Kiralik ev ve kararsizligim

Kesinlikle ısınamazsın evin altı boş üstü çatı yanlar boş ev revire döner hastalardan
Cok haklısın .Genelde tribleks evlerin giris kati direk zeminle bir olduğu için herhangi bir evin giris katı gibi yükseklik farkı da olmuyor....kayanin ustunde oturuyor gibi oluyorsun...yağmur suyu bile girebiliyor eve

Kirası neden bu kadar uygun diye düşünürken beklenen cevap geldi: ev sobalı...
Annelerimiz babalarımız bile sobalı evin zamanında ne kadar zahmetli ve zor olduğundan bahsederken, evde çocuklar varken, ülkede doğalgaz gibi güzel bir nimet ile sıcak kış geceleri yaşanırken macera aramaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. Siz bilirsiniz ancak evin cazibesine kapılmaktansa mantıklı olanı yapın ve taşınmayın derim. Bunu soba, kuzine aşığı biri olarak cân-ı gönülden demem ise, gerçekten günümüz şartlarında artık sobalı evde zahmet çekmeye değer görmediğimden. Kaldı ki çocukların olması başlı başına taşınmamak için bir sebep.

Özel değilse 5+1 850 tl hangi şehir? İstanbulda yasayan biri olarak inanılmaz geldi de ne güzel :) Ama ısınma ciddi bir sorun,1+1de bile klima varken zorlanıyorsun kimi zaman.Cocuklar cok üsür,yazık olur

Kesinlikle sobali eve bulasmayin.
Dogalgaz olsa bile 5 oda arti mutfaklar banyolar baya maliyetli olur ısınmak. Yani kiranin ucuz olmasinin bi anlami kalmaz.

Triplex evler doğalgazı çok yakınca ancak ısınıyor. Sobayla olmaz o iş. Katta dairelere göre de sıkıntısı daha çok olur.

Arkadaşlar tamamen haklı. Bir de üç çocukla o evin temizliği ile nasıl başa çıkacaksınız. Sefasini surmektense cefasini daha çok cekersiniz.

2 kata soba kurup ısınabilirsiniz ama onunla uğraşırmısınız bilemem. Ben uğraşmazdım. Pisliği çok olur sobanın.

Özel değilse 5+1 850 tl hangi şehir? İstanbulda yasayan biri olarak inanılmaz geldi de ne güzel :) Ama ısınma ciddi bir sorun,1+1de bile klima varken zorlanıyorsun kimi zaman.Cocuklar cok üsür,yazık olur
aynen bende çok merak ettim burası hangi şehirrrrr

Hem soğuk, hem 3 çocukla 5+1 evin temizliğine mi uğraşacaksınız?

Ben 3+1 den 2+1 e geçtim, sanki ev işi %30 kolayladı gibi geliyor ki tek başımayım.
Simdiki evim 3+ 1. ama esimin isi geregi bir ofis ,birde ben evde agir kaynak eldiveni dikiyorum sanayi tipi dikis makinesi var onlar icin aslinda daha buyuk bir ev istiyodum ama sobayla olacak is degil diger arkadaslarinda dedigi gibi

Esim ben ve 3 cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…