bende onu anlatıyorum ona ama anlamıyor. ben bunların huyunun böle olduğunu bilseydim hiç araya girmezdim yemin ederim. birde annesi ile konuşuyorum yenge böyle böyle diye arkadan abisi bağırıyor bırak şu şerefsizle konuşma diye.. Allahım ben bu lafları hakedecek ne yatım diyorum..Hayatta en korkuğum şey birine kefil gibi olupta sap gibi kalmak.İkna etmekten başka çareniz yok gibi.Ayrıca prizler nasıl 1400 tutmuş altın varaklı ve altın suyuna batırılmış mı?
Başka ev tutsaydı depozito ve peşin kira zaten verecekti.
Valla canım makul bir dille eniştene olanı anlat.Umarım anlayışlıdır.bende onu anlatıyorum ona ama anlamıyor. ben bunların huyunun böle olduğunu bilseydim hiç araya girmezdim yemin ederim. birde annesi ile konuşuyorum yenge böyle böyle diye arkadan abisi bağırıyor bırak şu şerefsizle konuşma diye.. Allahım ben bu lafları hakedecek ne yatım diyorum..
eşimin alakası yok benim teyzeme ait bir ev ama ister istemez eşimde etkileniyor bu durumdanAkraba ile yola çıkılmaz..Umarım bu gereksiz konu yüzünden eşinle aranız bozulmaz..
ben hiç haketmediğim hakaretleri işittim... bende kiracıyım ama bu kadar özgüvenli olamadım ev sahibine karşı.. insanlardaki rahatlık beni şaşırtıyor.Deki ona eniştemin ablası biraz ters bir kadın evden çıkmanızı istiyor. Bu ay sonuna kadar boşalmazsanız tebliğ vericekmiş avukatı deyin sizde safa yatın bende ne yapiyim size iyilik yapıyim dedim ama başım ağrıdı iki taraftanda de ama suçlu yeni evlenen çift tabiki insanlar beleşçi baya o evden çıksında rahatlayın.
Haklısın sen arada kaynamışsın resmen ama başından kurtar. Bidaha da boşver karışma işte böyle böyle iyilik yapmaktan vazgeçiyoruz.ben hiç haketmediğim hakaretleri işittim... bende kiracıyım ama bu kadar özgüvenli olamadım ev sahibine karşı.. insanlardaki rahatlık beni şaşırtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?