Hanımlar bir bakarmısınız kaynanamlar ev alcakmiş sonunda ama tokiden.toplu para verip gerisini biz ödeyeceğiz taksitle yani eşim sebepsiz yere kredi karti açtiriyor.bir seferde iddiaya 75 lira veriyor ve hergün oynuyor engel olamiyorum bu şekilde nasıl geçineceğiz ayrı eve çıkınca bilmiyorum.Kayınpederim çalışıcan diyor.Ben çalışmak istemiyorum kaynanam çocuğu doldiriyor ben yokken uzaklaştırıyor benden napıcam bilmiyorum bana bir fikir verin
. Tam bir buçuk sene eski yırtık perde kirik kanepe kullandım... Çoğu şeyim eski idi ama zamanla aldım taksit azalınca ihtiyaç olan eski kırık yeniledim azaldikca yeniledim şimdi cogunu yeniledim şükür... huzuruM yerindeAslında doğru
Maddi anlamda evet sıkıntı yok ama huzur yok kaynanam tam bir cadı ve herşeyi o yönetiyor herşeye karişiyorMalaesf çok kararsızsın. Kayinvalidenin yanında çok rahatsın. Ve bu rahatının bozulmasını istemiyorsun .
aylık geliri ne eşininBeni para meselelerine karıştırmadılar pek bilmem ev geçindirmeyi korkuyorum biraz yavruma sıkıntı çektirmek istemem onun yerine ben çekerim diyorum ne olursa
Şuanda 1800 amaaylık geliri ne eşinin
Kredi cekti daha once onu oduyor 600 lira .mayista bitcek ama o.ayri eve cikana kadarŞuanda 1800 ama
bu maaşla ev alamazsınızŞuanda 1800 ama
Yani benim eşyada gozum yok zaten yeterki çocugumuzu. Tam bir buçuk sene eski yırtık perde kirik kanepe kullandım... Çoğu şeyim eski idi ama zamanla aldım taksit azalınca ihtiyaç olan eski kırık yeniledim azaldikca yeniledim şimdi cogunu yeniledim şükür... huzuruM yerinde
Tokiden ev alcaklarmişbu maaşla ev alamazsınız
malesef
hayat sartları cok zor ama kiraya uygun bir eve cıkabilirsiniz belki
allah yardımcınız olsun
Çocuk her isteği alınmış yapılmış ama düzelir zamanlaYani benim eşyada gozum yok zaten yeterki çocugumuzu
Evet şimarmasin hayatin gerçeklerini ogrenip kendi ayaklarinin ustunde dursun istiyorumÇocuk her isteği alınmış yapılmış ama düzelir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?