Kiramı sabretmek mi

Sana alamadıkları evi kaynına alırlar hemen çektiğin sıkıntıyla kalırsın..

Kiraya gir ve bi işe gir. Kimseden beklentiniz olmasın . Ertelemeden ev bakın. Kaynının düğnünde her işe koşturan evin gelini olmak istemiyorsan kaç kurtul :kahve:

Kendi eşyalarımızı da evimizi de gece gündüz çalışıp eşim ile beraber aldık ailemin veya başkasının ağzına bakmadım kimsenin de kahrını çekmedim.

Kiraya çık zamanla ev alırsın diyenler olmuş zaten kiraya para vermeyip anne babayla yaşayıp para biriktirelim diye düşündünüz herhalde en başta. Yoksa en başta da kiraya çıkabilirdiniz. Eşinizle birlikte ailesinden ayrı bir birikiminiz hesabınız var mı? Kayınbiraderinizin evlenmesi başka bir şey bunca senedir sizin yaptığınız birikim ayrı? Şuana kadar ne yapılmış sizin ev konusunda? Diğer kardeşin gün gelip evleneceği konusu zaten baştan belli değil mi? Sizin ev için biriktirilen para onların evliliğine mi harcanacak?
Yok para biriktirme değil emeklilik yaşini beklwdik toplu para alip bize ev alcak diye bende dedim kaynim aldirmaz söz vermeyin. Onlarda baban onlari dinlemez alir dediler simdi sozlerini tutmuyorlar kaynim fenalik yapiyo ev aldirmiyo ve biz onlara guvendik hic birikim yapmadik zaten cok biseyde toplayamazdik kaynanamlara ev aldik araba aldik bizim hiçbişeyimiz yok eşim kaza gecirdi bir sene çalişamadi bize baktilar işte o zaman

Yok para biriktirme değil emeklilik yaşini beklwdik toplu para alip bize ev alcak diye bende dedim kaynim aldirmaz söz vermeyin. Onlarda baban onlari dinlemez alir dediler simdi sozlerini tutmuyorlar kaynim fenalik yapiyo ev aldirmiyo ve biz onlara guvendik hic birikim yapmadik zaten cok biseyde toplayamazdik kaynanamlara ev aldik araba aldik bizim hiçbişeyimiz yok eşim kaza gecirdi bir sene çalişamadi bize baktilar işte o zaman
Kayınvalidenize ev ve araba almak için mi evlendiniz yahu gerçekten ne saçma düzenler, e kaynınız da onların evladı aldırmayabilir aslına bakarsanız çok da yadırganamaz...

Kiraya çıkma konusunda eşinizin fikri ne o ne diyor tüm olanlara?Sonuç olarak ailesiniz tek başına karar verecek değilsiniz

Biz kiraya cikalim. Kaynimgil sizinle otursun de :D ben kesinlikle direk kiraya cikardim. Hatta en bastan kabul etmezdim beraber oturmayi.

Kayınvalidenize ev ve araba almak için mi evlendiniz yahu gerçekten ne saçma düzenler, e kaynınız da onların evladı aldırmayabilir aslına bakarsanız çok da yadırganamaz...
Ama haksizlik yokki bize ev alcallardi kaynim daha bekar evlenincede oturduklari evi ona birakip koye gideceklerdi

Yavaş yavaş baslasakmi yani eşya almaya
Eşin eve para veriyor mu eğer vermiyorsa bir kaç ay birikim yapsın depozito vs parası biriktirsin sonra da kiraya çıkarsınız eşyalarınızı gerekirse ucuz yollu alırsınız pahalı olmasına gerek yok,siz işe girseniz de hemen kredi çekemezsiniz 6 ay sigortalı olacaksınız,kredi puanınız yüksek olacak maaşınızda düşük olursa çok yüksek bir kredi çekemezsiniz,gerekirse altınları bozdurun evinizi kurun.

Biz kiraya cikalim. Kaynimgil sizinle otursun de :KK70: ben kesinlikle direk kiraya cikardim. Hatta en bastan kabul etmezdim beraber oturmayi.
Kaynim evlenicek ama annelerinin yaninda oturmaz kaynanamda bir çene var düşman başina herşeyede bi lafi vardir herseyin en iyisini en dogrusunu o bilir valla zor sabredilir yani çekilecek kahri yok benim gibi sakin gelin bulamaz bende uyaniklik olsa simdiye herseyi aldirirdim kocama ama sevmiyorum kalp kirmayi kimseyle dargin olmak istemem.ve çok kuçükken evlendim 1 sene sonra çikicaz burdan dedi kocam bi baktim ev aldilar araba aldilar kocam maasini onlara veriyodu toplayamadik zaten kaynimda basimiza bela acti hep borc yapti hic bisey yapamadik

Eşin eve para veriyor mu eğer vermiyorsa bir kaç ay birikim yapsın depozito vs parası biriktirsin sonra da kiraya çıkarsınız eşyalarınızı gerekirse ucuz yollu alırsınız pahalı olmasına gerek yok,siz işe girseniz de hemen kredi çekemezsiniz 6 ay sigortalı olacaksınız,kredi puanınız yüksek olacak maaşınızda düşük olursa çok yüksek bir kredi çekemezsiniz,gerekirse altınları bozdurun evinizi kurun.
Ben raziyim bozdurmaya ev almak icin ama esya almak icin bozdurmam kaynanamlar alsin o kadar yapsinlar bari kaç sene kandirdilar ev alicaz diye

Back
X