmadan kiralamıs olması sizin sorununuz değil firma o konuda haksız. umarım eşiniz kaza raporunu gözardı etmemiştir. ve evet aracın kullanım dısı kaldıgı ücret sizden alınır ama bunun bi sınırı vardır zaten bi arabanın tamiri 3 ay sürmez orda üstüne düşün biraz. mesela biz öyle bi durumda araba serviste 1 ay bile kalsa 10gunluk ucreti talep ediyoruz müşterimizden. rent a car kaskosu olunca zaten sizden aracın tamiriyle ilgili hiç bi ücret talep edemezler. tekrar gecmiş olsun

eşim alkol kullanmaz zaten kaza anında gelen polis alkol muayenesi de yapmış öyle bir sorun yok. saçma sapan bir hal aldı sinirim bozuldukça bozuluyo

Back
X