- 6 Mart 2019
- 409
- 788
- 53
- Konu Sahibi Berenarasgozde
-
Cok haklısın .Genelde tribleks evlerin giris kati direk zeminle bir olduğu için herhangi bir evin giris katı gibi yükseklik farkı da olmuyor....kayanin ustunde oturuyor gibi oluyorsun...yağmur suyu bile girebiliyor eveKesinlikle ısınamazsın evin altı boş üstü çatı yanlar boş ev revire döner hastalardan
aynen bende çok merak ettim burası hangi şehirrrrrÖzel değilse 5+1 850 tl hangi şehir? İstanbulda yasayan biri olarak inanılmaz geldi de ne güzel :) Ama ısınma ciddi bir sorun,1+1de bile klima varken zorlanıyorsun kimi zaman.Cocuklar cok üsür,yazık olur
Siz alsanız biraz maliyetli olur ama ev sahibiniz kiradan düşmeyi kabul ederse şayet ohh miss. Konuştunuz mu ev sahibinizle?
Kabul etmiyomus malesef.
Simdiki evim 3+ 1. ama esimin isi geregi bir ofis ,birde ben evde agir kaynak eldiveni dikiyorum sanayi tipi dikis makinesi var onlar icin aslinda daha buyuk bir ev istiyodum ama sobayla olacak is degil diger arkadaslarinda dedigi gibiHem soğuk, hem 3 çocukla 5+1 evin temizliğine mi uğraşacaksınız?
Ben 3+1 den 2+1 e geçtim, sanki ev işi %30 kolayladı gibi geliyorki tek başımayım.
Daha çok bekler o zaman biri gelecekte evimi tutacak diye.Dogalgaz kutusu var.ev sahibi masraf olacak diye evin icine dosetmemis.
Esim ben ve 3 cocuk.Siz ve 3 cocuk ise aileniz 2+1 yeter. En kucuk sizinle ayni odada kalir. Cocuklarin yasi onemli. Galiba hareketliler,sesten sikayete gelinmesin istiyorsunuz. Sadece 4unuz icin ev ariyorsaniz mustakil evin guvenliginden emin degilim. Yuksek katlarda daire daha uygun. 850 tl ye tripleks var mi,isitma sistemi yok. Mustakil kalorifer sistemi veya klima olur genelde. Guven telkin etmedi.
5+1 büyük bayaEsim ben ve 3 cocuk.
Sakarya Adapazarin da .Özel değilse 5+1 850 tl hangi şehir? İstanbulda yasayan biri olarak inanılmaz geldi de ne güzel :) Ama ısınma ciddi bir sorun,1+1de bile klima varken zorlanıyorsun kimi zaman.Cocuklar cok üsür,yazık olur
Simdi yazdim aslinda.cocuklarla okul cikisi yemek ancak gordum mesajlarineden hangi şehir olduğunu söylemiyorsunuz?
Sakarya da.abimde ayni evlerde oturuyor.onun ki 650 lira.5+1 büyük baya
bence tek kötü yanı ısınma sorunu olmuşSakarya da.abimde ayni evlerde oturuyor.onun ki 650 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?