Reinaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.994 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 6.011 Puanlar 88 6 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifnurbeyza #21 Anladığım kadarıyla durumunuz yok, ama her şeyi kafaya takmışsınız. Zorlamanın anlamı yok bu durumda, şartlar gerektirirse zemin beton olsa yine uymak durumundasınız
Anladığım kadarıyla durumunuz yok, ama her şeyi kafaya takmışsınız. Zorlamanın anlamı yok bu durumda, şartlar gerektirirse zemin beton olsa yine uymak durumundasınız
CeReNnnKeskn Annesinin bebeği💗💗 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 3.297 Emoji Skoru 5.025 Puanlar 158 14 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi elifnurbeyza #22 Kahve Pembe .!.: Ben İzmir de yaşayacağım normalde Ankaradayim hani orada pek kış olmuyor iki katlı müstakil bir ev gideceğim yer Genişletmek için tıkla... Bende İzmir'de yaşıyorum canım Burda kış olmuyor değil hatta bende ankaraliyim bazen öyle bir soğuk oluyorki Ankara'yı aratmıyor
Kahve Pembe .!.: Ben İzmir de yaşayacağım normalde Ankaradayim hani orada pek kış olmuyor iki katlı müstakil bir ev gideceğim yer Genişletmek için tıkla... Bende İzmir'de yaşıyorum canım Burda kış olmuyor değil hatta bende ankaraliyim bazen öyle bir soğuk oluyorki Ankara'yı aratmıyor